Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Udrius @ 2011 12 01, 14:32)
tai vat ir įdomu, paėmiau bilietus tenerifė - london be bėdų, o va london - vilnius pradėjo išsikalinėti ir mesti tokią nęsamonę. Ir dar papildomai išmetė lauką banko kodas....

O ką pasirenki iškart po "Cardholder Details" esančiam sarašę "Please select your Billing Adress Country" ?
Atsakyti
Atrodo žinau atsakyma, Prepaidui įdėjo aptarnavimo mokestį (24 ltl)
Atsakyti
tai ką, dabar jokių skylučių nusipirkt be mokesčio nebeliko? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 01, 16:59)

ten kžakas dėl UK rašoma, man atrodo kad turi buti UK rezidentas , tada nėra to mokesčio
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 01, 14:59)

tas mokestis atsiranda tik tiems, kurie is UK skrenda kazkur. Pvz London - Tenerife - London yra mokestis. O Tenerife - London - Tenerife nera smile.gif
Na ir is Kauno i belekur nera
Atsakyti
Juo, ponas esate teisus smile.gif Dėl to ir metė tą klaidą. Būtų UK adresas , nebūtų klaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 01 gruodžio 2011 - 15:21
pas ką yra Azuon? gal galit pasakyti, kodėl leidžia ieškoti tik nuo gegužės 2012?!?!?!
praėjusią savaitė tikrai dar skanavau vasarį, kovą, ir tt
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 24, 16:47)
chebra, 50 min persėst iš vieno Ryanair į kitą Milane per mažai turbūt ane?

kiek minimaliai rekomenduotumėt? jei be lagamino.

nerizikuociau, tokiu mazu laiko tarpu
nors as nerizikuociau dabar isvis su persedimais su ryanai, nes nera jungtiniu skrydziu.
skridom vienakart su persedimais per osla, buvo rukas, nusileido visai kitam oro uoste, aisku perveze, bet autiko reikejo laukt, gal pusvalandi jei ne daugiau, kelione truko gerokai virs valandos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 01, 15:45)
pas ką yra Azuon? gal galit pasakyti, kodėl leidžia ieškoti tik nuo gegužės 2012?!?!?!
praėjusią savaitė tikrai dar skanavau vasarį, kovą, ir tt

Pas mane Azuon mokama versija.
balandzio keliones randa.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 01, 18:57)
Pas mane Azuon mokama versija.
balandzio keliones randa.

mano irgi mokama. tai neleidžia net pasirinkt anksčiau nei gegužės 1 diena. perėjau visus nustatymus, nieko negaliu pakeist, niekur ribų jokių neuždėjusi. kas do briedas
Papildyta:
QUOTE(vile999 @ 2011 12 01, 18:02)
nerizikuociau, tokiu mazu laiko tarpu
nors as nerizikuociau dabar  isvis su persedimais su ryanai, nes nera jungtiniu skrydziu.
skridom vienakart su persedimais per osla, buvo rukas, nusileido visai kitam oro uoste, aisku perveze, bet autiko reikejo laukt, gal pusvalandi jei ne daugiau, kelione truko gerokai virs valandos doh.gif  doh.gif

kai perki bilieta už 400 lt vietoj 1000 lt, tai visada suvoki riziką...

su kokia jav nerizikuočiau...

gal kelionės draudimas, nepriklausomas, čia dar galėtų kuom padėt, reikia sąlygas pasiskaityt
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 01, 20:20)
mano irgi mokama. tai neleidžia net pasirinkt anksčiau nei gegužės 1 diena. perėjau visus nustatymus, nieko negaliu pakeist, niekur ribų jokių neuždėjusi. kas do briedas

nesigilindamas perinstaliuciau Azuona biggrin.gif kazka "giliau" numaigiau, tai akivaizdziai ne visus vasaros skrydzius man siandien rado. Perinstaliaviau ir vel tvarka biggrin.gif
Atsakyti
perinstaliavau biggrin.gif bet... dėl labai juokingos priežasties man šitaip reagavo biggrin.gif netyčia nureguliavau kompo laikrodį į ateitį lotuliukas.gif
Atsakyti