dar biškį noriu pasiaiškint dėl valiutos konvertavimo PALANKESNIU KURSU.
perkopijuoju naudingą info iš vieno blogo:
Jonas rašė...
Na, man susitaupo valiutos konvertavimas kai suvedus kortelės numerį atsiranda nuoroda "more information":
http://tinypic.com/r/2zflmpc/7
Ir tada nuemi varnelę kitam lange:
http://tinypic.com/r/2lbl3sw/7
o dabar mano klausimas. kada pirkimas būna iš esmės Litais, o kada kita valiuta? tarkim dabar perkant iš VNO skrydį man visą laiką visas kainas rodė litais, logiška būtų, kad konvertacijos iš viso nevyko? nuo litinės sąskaitos turėjo nuskaičiuoti litais?
o kada pirkimas būna eurais ar svarais (ar tik tada, jei perki iš UK ar tarkim Vokietijos?)
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 26, 15:13)
o dabar mano klausimas. kada pirkimas būna iš esmės Litais, o kada kita valiuta? tarkim dabar perkant iš VNO skrydį man visą laiką visas kainas rodė litais, logiška būtų, kad konvertacijos iš viso nevyko? nuo litinės sąskaitos turėjo nuskaičiuoti litais?
o kada pirkimas būna eurais ar svarais (ar tik tada, jei perki iš UK ar tarkim Vokietijos?)
Taip, kai isvykimo salis - ne Lietuva
O pinigus ir kreditines ryanairas nuskaiciuoja tiesiog darbo diena, ar tik po chekinimosi?
Pinigai rezervuoti.
ar imanoma banke atsaukti rezervacija?
Pinigai rezervuoti.
QUOTE(natina @ 2011 10 27, 08:21)
O pinigus ir kreditines ryanairas nuskaiciuoja tiesiog darbo diena, ar tik po chekinimosi?
Pinigai rezervuoti.
Pinigai rezervuoti.
QUOTE(natina @ 2011 10 27, 13:07)
ne, nebent jūs turite priemonių įrodyti, kad nepirkote. rezervavimas ir nuskaičiavimas įvairuose pirkimuose vyksta labai įvairiais būdais, kartais tik po 21 dienos nuskaičiuoja.
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 27, 16:54)
ne, nebent jūs turite priemonių įrodyti, kad nepirkote. rezervavimas ir nuskaičiavimas įvairuose pirkimuose vyksta labai įvairiais būdais, kartais tik po 21 dienos nuskaičiuoja.
sakykim, bilietai pirkti ne mano vardu, bet su mano zinia.
Tai jokiu sansu sakote nera?
Gal is viso kortele blokuot?
QUOTE(natina @ 2011 10 27, 17:21)
sakykim, bilietai pirkti ne mano vardu, bet su mano zinia.
kiek man banke aiskino, tai rezervuoti pinigai yra jau kaip ir nurasyti, rezervacijos nutraukti negalima.
jei kortelė yra tarkim visa gold, tai ten yra berods 24 val garantija, kad nuo jos paskelbimo dingusia 24 val atgalios (jei tiek laiko nebuvot pastebėjusi) yra grąžinami visi pirkiniai (ne jūsų)
jei kortelė paprasta, nemanau kad grąžins pinigus
ir dar - mokėsite už naujos kortelės išdavimą, taigi irgi nuostolis...
galite bandyt rašyt pretenzi ją bankui apie tai, kad aptikote pirkimą, kurio nedarėte. ryanairui tai ne naujiena tačiau tai juk apgavystė.
Papildyta:
teisingai, išskyrus tuos atvejus, kai rezervacija tarnauja kaip užstatas laikinas, tarkim viešbutyje arba autonuomoj, tada grįžta pinigai.
jei kortelė paprasta, nemanau kad grąžins pinigus
ir dar - mokėsite už naujos kortelės išdavimą, taigi irgi nuostolis...
galite bandyt rašyt pretenzi ją bankui apie tai, kad aptikote pirkimą, kurio nedarėte. ryanairui tai ne naujiena tačiau tai juk apgavystė.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 10 27, 16:29)
kiek man banke aiskino, tai rezervuoti pinigai yra jau kaip ir nurasyti, rezervacijos nutraukti negalima.
teisingai, išskyrus tuos atvejus, kai rezervacija tarnauja kaip užstatas laikinas, tarkim viešbutyje arba autonuomoj, tada grįžta pinigai.
QUOTE(Forgete @ 2011 10 27, 17:29)
na, rezervuoti pinigai "kabo" banke, jie nebuna iseje i kita banka, kol rezervuoti. Neseniai vyrui teko pavedimus atsaukti, kai buvo tik rezervuoti. Bet pavedimai aisku ne tas pats, kas siuo metu rezervacija.
na, neatsauks, tai neatsauks. Tik idomu, kiek dienu truks pretenzijos nagrinejimas banke
Skambino is banko, jie atsaukti pinigu rezervavima tikrai gali, tik tai nereiskia, kad ryanairas nepateiks naujo apmokejimo.
Zinau kad Raynair'as neleidzia skristi vieniems nepilnameciams, ir nesuteikia mokamos paslaugos lydincio asmens, o dukra uzsimane skristi pas sese i UK. Gal kas esate susidure su tokia situacija? Nes net bilieto negali vienam paaugliui pirkti.
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 10 29, 16:54)
Zinau kad Raynair'as neleidzia skristi vieniems nepilnameciams, ir nesuteikia mokamos paslaugos lydincio asmens, o dukra uzsimane skristi pas sese i UK. Gal kas esate susidure su tokia situacija? Nes net bilieto negali vienam paaugliui pirkti.
ne i tema profilyje Mindaugas, o skrenda dukra
Bijau, kad teks kazka kartu siust.
Kvailai man su tais bilietais gavos, anuliavau prasyma anuliuoti rezervavima
truputi ne i tema klausimas.
kur tu maiseliu uzspaudziamu galima nusipirkt?
maximoj ner
maximoj ner
QUOTE(errachka @ 2011 10 30, 18:34)
truputi ne i tema klausimas.
maximoj ner
maximoj ner
maxinoj buna, bet matau esat is vilniaus, esu pirkus prie kalvariju gatves esanciuose kioskeliuose (gatvele lygiagreti H. Manto, bet is kitos turgaus puses).