Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Na va, del sekmes buvau teisus wink.gif lyg vikingu loto neblogas aukso puodas biggrin.gif gal ash taip kelione laimesiu, laiku patares wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 07, 19:40)
butent drinks_cheers.gif
su foto technika neturejo uzkabinti(bent jau is idejos),nes tai ne bagazas,o rubas,o ka prisidesi i kisenes juk jie nereglamentuoja ir nenurodo. rolleyes.gif

man gironoj teko matyt kaip is kiseniu liepe issitraukt butelius alkoholio (cia jau pries lipant i lektuva), lietuvaiciai pradejo burnot, tiek isiburnojo, kad buvo i lektuva neileisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 07, 18:10)
man gironoj teko matyt kaip is kiseniu liepe issitraukt butelius alkoholio (cia jau pries lipant i lektuva), lietuvaiciai pradejo burnot, tiek isiburnojo, kad buvo i lektuva neileisti  doh.gif

tai alkoholis skysciai mirksiukas.gif kalbeta buvo apie kisenese esancius daiktus,kurie leidziami isinesti i lektuvo salona.Fotoaparatu,ju objektyvu ir kitu priedu nedraudzia isinesti 4u.gif Tik jei ju daugiau ju svori ir parametrus sunkiau sutalpinti i rankini bagaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 lapkričio 2011 - 19:53
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 07, 20:51)
tai alkoholis skysciai mirksiukas.gif kalbeta buvo apie kisenese esancius daiktus,kurie leidziami isinesti i lektuvo salona.Fotoaparatu,ju objektyvu ir kitu priedu nedraudzia isinesti 4u.gif Tik jei ju daugiau ju svori ir parametrus sunkiau sutalpinti i rankini bagaza.

taigi rasau kad pries lipant i lektuva. Tas alkoholis buvo pirktas dutifree, netilpo i lagaminus , tai susikiso i kisenes.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 07, 19:09)
taigi rasau kad pries lipant i lektuva. Tas alkoholis buvo pirktas dutifree, netilpo i lagaminus , tai susikiso i kisenes.

dabar supratau. mirksiukas.gif gal buvo gerokai padaugine,kas ir leme neileidima i lektuva?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 07, 21:09)

Tai matyt darbuotojai su patirtim-nujautė kad lietuvaičiai tą alutį linksmai lėktuve suvartotų biggrin.gif Nepamenu kaip Rynairuose ,bet Wizzair tai praneša prieš kylant kad "savo turimus alokholinius gėrimus skrydžio metu griežtai draudžiama vartoti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 lapkričio 2011 - 22:59
QUOTE(Cobre @ 2011 11 07, 16:44)
Bet supranti, is tokiu pasidalinimu tai naudos juk nulis. nes nejau paciai neaisku, kad sekantis skrydis bus ir vel speliones - pasiseks ar nepasiseks.  Tai kokia nauda is viso to tada? As kazkaip nesuprantu, cia paskatinimas rizikuoti ?

na nauda gal tokia, kad žmonės žinotų jog jei vienas praėjo, tai kitas nebūtinai. mirksiukas.gif
Man labai įdomu kokiu principu jie ten tikrina, nes kai skrendu su MB, jam nereikia nei skysčių maišeliuose ištraukt iš lagamino, nei laptopo atidaryti, o mane visada išpurto pagal visas taisykles tas pats darbuotojas.
Atsakyti
Sveiki,

klausta jau tikriausiai buvo, bet visgi klausiu doh.gif doh.gif
Vežuosi tik rankinį bagažą.
1. Ar galiu vežtis supakuotą vyno butelį lauktuvių?
2. Ar galiu vežtis supakuotą (nusipirktą svetur), nepraimtą kvepalų buteliuką ne 1 litro talpos maišelyje?
3. Ar tas buteliukas privalo būti iki 100 ml talpos?
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
1. Ne
2. Ne
3. Taip. Ir jis turi būti 1 l maišelyje 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas. biggrin.gif
Kauno oro uosto tinklapyje nurodyta, jog galima vežtis sulankstomą peiliuką, kurio ašmenys iki 6 cm.
Ar yra kam nors tekę vežtis ir ar nekilo problemų dėl to?
ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 11 07, 17:33)
jeigu sito daikto gelezine dalis nevirsyja 6 cm (tokio ilgio asmenimis leidziamos isinezti zirkles), tai tikrai galima biggrin.gif

nu čia nustebinai. kažkada netyčia manikiūrinės žirklutės atsidūrė rankiniam bagaže (ir kitąsyk dildė) - iškart atėmė. o jos tikrai neviršyjo 6 cm.

dar tokia įdomybė man čia nuskambėjo, kad ispanai susirūpino mamos ir vaiko skirtingom pavardėm. pas juos pačius mamos, tėvo ir vaikų pavardės visada skirtingos. na bet apie užsieniečius jie matyt žino, kad ne taip yra.
Atsakyti
QUOTE(purlina @ 2011 11 08, 11:57)
Dar vienas klausimas. biggrin.gif
Kauno oro uosto tinklapyje nurodyta, jog galima vežtis sulankstomą peiliuką, kurio ašmenys iki 6 cm.
Ar yra kam nors tekę vežtis ir ar nekilo problemų dėl to?
ačiū  rolleyes.gif

Na jei tik is Kauno aerouosto skrisit-tai galit bandyt veztis-gal pasiseks,jei ju tokios taisykles.O is kitur-nerizikuociau..Neimu as nei dilciu,nei zirkluciu(kad ir kokio ilgio asmenys butu) smile.gif
Atsakyti