Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Nu va,tik siandien parasiau jum ir po to radau ta priminima el.paste.Vadinasi vis dar siuncia.
Atsakyti
gal kam aktualu bus, pries 10dienu skridau Ryga-Londonas su registruotu bagazu ir svoris buvo 15.1kg tai man liepe nuimt ta 100gr vistiek biggrin.gif sukele siek tiek juoko, nu bet ka cia dabar taisykles yra taisykles biggrin.gif zodziu grieztai su svoriu
Atsakyti
sveiki, pirmakart skrisiu su Ryanairu, kada bunate oro uoste ? ir maista rankiniame vezetes, kaip leidzia ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 10 16, 09:15)
sveiki, pirmakart skrisiu su Ryanairu, kada bunate oro uoste ? ir maista rankiniame vezetes, kaip leidzia ? Aciu

as taip pirma kart skirsiu ir turiu toki kausymuka ar rankiniame bagaze jei vesiu pvz sumustiniu keptuva praeisim pro patikra ar jau nlb. mat kaledom norisi dovanu nuvest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 10 16, 10:15)

Jei pirmą kartą skrendat, tai reikėtų ir "namų darbus" atlikti: perskaityti bent vieną temą, nes apie tai kalbėta n+1 kartą rolleyes.gif maistas maistui nelygus - kietą maistą (dešrą, sumuštinius, obuolius, duonos gaminius, daugelį sūrių ir t.t.) galima vežtis be problemų, tuo tarpu sriubas, jogurtus ir kitus skystus produktus negalima (tiksliau juos tada reikia vežtis kaip priklauso skysčiams). Būti oro uoste, jei turite ir registruotą bagažą, reikėtų prieš 2 val, jei tik su rankiniu užtektų ir 1,5 val prieš.
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2011 10 16, 12:03)
as taip pirma kart skirsiu ir turiu toki kausymuka ar rankiniame bagaze jei vesiu pvz sumustiniu keptuva praeisim pro patikra ar jau nlb. mat kaledom norisi dovanu nuvest  blush2.gif

Galima
Atsakyti
Sveiki,
Ketinu sausį skristi į Londoną, tik su rankiniu, ir draugai iš ten prašė atvežti šiek tiek cigarečių ir alkoholio,kadangi kaip žinia jis ten l. brangus. Su cigaretėm viskas aišku, jau esu važiavusi su dviem blokais cigarečių rankiniam - viskas ok. Tačiau kaip su alkoholiu, ar būtų įmanomas toks varijantas, praėjus patikrą , nusipirkti duty free parduotuvėj jį ? Po to jokių patikrų nebus , tai ,gal įmanomas toks varijantas ? Kiek esu mačiusi duty free alkoholio būna, tai kaip ir galima turbūt ? Kalbu apie butelį ar du biggrin.gif 4u.gif Nes šiaip skystį reik rankiniam vežtis po 100ml ar kiek ten ir specialiai supakuotą, tačiau praėjus patikrą galbūt tas nebegalioja ? g.gif Ir gal kas žino , lietuviškam duty free kainos litais ir tas pats alkoholis turbūt kainuos kaip ir liet. parduotuvėse panašiai ? Niekad lietuviškam duty free nieko nesu pirkus.
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 10 16, 13:08)
Sveiki,
Ketinu sausį skristi į Londoną, tik su rankiniu, ir draugai iš ten prašė atvežti šiek tiek cigarečių ir alkoholio,kadangi kaip žinia jis ten l. brangus. Su cigaretėm viskas aišku, jau esu važiavusi su dviem blokais cigarečių rankiniam - viskas ok. Tačiau kaip su alkoholiu, ar būtų įmanomas toks varijantas, praėjus patikrą , nusipirkti duty free parduotuvėj jį ? Po to jokių patikrų nebus , tai ,gal įmanomas toks varijantas ? Kiek esu mačiusi duty free alkoholio būna, tai kaip ir galima turbūt ? Kalbu apie butelį ar du  biggrin.gif  4u.gif  Nes šiaip skystį reik rankiniam vežtis po 100ml ar kiek ten ir specialiai supakuotą, tačiau praėjus patikrą galbūt tas nebegalioja ?  g.gif Ir gal kas žino , lietuviškam duty free kainos litais ir tas pats alkoholis turbūt kainuos kaip ir liet. parduotuvėse panašiai ? Niekad lietuviškam duty free nieko nesu pirkus.

iš Duty free galėsite pirkti, tiesiog nepamirškite, kad reikės tuos butelius visvien susitalpinti į rankinį bagažą, tai pasilikit vietos. smile.gif
Atsakyti
Labas,planuoju artimiausiu laiku skristi is Edinburgo i Kauna.Gal galite patarti,kaip is edinburgo nusigauti i oro uosta?Kaip pigiausia butu?>Yra kokie autobusiukai,kursuojantys siuo marsrutu?Neturiu praktikos skraidyme,pirmas mano skrydis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bmw720: 16 spalio 2011 - 20:14
Labas vakaras,niekada negalvojau,kad ir man gali kilti neaiškumu skrendant,žodžiu,skrendu rytoj į UK,aišku tuoj atsirado norinčių,ką nors nuskraidinti ir pažystamiems,atsisakyti neišeina,o prašymas,toks,kad nori,jog nuveščiau dviems vaikams jų asmens dokumentus,kiek supratau asmens kortelės ir visokie notarų įgaliojimai,laiškai,na žodžiu,klausimas-ar aš galiu raynairu ,rankiniame bagaže,skraidinti svetimus dokumentus,tai yra -asmens tapatybės korteles g.gif
Atsakyti
Ir as dar turiu klausimuka 4u.gif del ilaipinimo, jei nenusipirkau pirmenybinio, tai skaiciau, kad grumtynes buna bigsmile.gif kaip is tikruju, didelis skirtumas su kitais reisais ? ar reikia ka zinoti ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 10 17, 08:28)
Ir as dar turiu klausimuka  4u.gif del ilaipinimo, jei nenusipirkau pirmenybinio, tai skaiciau, kad grumtynes buna bigsmile.gif  kaip is tikruju, didelis skirtumas su kitais reisais ? ar reikia ka zinoti ? aciu  4u.gif

neseniai skridau, tai galiu pasakyt, kad na, skuba, skuba visi, bet grumtynių tai neteko matyt. Stenkitės nemiegoti, jei norit vietą pagal pageidavimus gaut biggrin.gif
Atsakyti
Dokumentai neturetu kliuti, nes juk originalus ir su savininku tevu leidimu.zodziu, nieko tokio.
Del grumtyniu, tai visko buna. Ir priority neisgelbes nuo to, jei minia jus aplenks, kai jus isdidziai,is leto tuo bilietu mojuosit smile.gif nauja taktika dabar- vaikus pasiunciama vietas uzimt. Argi pyksi ant vaikuciu,kurie 'prabega' pro jus?!? g.gif taip kad dairykites ir nemiegokit. Bet svarbiausia atsimint, jog be jusu lektuvas neishskris, jei jau eilej stovit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 17 spalio 2011 - 08:26