aš su klausimėliu
ar rankiniame bagaže galima vežtis vaistus, pvz visokius sirupėlius nuo kosulio ir pan, noriu vežtis visokių lietuviškų vaistų, nes tie virusai visur labai tykoja
o apie tas dėžes kur čia iškilo smarki diskusija, tai jūs čia turite dėžes rankiniui bagažui?
Papildyta:
suprantu, kad galima vežtis buteliukus įdėjus į plastikinį permatomą maišelį, bet kokia to prasmė , dėl saugumo, bet juk jei kažkieno pikti kėslai, tai....
ir dar gal rašėt, bet gal neužmačiau, ar vaikui kuriam 4metai priklauso rankinis bagažas ir kaip dėl tų vietų lėktuve, visada skrisdavau su kitomis avialinijomis, tai ten vietas rezervuoji už papildomą mokestį, arba oro uoste registruojant paskiria, niekada mūsų šeimos neišskyrė, o su Ryanair, girdėjau, kad būna jei paskutinis eilėj prie lėktuvo įlipimo lauksi, tai gali tekti visai šeimai atskirai sėdėti nebebus vietų. Patarkit, ką daryti, kad visi kartu sėdėtume, aš, vyras ir vaikas, atvažiuoti anksčiau, bėgti prie lėktuvo...ar...
QUOTE(Cobre @ 2011 11 17, 15:52)
Visu pirma, tai kai sakote "jusu", tai ka turite omenyje? Jei ne mane, tai mano postu necituokite, nes as netrydalioju cia del tiks-netiks, prasinesiu-neprasinesiu. Visu antra, tai man giliai dzin, mano lagaminai atitinka ismatavimus visu trecia, jus talpinote i sita deze ir tiksliai galite garantuoti, kad ten telpa ir tie papildomi 5 cm? Jei tikrai taip, tada taip normaliai ir parasykite, kam tos isterijos?
o kaip jus mano isterijas iziurite?
bendrai tai tikrai siurpinkite visus, tegu visi viduriuoja kartu .... visos tokios ismanacios atrode kai nebuvau skridus vien su rankiniu bagazu, o cia praskaicius visas temas ir realiai susidurus tai juokingai pasirode visos "gudruoles" istisai temoje sedincios ir mokancios
QUOTE(Saga @ 2011 11 17, 18:17)
o kaip jus mano isterijas iziurite?
bendrai tai tikrai siurpinkite visus, tegu visi viduriuoja kartu .... visos tokios ismanacios atrode kai nebuvau skridus vien su rankiniu bagazu, o cia praskaicius visas temas ir realiai susidurus tai juokingai pasirode visos "gudruoles" istisai temoje sedincios ir mokancios
Na jei jus sugebate sikimus i kenes iziureti, tai manote kiti aklesni?
Vat butent, rasot bet ka, lygiai taip pat vaidinat ismanancia, kaip ne kurie kiti cia ir neatsakot i elementaru klausima: galite pasidalinti patirtimi, kaip ten su tom kartoninem dezem ir ju laisvumu ar ne? Asmeniskai as nieko nesiurpinu ir neskatinu, man rupi tos dezes gabaritai ir jei neturite daugiau ka tuo klausimu pasakyti, tai bent jau prisipazintumete, kad dezes akyse nemaciau ir kas ten i ja telpa, zalio supratimo neturiu.
Tokia deze maciau Vilniaus oro uoste . Ji paprasta , kartonine , kaip nuo kokios nors mikrobangines ipakavimas, atitinkanti rankinio bagazo reikalavimus . Ta deze darbuotojos uzdedavo ( "apgaubdavo") ant zmoniu rankinio bagazo . Buvo didele eile , tai vieni kiso bagaza i remus , o kitus su ta deze patikrindavo. Gal jus apie kitas dezes cia barates ?
