Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Jeigu nesusidūrėte su dėže - tai nereiškia kad jų nėra. Aš skridau per paskutinius metus tris kartus ir visus kartus mačiau įlaipinantį personalą su tom dėžėm. Ir būtent jau prieš leidžiant pro vartus. Žinoma nieks nedėjo jų ant kievieno lagamino. Kažkaip pasirinktinai. Bet... Tiesiog kiekvienas gali rinktis - vežtis atitinkantį lagaminą, arba mokėti (gal, nebūtinai, jei patikrins) papildomai.
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2011 11 18, 14:34)

As tikiu, kad jos yra, tiesiog anksciau tai buvo vos ne kaip mitas, bet kuo toliau, tuo dazniau girdziu apie jas. Na, jei atsiras, kam realiai matavo, tai gal pasidalins patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 18, 13:20)
As tikiu, kad jos yra, tiesiog anksciau tai buvo vos ne kaip mitas, bet kuo toliau, tuo dazniau girdziu apie jas. Na, jei atsiras, kam realiai matavo, tai gal pasidalins patirtimi.

taigi man matavo pries metus kaune jau pries laipinant. Bet mano lagaminas buvo teisingas, uzmove ir numove lengvai. As pati nemoviau tad nezinau kiek centimetru ten yra laisvumo ar nera, bet ta dezute tai ziauriai maza atrodo. Buvo kam neuzmove, tiem reikejo susimoketi.
Atsakyti
Nomadica, nesunku gi pasiskaityt. Buvo kalba. 800vnt ish viso. Dekit i kur norit ir pirkit ish kur norit(ishskyrus kontrabandinius, nes kelione pasibaigs lt oro uoste), bet turi buti 800vnt. Visa kita, rizikos toleravimo klausimas. Gali vezt kad ir deze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 lapkričio 2011 - 13:34
Skrendu ateinanti antradieni. Pasirinkau dar anksciau bagaza, 15 kg. Noriu dabar pakeisti i 20 kg. Chek in jau padarytas. Ar imanoma pasikeisti bagazo svori? Jei taip, KAIP?
Atsakyti
gal kam taip buvo ar irgi yra...nu nerodo ryanairas kainu man g.gif anksciau uzsidedavau datu intervala ir matydavosi kada yra skrydziai kada nera visa virsutine eilute...o dabar raso "low fare available" ir nei kainu nei skrydziu nieko nerodo doh.gif ar as cia kazka nuspaudus esu ar taip turi but? nes jau savaite gal kaip pasikeite tie rodmenys....
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 11 23, 18:28)
gal kam taip buvo ar irgi yra...nu nerodo ryanairas kainu man  g.gif  anksciau uzsidedavau datu intervala ir matydavosi kada yra skrydziai kada nera visa virsutine eilute...o dabar raso "low fare available" ir nei kainu nei skrydziu nieko nerodo  doh.gif  ar as cia kazka nuspaudus esu ar taip turi but? nes jau savaite gal kaip pasikeite tie rodmenys....

Šis bugas būna, pasirinkus kalbą - UK anglų, o jei pasirenki kitą, pvz. airių anglų kalbą viskas kaip seniau.
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 11 24, 12:42)
Nesulaukiu atsakymo. Atsiprašau, jei jau apie tai kalbėta, bet domina naujausios žinios.

Pirkau lapkricio 11 d. su Moneybookers isduota Mastercard Prepayd kortele bilietus i Londona. Administravimo (korteles) mokescio nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 24 lapkričio 2011 - 13:00
chebra, 50 min persėst iš vieno Ryanair į kitą Milane per mažai turbūt ane?

kiek minimaliai rekomenduotumėt? jei be lagamino.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 24, 16:47)
chebra, 50 min persėst iš vieno Ryanair į kitą Milane per mažai turbūt ane?

kiek minimaliai rekomenduotumėt? jei be lagamino.

Nebuvau Milano oro uoste, bet vidutinio dydzio oro uostui sakyciau 1,5 val wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 24, 17:22)
Nebuvau Milano oro uoste, bet vidutinio dydzio oro uostui sakyciau 1,5 val wink.gif

o kuris Milano oro uostas ? Jeigu Bergamo , tai jis tikrai vidutinio dydzio . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 11 24, 16:50)
o kuris Milano oro uostas ? Jeigu Bergamo , tai jis tikrai vidutinio dydzio . 4u.gif

bergamo čia.

jei normaliom avialinijom skrendi ir oro uostas ne per didžiausias, tai valandos daugiau nei pakankamai, tačiau čia ryanairas, kuris neparduoda jungtinių skrydžių, tai aišku vėluojant ir liksi ten smile.gif

bet va kai šitaip, išties 1,5 val matyt reiktų g.gif bet taip gerai nebūna. arba 50 min, arba naktis oro uoste...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 24 lapkričio 2011 - 17:46