Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Gal kas gali pasakyti, ar galima Kaune nusipirkti bagažą prieš skrydį?
Atsakyti
labukas norejau pasiklausti
man skrydis i UK yra gruodzio 22 snd padariau chekin zodziu leidzia ivest paso duomenis ka toliau daryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 02, 21:13)
labukas norejau pasiklausti
man skrydis i UK yra gruodzio 22 snd padariau chekin zodziu leidzia ivest paso duomenis ka toliau daryt? blush2.gif

Viską ką reikia užpildyti ir atsispausdinti bilietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 02, 15:17)
Gal kas gali pasakyti, ar galima Kaune nusipirkti bagažą prieš skrydį?

Tai niekas nežinote? Prieš kelis metus pamenu pirkau bagažą Švedijoje. Bet gal dabar tvarka pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 03, 20:53)
Tai niekas nežinote? Prieš kelis metus pamenu pirkau bagažą Švedijoje. Bet gal dabar tvarka pasikeitė.

Kaip Kauno orouostuose nežinau . Bet galima ir internetu papildomai bagažą užsisakyti nors ir chek - in pasidarėte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 03 gruodžio 2011 - 22:49
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 12 03, 23:48)
Kaip Kauno orouostuose nežinau . Bet galima ir internetu papildomai bagažą užsisakyti nors ir chek - in pasidarėte  smile.gif

Man atrodo, kad iš visur, kur skraido Ryanair, galima nusipirkti, įskaitant ir Kauną.
Atsakyti
Gal kiti ir kitos yra daugiau gudrus(-ios) nei as, tai nebus naujiena, bet siandien suzinojau, kad vedant ta nesamoninga saugos koda Ryanairo (taip pat ir Azuone) puslapyje, kad pamatyti kainas, uztenka ivesti tik kreivom (italic) raidem parasytus simbolius. Nebutina vesti visos frazes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 04 gruodžio 2011 - 12:42
Į temą apie registruotą bagažą. Ką tik pirkau papildomą bagažą, nors check-in buvo jau padarytas.
O mano klausimas toks, reikia tam bagažui kažkokį check-in daryti? Atsispausdinom tą pirminį Ryanair lapą, kad apmokėtas bagažas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 04, 12:36)
Gal kiti ir kitos yra daugiau gudrus(-ios) nei as, tai nebus naujiena, bet siandien suzinojau, kad vedant ta nesamoninga saugos koda Ryanairo (taip pat ir Azuone) puslapyje, kad pamatyti kainas, uztenka ivesti tik kreivom (italic) raidem parasytus simbolius. Nebutina vesti visos frazes biggrin.gif

kaip idomiai, o tai svarbu kiek tu simboliu surasai?

QUOTE(RytoTyluma @ 2011 12 04, 13:31)
Į temą apie registruotą bagažą. Ką tik pirkau papildomą bagažą, nors check-in buvo jau padarytas.
O mano klausimas toks, reikia tam bagažui kažkokį check-in daryti? Atsispausdinom tą pirminį Ryanair lapą, kad apmokėtas bagažas.  g.gif

per nauja atsispausdinti boarding passus kuriuose matytusi nupirktas bagazas
Atsakyti
o tai bagazo kaina nesiskiria jei perki oro uoste ar internetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 12 04, 17:46)
o tai bagazo kaina nesiskiria jei perki oro uoste ar internetu?  g.gif

Skiriasi. Jei perki internetu kaina 15euru priklausomai kiek noresi kg, o perkant oro uoste uz 15kg mokesite 30 euru.
Atsakyti
QUOTE(Deimante_iv @ 2011 12 04, 18:06)
Skiriasi. Jei perki internetu kaina 15euru priklausomai kiek noresi kg, o perkant oro uoste uz 15kg mokesite 30 euru.

taip ir maniau, nors is diskusijos supratau kad tas pats smile.gif
Atsakyti