QUOTE(darvina @ 2011 11 17, 19:10)
Tokia deze maciau Vilniaus oro uoste . Ji paprasta , kartonine , kaip nuo kokios nors mikrobangines ipakavimas, atitinkanti rankinio bagazo reikalavimus . Ta deze darbuotojos uzdedavo ( "apgaubdavo") ant zmoniu rankinio bagazo . Buvo didele eile , tai vieni kiso bagaza i remus , o kitus su ta deze patikrindavo. Gal jus apie kitas dezes cia barates ?
Nemaciau ju, visus sutikrino su remais. Todel ir idomu, kokia patirtis su jomis.
QUOTE(ailima @ 2011 11 17, 16:15)
1. ar rankiniame bagaže galima vežtis vaistus, pvz visokius sirupėlius nuo kosulio ir pan, noriu vežtis visokių lietuviškų vaistų, nes tie virusai visur labai tykoja
2. o apie tas dėžes kur čia iškilo smarki diskusija, tai jūs čia turite dėžes rankiniui bagažui?
3. suprantu, kad galima vežtis buteliukus įdėjus į plastikinį permatomą maišelį, bet kokia to prasmė , dėl saugumo, bet juk jei kažkieno pikti kėslai, tai....
4. ir dar gal rašėt, bet gal neužmačiau, ar vaikui kuriam 4metai priklauso rankinis bagažas ir kaip dėl tų vietų lėktuve, visada skrisdavau su kitomis avialinijomis, tai ten vietas rezervuoji už papildomą mokestį, arba oro uoste registruojant paskiria, niekada mūsų šeimos neišskyrė, o su Ryanair, girdėjau, kad būna jei paskutinis eilėj prie lėktuvo įlipimo lauksi, tai gali tekti visai šeimai atskirai sėdėti nebebus vietų. Patarkit, ką daryti, kad visi kartu sėdėtume, aš, vyras ir vaikas, atvažiuoti anksčiau, bėgti prie lėktuvo...ar...
2. o apie tas dėžes kur čia iškilo smarki diskusija, tai jūs čia turite dėžes rankiniui bagažui?
3. suprantu, kad galima vežtis buteliukus įdėjus į plastikinį permatomą maišelį, bet kokia to prasmė , dėl saugumo, bet juk jei kažkieno pikti kėslai, tai....
4. ir dar gal rašėt, bet gal neužmačiau, ar vaikui kuriam 4metai priklauso rankinis bagažas ir kaip dėl tų vietų lėktuve, visada skrisdavau su kitomis avialinijomis, tai ten vietas rezervuoji už papildomą mokestį, arba oro uoste registruojant paskiria, niekada mūsų šeimos neišskyrė, o su Ryanair, girdėjau, kad būna jei paskutinis eilėj prie lėktuvo įlipimo lauksi, tai gali tekti visai šeimai atskirai sėdėti nebebus vietų. Patarkit, ką daryti, kad visi kartu sėdėtume, aš, vyras ir vaikas, atvažiuoti anksčiau, bėgti prie lėktuvo...ar...
1. sirupo pavidalu vaistai - kaip ir bet kuris skystas daiktas, turi tilpt į tą maišelį.
2. taip
3. matyt yra apskaičiuota, kiek sprogaus skysčio galėtų sukelti rimtų bėdų, todėl iki litro matyt nekelia grėsmės
4. vaikui 4 metu perkate bilietą, kainuos kaip suaugusiam. ir jam priklausys ir sėdima vieta, ir rankinis bagažas. kad ramiai sėdėtumėte visi kartu galite pirkti papildomai "priority boarding" - pirmenybinį įlaipinimą į lėktuvą, arba stovėkit užsiėmę eilę netoli įlaipinimo vartų dar aksčiau nei kvies žmones laipinimui.
jei labai labai ilgai nežioplinėsite, tai ir be eilės stovėjimo turėsit šansų kartu sėdėt, bet jau žinoma rizika išlieka.
dar žinoma galima pavesti vyrą stovėt eilėj kažkur pradžioje, o jis įlipęs su pirmaisiais (po tų, kurie turi išsipirką priority boardingą), užims jums vietas.
