Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

na tai moki 5£ i kishene ir nereiks jiems laukt savaitiniu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 11 15, 17:54)
tik nesupratau, ką turite omeny, kad stambesnius sugrūda. ten metalinis matuoklis, jei per didelis lagaminas, tai ir negrūsi niekaip. reiškia, tie, kuriuos matėt, standartus atitiko

jei lagaminas, tai taip-nesugrūsi jokiu būdu schmoll.gif Tačiau ir pati mačiau, ir savo talpinau-sugrūsti galima sportinio tipo krepšius, nes jie yra tik iš medžiagos, o išėmus kietą dugną formuoji kaip nori biggrin.gif grūda taip pat ir kuprines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 16 lapkričio 2011 - 12:31
QUOTE(Forgete @ 2011 11 15, 16:38)
tai gerai, kad jums nemove tu popieriniu deziu, va tos tai centimetras i centimetra  doh.gif  ir siaip idomu, ka butumet dare jei butu nepraleide? Tikrina pries lipant i lektuva, tai butumet iseje pro visas apsaugas, nueje i masina ir nsusisuke rankena ir grize?

ne matavom tik ieje i oro uosta wink.gif tada butume gryze ir nusisuke jeigu butu ryskiai tie 5 cm per daug wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 16, 12:30)
jei lagaminas, tai taip-nesugrūsi jokiu būdu schmoll.gif Tačiau ir pati mačiau, ir savo talpinau-sugrūsti galima sportinio tipo krepšius, nes jie yra tik iš medžiagos, o išėmus kietą dugną formuoji kaip nori biggrin.gif  grūda taip pat ir kuprines mirksiukas.gif

Grudo ir lagamina tokios gan idomios formos, pilvu isputusiu biggrin.gif . Ziurint i deze ir lagamina atrode jokiu sansu..... ale igrudo.... mano atitinkantis standartus buvo toks kudas kudas lagaminas, o ten toks kaip reikiant jau "pilvotas" ....kai trauke visa ta matavimo deze kelesi, zmona prilaike jo..... ir tikrai ten ne + 5 cm buvo
Papildyta:
QUOTE(arbataa @ 2011 11 15, 16:54)
skraidau vos ne po 10kartų su ryanair kiekvienais metais. bent jau mane kiekvieną kartą tikrino, bet lagaminas visad standartus atitiko. o jeigu tikrina, tai ir pažiūrės, ar tie 5cm už ribos.
jeigu jums taip išeina skraidyti, tai skraidykit.
tik nesupratau, ką turite omeny, kad stambesnius sugrūda. ten metalinis matuoklis, jei per didelis lagaminas, tai ir negrūsi niekaip. reiškia, tie, kuriuos matėt, standartus atitiko

Matuoklis turi is visu pusiu laisvumo. jis metalinis, ale lagaminai tai ne metaliniai, va ir sugruda..... jeigu jis ryskiai per aukstas tai tikrai sansu jokiu, arba jeigu plastikinis lagaminas... bet 5 cm i kuria anors puse tikrai reiksmes neturi.... pirkome lagaminus per akcija is maximos viena o cia paskaiciau kad sansu jokiu su juo praeiti, va ir buvau panikoj o idejus i ta matuokli paskendo mano tas lagaminas su 5 cm per aksta rankena....
Papildyta:
Ai tiesa. skridom su draugais jie Jyske lagamina buvo pirke, o mes tokio nepirkom, nes ramybes busenoj jis 4 cm per storas is sono, nes ten tas didinimas dar toks yra su uztrauktuku..... as juos ispejau kad gali buti bedos, mes tokio neimem, nes toki jau namie turejom ir su juo neskridom, per didelis 5 centimetrais, pirkome naujus visus tris (pirma karta skridom tik su rankiniu bagazu). Vienzo oro uoste net neuzkliuvo uz krastu tas ju lagaminas, labai graziai isidejo i ta metaline deze..... ir mes maximoje pirkome lagamina kaip tinkanti nes ismatavimai parasyti jo tiko, atradau kad rankena 5 cm atsikisusi tik cia paskaiciusi... neleksi gi pirkti vel kito ir taip dabar gyvenam 3 zmones ir turim 6 lagaminus .....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 11 16, 14:57)
Matuoklis turi is visu pusiu laisvumo. jis metalinis

Jus turite omenyje toki matuokli?
user posted image

Bet cia vis kalbama ir apie kai kuriuose oro uostuose pasitaikancias dezes, kurias mauna ant lagaminu. As pati ju nemaciusi, ir kokiuose oro uostuose ju buna nezinau. Kalbama, kad i sias dezes nesukisi nieko papildomo biggrin.gif Gal kas, susidures su tuo realiai, paaiskintu.
Atsakyti
Pries kiek laiko geriausia pirkti bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 16, 15:30)

Bet cia vis kalbama ir apie kai kuriuose oro uostuose pasitaikancias dezes, ...

Tokios paprastos kartoninės dėžės (vienas šonas kiauras). Ją tiesiog uždeda (užmauna) ant lagamino. Užmauta dėžė turi siekti grindis. Ir va jose tai jokio laisvumo nėra... Bent vienas papildomas cm - ir eina žmogiukai mokėti... Kiek matėm, tas dėžes deda prieš pat lipant į lėktuvą...
Atsakyti
Sveikos, nežinau ar į tą temą pataikiau, bet gal žinote, ar Lutono oro uoste yra Duty Free parduotuvė, jei skrendi su Ryanairu?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 11 16, 16:55)
Sveikos, nežinau ar į tą temą pataikiau, bet gal žinote, ar Lutono oro uoste yra Duty Free parduotuvė, jei skrendi su Ryanairu?

yra.
Atsakyti
Kartonine deze atrodo taip mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 11 17, 14:39)
Kartonine deze atrodo taip  mirksiukas.gif

dabar reikia lukteleti, kol kazkas ateis ir papasakos, kad ir i sia deze galima talpinti ka nori ir kiek nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 lapkričio 2011 - 14:54
QUOTE(Cobre @ 2011 11 17, 14:53)
dabar reikia lukteleti, kol kazkas ateis ir papasakos, kad ir i sia deze galima talpinti ka nori ir kiek nori  smile.gif

kalba ejo apie 5 cm ir jusu atsiprasant daryma i kelnes del tu 5 cm ...... o ne kiek nori ir koki nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 11 17, 17:15)
kalba ejo apie 5 cm ir jusu atsiprasant daryma i kelnes del tu 5 cm ...... o ne kiek nori ir koki nori wink.gif

Visu pirma, tai kai sakote "jusu", tai ka turite omenyje? Jei ne mane, tai mano postu necituokite, nes as netrydalioju cia del tiks-netiks, prasinesiu-neprasinesiu. Visu antra, tai man giliai dzin, mano lagaminai atitinka ismatavimus biggrin.gif visu trecia, jus talpinote i sita deze ir tiksliai galite garantuoti, kad ten telpa ir tie papildomi 5 cm? Jei tikrai taip, tada taip normaliai ir parasykite, kam tos isterijos?
Atsakyti