Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Labas vakaras, as su tokiu keistoku klausimu, bet tikiuosi pagelbesit man atsipainiot doh.gif Padazo indeli 0.5 l talpos skaitys prie skysciu? g.gif Jauciu cia kaip ir kuno kremas eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calla @ 2011 10 24, 18:49)
Labas vakaras, as su tokiu keistoku klausimu, bet tikiuosi pagelbesit man  atsipainiot  doh.gif  Padazo indeli 0.5 l talpos skaitys prie skysciu?  g.gif  Jauciu cia kaip ir kuno kremas eina  g.gif

medu skaito skysciu, silke skaito, tai ir padaza gali skaityti 4u.gif
Atsakyti
Tik noretus pasiklaust, koks cia toks stebuklingas padazas?? g.gif Jei jau reik tempt rankiniam bagaze ir kurio jau negausi atvykes i galutini tashka
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 10 23, 22:17)
1. Tinka id
2. 16bl buvo viena karta per metus,ty iki pirmo 'pagavimo'
3. Turbut 2 pakeliai, o ne blokai. Kitaip solidi bauda, kokia 5tukst lt
4. Tiek lt, tiek uk tikrina ir pasus, ir bagaza. Ir vieshai, ir nevieshai

nuo uk muitininko geranorishkumo priklausys tavo 'irodymu' patikimumas. Arba arba. Jau nekalbu apie 'pakliuvima' 2tra karta- cia jau akivaizdu

aishku, jei linke rizikuot, galit nekreipt demesio i mano paistalus wink.gif

2. is kur tokia informacija?
3. cia ne pati sugalvojau is cia radau http://ryanairbiliet...yanair-bagazas/
4. Skridau i Londona rugsejo men. rankini bagaza nieks netikrino, tik pasu kontrole.

Is kur zinai del pagavimo atvejus, gal kam is pazistamu taip yra buve?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 24 spalio 2011 - 20:13
1. Ivesk nationality,atsiras id
2.cia buvo anksciau
3.tiek leidziama ivezt ish rusijos/baltarusijos.tad logishka, jog daugiau negali turet. Pervirshis turi but deklaruojamas vmi pagal istatyminiu aktus
4. Pasiseke. Ash kalbu apie patikrinimo galimybe. O ji yra,ir gan didele shiuo metu,nes sumazinti limitai
daug ka zinau. Ir taip,tai 120% teisinga info. Atsitiktinumu nelaikau savaime suprantamu dalyku
Atsakyti
Sveiki! Tokia situacija: uzsakinejau bilieta sau ir vaikui is Kauno i Goteborga lapkricio 18d. Neslepsiu,kad tris kartus nepatvirtino mano uzsakymo su Visa kreditine ir tik pasirinkus Visa Elektron,kaip as jau maniau,registracija buvo priimta.Uz tai ,kad neturejau galimybes is karto atsispauzdinti to bilieto,tik perzvelgiau,nusirasiau rezervacijos numeri ir "isejau" is Ryanair puslapio,pagalvojusi,kad vistiek turiu gauti koki tai pranesima i el.pasta. Po kiek laiko uzejau i savo elekronine bankininkyste ,pasiziureti kiek paliko pinigu saskaitoje po bilieto rezervacijos ir likau nustebinta,kad nenuskaiciuotas nei vienas litas,ir net ne rezervuotas.. Po to pasitikrinau el.pasta,ten t.p. jokio pranesimo dar nera.. Ar galejo buti,kad bilietas taip ir neuzsirezervavo..? Ar tas atskaitymas vis delto pasirodys veliau dar..?
Maciau,pradzioj temos ,yra tel.nr. gal man reikia pasiskambint ir pasiklaust,kaip ten gavosi..
Visa laik skraidydavom su airBaltik ,nieko panasaus niekad nebuvo nutike schmoll.gif

Parasykit ka galvojat ir zinot is patirties. Busiu labai dekinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 25, 01:00)
Sveiki! Tokia situacija: uzsakinejau bilieta sau ir vaikui is Kauno i Goteborga lapkricio 18d. Neslepsiu,kad tris kartus nepatvirtino mano uzsakymo su Visa kreditine ir tik pasirinkus Visa Elektron,kaip as jau maniau,registracija buvo priimta.Uz tai ,kad neturejau galimybes is karto atsispauzdinti to bilieto,tik perzvelgiau,nusirasiau rezervacijos numeri ir "isejau" is Ryanair puslapio,pagalvojusi,kad vistiek turiu gauti koki tai pranesima i el.pasta. Po kiek laiko uzejau i savo elekronine bankininkyste ,pasiziureti kiek paliko pinigu saskaitoje po bilieto rezervacijos ir likau nustebinta,kad nenuskaiciuotas nei vienas litas,ir net ne rezervuotas.. Po to pasitikrinau el.pasta,ten t.p. jokio pranesimo dar nera..  Ar galejo buti,kad bilietas taip ir neuzsirezervavo..? Ar tas atskaitymas vis delto pasirodys veliau dar..?
Maciau,pradzioj temos ,yra tel.nr. gal man reikia pasiskambint ir pasiklaust,kaip ten gavosi..
Visa laik skraidydavom su airBaltik ,nieko panasaus niekad nebuvo nutike schmoll.gif

Parasykit ka galvojat ir zinot is patirties. Busiu labai dekinga  4u.gif

Vienai forumetei irgi taip buvo nutike. Galvojo kad nupirko buletus, o pasirodo kad net nuo korteles nenuskaiciavo.
Patikrinti ar nupirkti biletai galima iejus i manage my booking -view my booking ir ivesti savo duomenys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 24 spalio 2011 - 23:30
QUOTE(chiki-piki @ 2011 10 25, 00:26)
Vienai forumetei irgi taip buvo nutike. Galvojo kad nupirko buletus, o pasirodo kad net nuo korteles nenuskaiciavo.
Patikrinti ar nupirkti biletai galima iejus i manage my booking -view my booking ir ivesti savo duomenys.

na stai,ismeta toki raudona pranesima: Unable to locate booking - please try again.

Ar tai ir reikia suprasti,kaip nenupirkta bilieta..?
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 25, 00:50)
na stai,ismeta toki raudona pranesima: Unable to locate booking - please try again.

Ar tai ir reikia suprasti,kaip nenupirkta bilieta..?

Taip, jeigu net nerezervavo pinigų, reiškiasi bilietų nenupirkot schmoll.gif , man taip buvo.
Atsakyti
Cia galioja paprasta tvarka- prie rezervacijos nr privalo buti zodis CONFIRMED. Tada viskas ok. Kiti variantai negalima. Juolab, ir esant blogai rezervacijai My bookings parodys tariama bilieta. Tad siulyciau skaityt
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 10 25, 06:09)
Cia galioja paprasta tvarka- prie rezervacijos nr privalo buti zodis CONFIRMED. Tada viskas ok. Kiti variantai negalima. Juolab, ir esant blogai rezervacijai My bookings parodys tariama bilieta. Tad siulyciau skaityt

Net specialiai paziurejau ir emeile, ir my booking nei prie vieno is 3 rezervuotu skrydziu nera parasyta CONFIRMED g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 25 spalio 2011 - 06:25
QUOTE(Elvita @ 2011 10 25, 06:25)
Net specialiai paziurejau ir emeile, ir my booking nei prie vieno is 3 rezervuotu skrydziu nera parasyta CONFIRMED  g.gif

ar tikrai? wink.gif
Atsakyti