Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Adade @ 2011 11 11, 19:30)

aciu  4u.gif  o su kitom avialinijom galima derinti ?

Ten daug avialiniju apima
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 11 11, 23:35)
Ten daug avialiniju apima

dar truputi ne i tema blush2.gif as demo versija atsisiunciau to uztenka, ar moket pinigelius uz ta tikraja ?
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 11 12, 11:56)
dar truputi ne i tema  blush2.gif  as demo versija atsisiunciau to uztenka, ar moket pinigelius uz ta tikraja ?

Jeigu jums uztenka, tai neverta moket biggrin.gif man norejosi isbandyt kaip tai atrodo, tai susimokejau. Lygtai demo versija suranda pigiausia varianta, bet neparodo datu, tai paskui reikia paciam knistis beieskant g.gif
Siulyciau pirma issibandyti demo versija, o tada spresti, ar is viso reikia tos programos. Mano smalsumas nugalejo goduma blush2.gif

stai kiek avialiniju apima paieska

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 12 lapkričio 2011 - 15:11
o geriau veikia nei skyscanner?

ir dar: ar jie skaičiuoja ir normalias, ne pigias avialinijas? nes tarkim vienam mano skrydžiui į tolimesnį tašką Lufthansa duoda vienodai pigiai (tiksliau vienodai brangiai), nei ryanair ir easy jet kombinacija. tai kartais palyginimui irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 12, 15:32)
o geriau veikia nei skyscanner?

ir dar: ar jie skaičiuoja ir normalias, ne pigias avialinijas? nes tarkim vienam mano skrydžiui į tolimesnį tašką Lufthansa duoda vienodai pigiai (tiksliau vienodai brangiai), nei ryanair ir easy jet kombinacija. tai kartais palyginimui irgi gerai.

Taigi pasibandykit biggrin.gif didelis Azuon pliusas, kad nereikia zinoti tiksliai, kada nori skristi. Ivedi dideli laikotarpi kalendoriuj ir randa, kada pigiausiai gali pakeliauti
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 11 12, 15:58)
Taigi pasibandykit  biggrin.gif  didelis Azuon pliusas, kad nereikia zinoti tiksliai, kada nori skristi. Ivedi dideli laikotarpi kalendoriuj ir randa, kada pigiausiai gali pakeliauti

jau bandau demo. tai kažkaip tų normalių avia linijų neapima.
skyscannery tai irgi galima visą mėnesį užsidėt.
bet sutinku, azuonas maloniai valdomas, tikrai.

dabar toks filosofinis klausimas... kaip ten kiti žmonės už litą suskraido, aš nuoširdžiai stebiuosi. nu kiek kur bežiūrėsiu, visur taip brangiai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 12, 16:26)
dabar toks filosofinis klausimas... kaip ten kiti žmonės už litą suskraido, aš nuoširdžiai stebiuosi. nu kiek kur bežiūrėsiu, visur taip brangiai.

vargu, ar dar uz lita kas beskraido, bet pats dar pernai maciau Girona - Barcelona uz 1 EUR ax.gif

Ne i tema, bet pagal kolega, kuris neaiskiai reiskia mintis, kreipimasis i moderatores
kaip faina Windows aplinkoj matyti toki pranesima doh.gif Aciu D, kad Apple to nejaucia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 12 lapkričio 2011 - 19:10
Noreciau pasiteirauti............
Greitu laiku planuojamas skrydis (Lietuva - UK) zmogaus, kuris turi dirbtinius metalinius sanarius, sakykite ar butina kokia gyditojo pazyma (isverstas ar ne?), na metalo detektoriai speju visgi sureaguos.............
Atsakyti
Aš taip pat pirmą kartą ruošiuosiu keliauti lėktuvu,turiu dirbtinį kelio sąnarį,kaip kažin bus,kam teko su tuo susidurti.Ačiū
Atsakyti
atsarga gedos nedaro, tad turekit gydytoju pazyma apie tai ir paaiskinsit, kas ir kaip
Atsakyti
sveiki, o su mastercard prepaid dar vis galima be papildomu mokesčių skraidyt? niekas nepasikeitė?
Atsakyti
na reiketu pasibandyt ir aishku butu wink.gif apgauk ryanair- suvesk visus duomenis, paziurek ar ims ta mokesti uz prepaid ir.... nepirk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 14 lapkričio 2011 - 11:18