Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Bet tai gali nepadėti susėsti visiems trims į vieną eilę. Paskutinį kartą kai skridome penkiese, visi sėdėjome atskirai, nes kitaip nebuvo vietų ax.gif Na, nebent reikia turėti pirmenybinį įlaipinimą arba stoti į eilę dar nepaskelbus registracijos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pirmą kartą skrisiu, susidūriau su tokia situacija. Ar įmanoma pasikeisti skrydžio laiką ar dieną? ir kaip tai galima padaryti? kiek gali kainuoti?

Skrydis į Londoną iš Kauno, lapkričio 17 d.
Atsakyti
imsiu pirmenybinį. Negi dabar vaikus išsodins atskirai nuo manęs? doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Vaiko paso galiojimas baigsis rugsėjo 3 dieną. Norėtume skrist į LT, liepos gale-rugpjūčio mėnesį, kad (rugpjūčio 7d) atšvęstume ten vaiko gimtadienį, bet ar išeis man nusipirkti kelionės bilietus atgal su data po rugpjūčio trečios dienos? Pasą planuojam LT padaryt naują tuo metu, bet ar naujo paso nr nebus kitoks, ar nekils problemų oro uoste?? Nes skrendant į LT dar galios senas pasas, o atgal skristume jau su nauju.
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2011 11 07, 12:48)
Sveiki  4u.gif Vaiko paso galiojimas baigsis rugsėjo 3 dieną. Norėtume skrist į LT, liepos gale-rugpjūčio mėnesį, kad (rugpjūčio 7d) atšvęstume ten vaiko gimtadienį, bet ar išeis man nusipirkti kelionės bilietus atgal su data po rugpjūčio trečios dienos? Pasą planuojam LT padaryt naują tuo metu, bet ar naujo paso nr nebus kitoks, ar nekils problemų oro uoste?? Nes skrendant į LT dar galios senas pasas, o atgal skristume jau su nauju.

kazka cia su datom primaishei bei daug nereikalingos info prirashei. shiaip problemu nebus, jei i prieki chekinsi su vienu nr, atgal-su kitu. ir bilietu pirkimas su paso nr nieko bendra neturi,tad galima drasiai pirkt
akvadigi, pasikeist galima,tik tai kainuos. skambinkit i kauna mergaitems,jos pateiks visas imanomas opcijas.o gal nevelu ir pigiau pirkt nauja bilieta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 07 lapkričio 2011 - 13:08
QUOTE(whitey @ 2011 11 07, 11:04)
kazka cia su datom primaishei bei daug nereikalingos info prirashei. shiaip problemu nebus, jei i prieki chekinsi su vienu nr, atgal-su kitu. ir bilietu pirkimas su paso nr nieko bendra neturi,tad galima drasiai pirkt

Tai kad nieko su tom datom neprimaišiau. Žinau, kad skrydžio metu iki paso galiojimo pabaigos turi būti ne mažiau kaip mėnuo likęs, dėl to ir klausiu. Bet va apie tai, kad paso nr rašomas tik chek in metu buvau pamiršusi, iš to ir kilo problema. Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Na isbandeme ir mes raynara biggrin.gif
Vyras kaip ir rasiau turejo spec liemene i kuria susidejo pagrinda foto technikos,praejo be jokiu problemu.Tad kas vezasi daug foto aparaturos labai patogus dalykas,nes gali i liemene susideti pagrinda foto technikos ir plius paimti viena rankini vnt iki 10kg.
Taip pat labai keistai,jau LT sunus prasinese buteliuka 0,3 colos.Net nemaciau,kad turejo doh.gif biggrin.gif tada jau pabandeme ir mes Paryziuje ir Tenerifeje ir Londone niekas neateme nei skysciu,nei gerimu. g.gif
Savo rankiniame bagaze nesiausi 1,5 litro vandens (Tenerifes ir Londono oro uostuose),vyras is (Tenerifes ir is Londono)nesesi savo liemeneje(kuria reikejo nusirengti ir persviesti) 1litra sangrijos(nebetilpo i bagaza biggrin.gif )neslepeme,tiesiog idejome i rankini bagaza ir tiek,o vyras isidejo i liemenes kisene. Sunus visada turejo megztinio kiseneje 0,3 buteliuka gerimo.Matyt sekesi,nes kiek skaiciau,kad su skysciais raynare itin grieztai g.gif
Tiesa Londono oro uoste maciau,kad pagrinde visi skysciams priskiriamus daiktus dejo i vienkartinius persvieciamus maiselius,kuriuos cia pat galejai ir isigyti.As kosmetika veziausi paprastoje,iprastoje nepersvieciamoje kosmetikoje,niekas jokiu pastabu nepadare.
Skrydziai vyko sklandziai,bagazas buvo atiduodamas labai greitai.
Rankinis bagazas sveriamas buvo tik LT,daugiau nesvere niekur.

