Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(purlina @ 2011 11 08, 11:57)
Dar vienas klausimas. biggrin.gif
Kauno oro uosto tinklapyje nurodyta, jog galima vežtis sulankstomą peiliuką, kurio ašmenys iki 6 cm.
Ar yra kam nors tekę vežtis ir ar nekilo problemų dėl to?
ačiū  rolleyes.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 11 08, 13:06)
nu čia nustebinai. kažkada netyčia manikiūrinės žirklutės atsidūrė rankiniam bagaže (ir kitąsyk dildė) - iškart atėmė. o jos tikrai neviršyjo 6 cm.

galima
vežuosi, pora kart tikrino, išėmė, parodžiau, kad mažiau už 6 cm, pasakė "ok" ir padėjo atgal. Peiliuko ašmenys buvo 4 cm, žirklutės sulankstomos 5 cm
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 11 08, 14:07)
Na jei tik is Kauno aerouosto skrisit-tai galit bandyt veztis-gal pasiseks,jei ju tokios taisykles.O is kitur-nerizikuociau..Neimu as nei dilciu,nei zirkluciu(kad ir kokio ilgio asmenys butu) smile.gif

ne tiksliai parašiau. šiap taisyklės turėtų galioti visoje ES, su visomis oro linijomis, nes tai yra Europos sąjungos Komisijos reglamentas.

http://www.kaunasair...ktu_sarasas.pdf
Atsakyti
QUOTE(purlina @ 2011 11 08, 16:14)
ne tiksliai parašiau. šiap taisyklės turėtų galioti visoje ES, su visomis oro linijomis, nes tai yra Europos sąjungos Komisijos reglamentas.

http://www.kaunasair...ktu_sarasas.pdf

Vat kaip idomiai g.gif Pries pora savaiciu Bergamo aerouoste uzmate italai sviesdami dukros bagaza zirklutes,tai iskrauste ir (be jokiu gelezciu matavimu) paeme,net nesigincijom biggrin.gif Na lyg neturejo buti ju metaline dalis ilgesne nei 6cm..Taisykles taisyklem,o gyvenimas lieka gyvenimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 08 lapkričio 2011 - 19:32
Beje, jau atsirado bilietai sekanciam sezonui i Kos, Roda...Kainos kol kas nedziuginancios.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 11 08, 19:45)
Beje, jau atsirado bilietai sekanciam sezonui i Kos, Roda...Kainos kol kas nedziuginancios.

liepa 200 litu i viena puse, beveik jau noreciau pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 lapkričio 2011 - 19:56
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 11 08, 19:55)
liepa 200 litu i viena puse, beveik jau noreciau pirkti  g.gif

As tai nesezono metu zvilgtelejau, tai be 450lt zmogui i abi puses(be korteles mokescio) nemaciau.
Si spali skridom 250lt zmogui i abi puses su visais mokesciais (Kaunas- Kos - Kaunas).Todel siumetines kainos nepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 08 lapkričio 2011 - 20:07
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 11 08, 21:55)
liepa 200 litu i viena puse, beveik jau noreciau pirkti  g.gif

brangu, kaip i viena puse g.gif nors tiesa sakant, neisivaizduoju, kaip ten ta liepa buna, mane irgi ruduo domintu rolleyes.gif O kai pernai gerokai pigesniu buvo, tai ranka nekyla tokiu pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 08, 20:31)
brangu, kaip i viena puse  g.gif  nors tiesa sakant, neisivaizduoju, kaip ten ta liepa buna, mane irgi ruduo domintu  rolleyes.gif O kai pernai gerokai pigesniu buvo, tai ranka nekyla tokiu pirkti  blush2.gif

brangu/pigu - subjektyvu. Man tinka tokia kaina ax.gif Rugsejo pradziai siemet pavasari pirkom 2 suauge + lagaminas - ~820 litu. Ir nelabai ka tokiam laikui veliau pigiau buvo padare. Tai irgi isejo apie 170 litu i viena puse.
Sudetingesne uzduotis viesbuti rasti norimoj vietoj, nes labai tiksliai zinau, kur norim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 11 08, 20:30)
Vat kaip idomiai g.gif Pries pora savaiciu Bergamo  aerouoste uzmate italai sviesdami dukros bagaza zirklutes,tai iskrauste ir (be jokiu gelezciu matavimu) paeme,net nesigincijom biggrin.gif Na lyg neturejo buti ju metaline dalis ilgesne nei 6cm..Taisykles taisyklem,o gyvenimas lieka gyvenimu biggrin.gif

panašiai ir man buvo...
tik aš išsišiepiau iki ausų ir pasakiau, kad "čia TIK 5 cm", tai pasivaipė ir padėjo atgal
Jiems irgi žirklių reikia pasirinkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 11 09, 08:03)
panašiai ir man buvo...
tik aš išsišiepiau iki ausų ir pasakiau, kad "čia TIK 5 cm", tai pasivaipė ir padėjo atgal
Jiems irgi žirklių reikia pasirinkt ax.gif

mums sia vasara skrendant i Turkija, sunus i kuprine isidejo penala su zirklemis (tiek, kad jos uzapvalintais galai), tai lietuviai leido prasinest biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! As del sedimu vietu lektuve. Kai anksciau skaitinejau tema,supratau,kad ryanair'e galima sestis bet kurioje vietoje... Bet va, dabar ziuriu i musu bilietus ir matau ,kad kaip suprantu,visdelto vietos yra nurodytos seq no.27 ir seq no.28.Skrisiu su trymeciu,tai kazkaip nesinoretu be reikalo blaskytis po lektuva, jei atsisestumem ne i savo vieta...rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 11 09, 10:13)
Sveiki! As del sedimu vietu lektuve. Kai anksciau skaitinejau tema,supratau,kad ryanair'e galima sestis bet kurioje vietoje... Bet va, dabar ziuriu i musu bilietus ir matau ,kad kaip suprantu,visdelto vietos yra nurodytos seq no.27 ir seq no.28.Skrisiu su trymeciu,tai kazkaip nesinoretu be reikalo blaskytis po lektuva, jei atsisestumem ne i savo vieta...rolleyes.gif

I tuos numerius nekreipkit demesio, jie nenurodo jokiu sedimu vietu .Ryanairo lektuvuose sedate kur norite. Tik su vaikais neleis sedetis ties avariniais isejimais.
Atsakyti