Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Sveikos! Ir aš prisidedu prie pirmą kartą skrendančių su Ryanair. Bijau dėl rankinio bagažo. Jei pora centimetrų didesnis lagaminėlis, kaži ar praleis? Ar labai griežtai į tai žiūri? Radom nusipirkti nebrangų, už 50LT, bet pora centimetrų per didelis. O kitose parduotuvėse tai žiauriai brangūs, o mums labai retai reikia, gaila pinigų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2011 10 21, 14:37)
Sveikos! Ir aš prisidedu prie pirmą kartą skrendančių su Ryanair. Bijau dėl rankinio bagažo. Jei pora centimetrų didesnis lagaminėlis, kaži ar praleis? Ar labai griežtai į tai žiūri? Radom nusipirkti nebrangų, už 50LT, bet pora centimetrų per didelis. O kitose parduotuvėse tai žiauriai brangūs, o mums labai retai reikia, gaila pinigų blush2.gif

Aš praėjusį penktadienį skridau į Alikantę. Turėjome abu su vyru kelioninius-sportinius krepšius. Mano krepšio dugnas kietas -nėjo išimti- gavosi 21 cm., vietoj 20 cm..Atvykusi pabandžiau įtalpinti-laisvai tilpo thumbup.gif Tik tiek, kad šį krepšį kažkiek galima paformuoti, bet kiek žiūrėjau ten gal tik aukštis pagal parametrus viens prie vieno-55 cm., o šiaip dar laisvumo į šonus yra, be to-tiek pirmyn, tiek atgal į mūsų krepšius darbuotojai tik pasižiūrėdavo - nei man, nei vyrui neliepė talpinti į dėžes ir iš vis mažai kas tai darė, o grįžtant net nesvėrė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2011 10 21, 13:37)

tokiu atveju aš geriau dar mažesnio ir pigesnio paieškočiau
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 10 21, 17:18)
tokiu atveju aš geriau dar mažesnio ir pigesnio paieškočiau

Arba anot whitey turekite su savimi Maximos didesni maisa ( galima ir languota "turgine tase") , jeigu lieps primoketi - galesite sau ramiai persideti lagamino turini i maisa ir pasakyti jam "atia" 4u.gif
Atsakyti
Vienam vaikui iki 16 metų turi būti vienas lydintis suaugęs ar gali būti ir daugiau vaikų (turint tėvų, globėjų (rūpintojų) sutikimą, patvirtiną notaro arba seniūno, kad vaikas gali laikinai išvykti su įgaliotu asmeniu) ir vienas suaugęs?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 10 21, 19:25)
Vienam vaikui iki 16 metų turi būti vienas lydintis suaugęs ar gali būti ir daugiau vaikų (turint tėvų, globėjų (rūpintojų) sutikimą, patvirtiną notaro arba seniūno, kad vaikas gali laikinai išvykti su įgaliotu asmeniu) ir vienas suaugęs?
Ačiū

vienas suaugęs gali vežtis ir daugiau nei vieną vaiką.
Atsakyti
kur galeciau uzsisakyti kortele, su kuria nereikia moketi korteles mokescio uzsisakant bilieta/?gal kas nuoroda parasys,aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neskubek. Gali taip atsitikt, jog po lapkricio 1d galios tik vienintele 'bemokestine' kortele- ish pacio ryanair
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 18, 14:02)
Skrendam ir mes ryt biggrin.gif
Bandysim buda,jei pameni diskutavom ta tema,kaip praeiti su spec liemene prideta foto aparaturos biggrin.gif

Gal galit apie šitą būdą garsiai papasakot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brass: 22 spalio 2011 - 21:16
Sveiki.
100 karta gal jau buvo kalbeta, bet vistiek noriu isitikinti.

1. Ar galima skristi i Londona su asmens tapatybes kortele?
Neseniai skidom, bet su pasais ir visi aplink buvo su pasais, tai ir nezinau.

2. Anksciau buvo galima veztis i UK 16 bloku cigareciu, o kiek dabar, girdejau kad nuo spalio 1 kazkas pasikeite?

3. Kiek bloku galima vaezti su Rusiskom ar baltarusiskom banderolėm?

Kiek prisimenu tik Lietuvoje tikrina bagaza, Londone tik pasus. g.gif

Ar kam teko irodineti, kad cigaretes vazamos asmeniniam vartojimui? biggrin.gif
Atsakyti
1. Tinka id
2. 16bl buvo viena karta per metus,ty iki pirmo 'pagavimo'
3. Turbut 2 pakeliai, o ne blokai. Kitaip solidi bauda, kokia 5tukst lt
4. Tiek lt, tiek uk tikrina ir pasus, ir bagaza. Ir vieshai, ir nevieshai

nuo uk muitininko geranorishkumo priklausys tavo 'irodymu' patikimumas. Arba arba. Jau nekalbu apie 'pakliuvima' 2tra karta- cia jau akivaizdu

aishku, jei linke rizikuot, galit nekreipt demesio i mano paistalus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 23 spalio 2011 - 20:19
turiu kls, darau check-in'a dabar, ir asmens tapatybes kortele bus: passport ar EEa national identity card?
Atsakyti