Tiesa mano ir sunaus pavardes skiriasi,todel Londono ir Ispanijos oro uosto pareigunai kitam kartui patare veztis ir vaiko gimimo liudijima.Londone sunaus klause ar as esu jo mama,man liepe ant popieriaus lapelio parasyti vaiko gimimo metus biggrin.gif Tad kitais atvejais isimesiu ir vaiko gimimo liudijima.

Del pirmenybiniu ir vietu lektuvuose.
Nemaciau,kad vaikai butu atskirti nuo tevu,visiems vietu pakako.
Mes visus skrydzius turejome po laisva sedyne salia saves,todel labai patogu buvo skrydzio metu vaikams,galejo prigulti.Aisku jei lektuvas sausakimsas tokiu dalyku nebus.
Del pirmenybiniu,tai ne ka ten jie ir laimi biggrin.gif Mes lipdavome pro galini iejima,tai net greiciau ilipdavome nei pirmenybini tureje keleiviai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 lapkričio 2011 - 13:30
Nenoriu nieko supykdyti, taciau kokia nauda turi informacija, kad tarkime kazkur svere ar nesvere lagaminus? matavo ar nematavo? Vandeni tarkim man yra liepe ismesti, o paskui mus ejusiai rytietiskai seimynelei is rankinio bagazo pabiro daiktai ir ten buvo pilna gerimu buteliuku. Darbuotojai ramiai stebejo, kaip jie susikrove viska atgal ir juos praleido. Tai isvada kokia is to galima padaryti? Ta informacija vos ne su kiekvienu zmogum vis skiriasi ir padaryti is to galima viena vienintele isvada - kas nori, gali rizikuoti.
JM, siaip aisku smagu, kad gerai suskraidete.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 07, 12:39)
Nenoriu nieko supykdyti, taciau kokia nauda turi informacija, kad tarkime kazkur svere ar nesvere lagaminus? matavo ar nematavo? Vandeni tarkim man yra liepe ismesti, o paskui mus ejusiai rytietiskai seimynelei is rankinio bagazo pabiro daiktai ir ten buvo pilna gerimu buteliuku. Darbuotojai ramiai stebejo, kaip jie susikrove viska atgal ir juos praleido. Tai isvada kokia is to galima padaryti?  Ta informacija vos ne su kiekvienu zmogum vis skiriasi ir padaryti is to galima viena vienintele isvada - kas nori, gali rizikuoti.
JM, siaip aisku smagu, kad gerai suskraidete.

isvada galbut tokia,kad neismeskite vandens ir gerimu is karto,nes galbut praeisite ir nereikes pirkti paciam oro uoste.
Nepirkite tarkim kaip Londone po 1 svara tu vienkartiniu permatomu maiseliu,ju isigyti visada suspesite,jei pareikalaus.
Aciu mirksiukas.gif skrydziai isties sekmingi visi buvo,labiausiai nerimavau del vyro liemenes su foto technika,kuri ir svere itin daug ir nebuvome isbande tokio dalyko.
Matau ir tavo fotoreportaza wub.gif kaip suprantu viskas praejo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 lapkričio 2011 - 14:05
QUOTE(Isila @ 2011 11 07, 11:43)
imsiu pirmenybinį. Negi dabar vaikus išsodins atskirai nuo manęs?  doh.gif