Noriu paklausti, dėl Prepaid MasterCard kortelės, su ja vis dar neimamas kortelės mokestis perkant bilietus Ryanair? Klausiu, nes galvoju užsisakinėti kortelę ar ne.
"Tiek laiko, kiek galioja akcijinis Ryanair pasiūlymas visoms išankstinio mokėjimo MasterCard kortelėms bei vadovaujantis Ryanair sąlygomis ir nuostatomis. Prašome įsidėmėti: šis pasiūlymams negalioja jokiai JK rezervacijai, naudojant bet kokią išankstinio mokėjimo JK MasterCard kortelę (kitokią nei Ryanair išankstinio mokėjimo MasterCard kortelę) nuo 2011 m. lapkričio 1 d. Tokia rezervacija yra apmokestinama Ryanair 6/£6 administravimo mokesčiu." šaltinis
"Tiek laiko, kiek galioja akcijinis Ryanair pasiūlymas visoms išankstinio mokėjimo MasterCard kortelėms bei vadovaujantis Ryanair sąlygomis ir nuostatomis. Prašome įsidėmėti: šis pasiūlymams negalioja jokiai JK rezervacijai, naudojant bet kokią išankstinio mokėjimo JK MasterCard kortelę (kitokią nei Ryanair išankstinio mokėjimo MasterCard kortelę) nuo 2011 m. lapkričio 1 d. Tokia rezervacija yra apmokestinama Ryanair 6/£6 administravimo mokesčiu." šaltinis
QUOTE(Cobre @ 2011 11 17, 16:52)
Na jei jus sugebate sikimus i kenes iziureti, tai manote kiti aklesni?
Vat butent, rasot bet ka, lygiai taip pat vaidinat ismanancia, kaip ne kurie kiti cia ir neatsakot i elementaru klausima: galite pasidalinti patirtimi, kaip ten su tom kartoninem dezem ir ju laisvumu ar ne? Asmeniskai as nieko nesiurpinu ir neskatinu, man rupi tos dezes gabaritai ir jei neturite daugiau ka tuo klausimu pasakyti, tai bent jau prisipazintumete, kad dezes akyse nemaciau ir kas ten i ja telpa, zalio supratimo neturiu.
na yra toks dalykas kaip metaforos ..... reiktu pasiskaityti jums kas tas yr nustebsite
As nerasau bet ko as rasau tai su kuo susiduriau ir palyginau cionykstes rasliavas su realybe..... dezes as akyse nemciau ir netgi apie ja nediskutavau ir kas i ja telpa zalio supratimo neturiu (laiminga?) ...... ir kaip suprantu kad ir is cia rasanciu ja mate viena kita ...... as net nesileidau i kalbas apie tas jusu dezes. beje kas jas mate lygiai taip pat gazdina kaip ir apie stendus daug ismanancios....nei vienos lagamino nematavo, bet visos mate ir zino kad viska atitinka centimetras i centimetra...... O daugiausia tos dezes ziuriu domina tuos kuriu lagamina atitinka visus standratus ir del to visai nesuka galvos
p.s. as labai ramiai rasau su sypsena.......
