Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 07, 12:58)
Sveikutes, pas jus su vel durnu klausymuku  blush2.gif  Noreciau broliui i UK nuvesti lietuvisku saldainuku, desrytes ir t.t jis man aiskina jog i rankini bagaza det negalima. o jus man pasakykit kurios daugiau skridusios, geriau zinosit  mirksiukas.gif

vakar grizau is Lutono, isskridau pries 6d. turejau ir lagamina 15kg ir siaip kuprine, kurioj buvo cigariukai ir daug lietuvisku sveriamu saldainiu (kokie 2 kg ) smile.gif tiek lietuviai tikrai praleido.. Del cigareciu, uzveziausi 11 bloku (kuprinej 3 neplesti ir 1,5 palaidu, o lagamine 4 cieli ir 2,5 palaidi).
kas del desros, manau jei ji vakume, tai neturetu kibt.. Kazkada skridau i Osla submarinu is statoilo prisidejus biggrin.gifD nekliuvau smile.gif Manau blogiausiu atveju jei kas issimkit ir paprasykit kad kas atlydejes palauktu, jei kas atiduosit ir viskas smile.gif Na bet del mesu nzn..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 02, 14:17)
Gal kas gali pasakyti, ar galima Kaune nusipirkti bagažą prieš skrydį?

galima, sekmadieni parskridom ir pirkom dar viena ax.gif

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 12 03, 22:48)
Kaip Kauno orouostuose nežinau . Bet galima ir internetu papildomai bagažą užsisakyti nors ir chek - in pasidarėte  smile.gif

va sito as nezinojau, tai oro uoste teko uz bagaza permoket unsure.gif

QUOTE(Deimante_iv @ 2011 12 04, 17:06)
Skiriasi. Jei perki internetu kaina 15euru priklausomai kiek noresi kg, o perkant oro uoste uz 15kg mokesite 30 euru.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 120lt kainavo cool.gif

QUOTE(raganiukstiene @ 2011 12 05, 18:33)
sveikos, 4u.gif

medaus stiklaini leidzia veztis? 1lt uzvekuotas

tik registruotam bagaze ax.gif

QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 07, 12:58)
Sveikutes, pas jus su vel durnu klausymuku  blush2.gif  Noreciau broliui i UK nuvesti lietuvisku saldainuku, desrytes ir t.t jis man aiskina jog i rankini bagaza det negalima. o jus man pasakykit kurios daugiau skridusios, geriau zinosit  mirksiukas.gif

galima ir desra, ir saldainius. mes vezemes keleta saldainiu dezuciu is kauno smile.gif
Atsakyti
o jei skrendant atgal dasiperki bagaza internetu, bet neturiu atspausdinto naujo bilieto ar jie mato kad man bagazas priklauso ar vistiek turiu turet atspausdinta is naujo bilieta?
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 12 07, 23:07)
vakar grizau is Lutono, isskridau pries 6d. turejau ir lagamina 15kg ir siaip kuprine, kurioj buvo cigariukai ir daug lietuvisku sveriamu saldainiu (kokie 2 kg ) smile.gif tiek lietuviai tikrai praleido.. Del cigareciu, uzveziausi 11 bloku (kuprinej 3 neplesti ir 1,5 palaidu, o lagamine 4 cieli ir 2,5 palaidi).
kas del desros, manau jei ji vakume, tai neturetu kibt.. Kazkada skridau  i Osla submarinu is statoilo prisidejus biggrin.gifD nekliuvau smile.gif Manau blogiausiu atveju jei kas issimkit ir paprasykit kad kas atlydejes palauktu, jei kas atiduosit ir viskas smile.gif Na bet del mesu nzn..

va cia ir blogiausia jog musu su vaiku niekas iki oro uosto nepalydes. tad labai nenoreciau ten nuvykusi pamaitint siukslines
Atsakyti
noriu paklaust - vakar Kauno Molo pc informacijoj mačiau ryanair bilietų kasa atidaryta, jau kai išeidinėjau, maniau pasiklausinėsiu, ale mergička matyt pietaut išėjus buvo,
taigi - gal kas pirkot, man įdomu koks ten "aptarnavimo" ar kitaip užvadintas mokestis, sakau gal pigiau nei iš kreditinės pirkt, bo man dabar į Gothenburgą už bilietus daug nuskaitė už kortos aptarnavimą, oi daug....
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 12 08, 13:51)
noriu paklaust - vakar Kauno Molo pc informacijoj mačiau ryanair bilietų kasa atidaryta, jau kai išeidinėjau, maniau pasiklausinėsiu, ale mergička matyt pietaut išėjus buvo,
taigi  - gal kas pirkot, man įdomu koks ten "aptarnavimo" ar kitaip užvadintas mokestis, sakau gal pigiau nei iš kreditinės pirkt, bo man dabar į Gothenburgą už bilietus daug nuskaitė už kortos aptarnavimą, oi daug....

Pasiskambinkit paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 08, 14:55)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Saldainius, deshrytes galima veztis rankiniam bagaze. Svarbu, jog nebutu skysciu pavidalu.

Del 'cigariuku', kita karta nebuciau toks uztikrintas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 12 08, 15:33)
Saldainius, deshrytes galima veztis rankiniam bagaze. Svarbu, jog nebutu skysciu pavidalu.

bet juk būna visokių maisto apribojimų dėl įvežimo į kitas šalis. čia reikia kiekvieną šalį atskirai žiūrėti
Atsakyti
arbataa, klausimas apie UK buvo, atsakymas- taip pat rolleyes.gif Kitu shaliu apribojimu nzn, bet es,manau, ta pati tvarka bigsmile.gif O ryanair i Amerika ar Australija- neskraido biggrin.gif

Udrius, ash esu rezidentas UK, bet mane irgi 'charge'ina' administration fee su prepaid, skrydziams ish UK doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 08 gruodžio 2011 - 17:26
o tai nieks negalit atsakyti del to bagazo dasipirkimo? g.gif reik ta bilieta persispausdint ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 12 08, 07:48)
o jei skrendant atgal dasiperki bagaza internetu, bet neturiu atspausdinto naujo bilieto ar jie mato kad man bagazas priklauso ar vistiek turiu turet atspausdinta is naujo bilieta?

sveiki, chekino bilietą reikia būtinai turėti, kitaip niekaip neįleis, o ant jo ir matysis bagažas 4u.gif
tikiuosi padėjau rolleyes.gif
Atsakyti