Nesigąsdinkit-tikrai nemanau kad išsodins-labai jau turėtų būti pilnas lėktuvas kad taip nutiktų o ir šiaip-gi žmonės skrenda ,ne kokie vilkai-visada galima susitarti pasikeisti vietom,jei jau taip nutiktų,kad nebūtų trijų vietų kartu irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 07, 14:46)
isvada galbut tokia,kad neismeskite vandens ir gerimu is karto,nes galbut praeisite ir nereikes pirkti paciam oro uoste.
Nepirkite tarkim kaip Londone po 1 svara tu vienkartiniu permatomu maiseliu,ju isigyti visada suspesite,jei pareikalaus.
Aciu mirksiukas.gif skrydziai isties sekmingi visi buvo,labiausiai nerimavau del vyro liemenes su foto technika,kuri ir svere itin daug ir nebuvome isbande tokio dalyko.
Matau ir tavo fotoreportaza wub.gif kaip suprantu viskas praejo puikiai thumbup.gif

schmoll.gif man jau geriau nusipirkt to vandens praėjus patikrą ar lėktuve nei "parintis"-pamatys-nepamatys-išmes-neišmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 11 07, 13:40)
schmoll.gif man jau geriau nusipirkt to vandens praėjus patikrą ar lėktuve nei "parintis"-pamatys-nepamatys-išmes-neišmes smile.gif

o mes visiskai "nesiparinom" schmoll.gif
Isidejau buteli i rankini,jei butu liepe ismesti atsidaryciau rankine ir isimciau.Kokia cia beda ar nervai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 07, 14:39)
Nenoriu nieko supykdyti, taciau kokia nauda turi informacija, kad tarkime kazkur svere ar nesvere lagaminus? matavo ar nematavo? Vandeni tarkim man yra liepe ismesti, o paskui mus ejusiai rytietiskai seimynelei is rankinio bagazo pabiro daiktai ir ten buvo pilna gerimu buteliuku. Darbuotojai ramiai stebejo, kaip jie susikrove viska atgal ir juos praleido. Tai isvada kokia is to galima padaryti?  Ta informacija vos ne su kiekvienu zmogum vis skiriasi ir padaryti is to galima viena vienintele isvada - kas nori, gali rizikuoti.

drinks_cheers.gif Man tame paciame Londone teko matyti kaip visiems liepe vandeni ismesti. ziauriai grieztai ten visus tikrino-as, pvz., savo skyscius buvau susidejusi i maiseli, bet jis buvo neuzsegamas, tai liepe pirkti uzsegama-kitaip neatitinka reikalavimu. tada vel skenavo bagaza ir vel kazkas uzkliuvo-lupu blizgis buvo neidetas i maiseli-tiesiog pamirsau. nors dauguma teigia, kad blizgiu ir pan. i maiseli visai nereikia deti. o man liepe ir tada jau trecia karta skenavo bagaza.
daug kas cia sitoje temoje megsta "pasigirti"-mane praleido, manes netikrino... bet kazkaip nieks nepagalvoja, kad turbut ir kazko kito nepatikrino, reiskias nebeuztikrinamas saugumas skrydzio metu... o ka gali zinot ka ten kiti prasinesa ax.gif tad man tokie keleiviu pasidziaugimai tera tik darbuotojo, blogai atliekancio savo darba oro uoste, pavyzdys ax.gif

QUOTE(klaara @ 2011 11 07, 15:40)

drinks_cheers.gif jei lieps ismesti-tai uz vandeni mokesiu du kartus-vistiek praejus patikra teks pirkti.
Atsakyti