tuoj ateis kas nors ir isaiskins kad tos dezes cm cm o gal ir maziau, praktiskai standartiniu lagaminu atitinkanciu reikalavimus ikisti neimanoma
Čia man vienai ar visų Ryanair puslapyje prašo vos ne kas žingsnį kodukus suvesti Užkniso juodai
QUOTE(Saga @ 2011 11 18, 12:51)
nea..... as dalyvavau diskusijoje kuria isprovokavote........ o jums sekmes aiskinantis ar jusu reikalavmus atitinkantis lagaminus telpa i deze
Mano tilptu, jie net po pora cm mazesni, nei reikalaujama, Thomas Philips parduotuveje buvo tokie ir labai uz gera kaina. Draugu lagaminas, kaip ir jusiskis, telpa i remus, bet del ratuku irgi turi tuos kelis cm virsaus. Todel man vis dar idomu, nes jau esame savo keliautoju ratelyje apie tas dezes kalbeje, bet realiai nesusidure. Kadangi sutilpdavo i tuos metalinius remus, tai jie vis rizikuodavo. Kazkaip tos dezes toks mistinis reikalas buvo, visi lyg sako, kad kai kur yra, bet realiai niekas nekiso. Kodel gi neissiaiskinti, kaip ten yra is tiesu, jei tik kas turi patirties? O ka jus savo "diskusija" norite pasakyti, tai ne itin ir supratau Dezes akyse nematete ir jums kiek supratau tai neaktualu ir neidomu. Tai apie ka kalba?
Labas rytas, as truputi ne i tama apie dezes, o apie svaigaliukus.
ruosiuosi po 2 sav. vaziuot i UK. Kadangi paskaiciau UK puslapiuose, kad nauja tvarka sako 800 cigareciu, tai taip iseina kad 4 Blokus galiu vezt . Dabar klausimai klyla tokie:
1. sakykim 4 blokus i lagamina, o diutifree dar kokius 4 pasiimu?? ar cia kalba eina IS VISO ir siuo atveju mane galbut kabintu..?
2. As dar audziu minti, o jei tuos 4 ar is ju kelis blokus paleist tasej, niekas neskaiciuos kas ten gal tai i lagamina sukisciau kokius 8 puse palaidai , kita ne
gal parasys tie, kad su nauja tvarka vaziavo cigariuku isimete???
ruosiuosi po 2 sav. vaziuot i UK. Kadangi paskaiciau UK puslapiuose, kad nauja tvarka sako 800 cigareciu, tai taip iseina kad 4 Blokus galiu vezt . Dabar klausimai klyla tokie:
1. sakykim 4 blokus i lagamina, o diutifree dar kokius 4 pasiimu?? ar cia kalba eina IS VISO ir siuo atveju mane galbut kabintu..?
2. As dar audziu minti, o jei tuos 4 ar is ju kelis blokus paleist tasej, niekas neskaiciuos kas ten gal tai i lagamina sukisciau kokius 8 puse palaidai , kita ne
gal parasys tie, kad su nauja tvarka vaziavo cigariuku isimete???
QUOTE(Cobre @ 2011 11 18, 11:42)
Mano tilptu, jie net po pora cm mazesni, nei reikalaujama, Thomas Philips parduotuveje buvo tokie ir labai uz gera kaina. Draugu lagaminas, kaip ir jusiskis, telpa i remus, bet del ratuku irgi turi tuos kelis cm virsaus. Todel man vis dar idomu, nes jau esame savo keliautoju ratelyje apie tas dezes kalbeje, bet realiai nesusidure. Kadangi sutilpdavo i tuos metalinius remus, tai jie vis rizikuodavo. Kazkaip tos dezes toks mistinis reikalas buvo, visi lyg sako, kad kai kur yra, bet realiai niekas nekiso. Kodel gi neissiaiskinti, kaip ten yra is tiesu, jei tik kas turi patirties? O ka jus savo "diskusija" norite pasakyti, tai ne itin ir supratau Dezes akyse nematete ir jums kiek supratau tai neaktualu ir neidomu. Tai apie ka kalba?
gal apie sarkazma ne laiku ir ne vietoj ....... turime ir mes pora lagaimu is thomas philips pilki jie... tie atitnka, tikrai.... galvojom uzteks, o va uzmatem akcja ir nsipirkom dar viena...... kolege pasakojo atveji kai vyriskis kategoriskai atsisake deti lagamina i stenda nes ten metaliniai krastai, jis optinius prietaisus vezesi kazkokius, logiskai mastant va tokiu atveju ir ta deze reikalinga.....