Sveiki,
gal kas galit atsakyti, ar galima nupirkti bilieta vaikui iki 2 metu, jau turint bilieta suaugusiam, nes atskirai pirkti bilieta vaikui neduoda.
Aciu
QUOTE(Irenute @ 2011 10 11, 11:34)
Sveiki,
gal kas galit atsakyti, ar galima nupirkti bilieta vaikui iki 2 metu, jau turint bilieta suaugusiam, nes atskirai pirkti bilieta vaikui neduoda.
Aciu
Aciu
Paskambink į ryanair info ir jie viską sutvarkys telefonu . Turek bilieto rezervacijos kodą ir kortelės tuos pačius duomenis kaip pirkta suaugusiam. Man buvo panaši situacija tad tik paskambinus viską susitvarkiau
Ish bremeno nieks pasu labai neziures- tik varda pavarde prie iejimo i lektuva. Darant check-in, gal netycia suklydot ir ne ta men ivedet? ash taip rizikuociau. Lt jau niekas paso neziures. Kitaip laukia biurokratines kliutys,ishlaidos,etc.pabandykit prasmukt taip pradzioj
tik dabar pastebejau. Taip, su laikinu praleidzia. Vedant pasirinkit sau patinkanti varianta ir suveskit duomenis
tik dabar pastebejau. Taip, su laikinu praleidzia. Vedant pasirinkit sau patinkanti varianta ir suveskit duomenis
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 10 11, 16:02)
Paskambink į ryanair info ir jie viską sutvarkys telefonu . Turek bilieto rezervacijos kodą ir kortelės tuos pačius duomenis kaip pirkta suaugusiam. Man buvo panaši situacija tad tik paskambinus viską susitvarkiau
Laba:)
Taip, tikrai galima.
Pati keturis kartus taip skridau su dukryte dar neturincia 24 men. (t.y. 2metuku).
Sau su vyru pirkdama bilietus dukrai nepirkau nes nebuvo aisku ar ja apskritai
vesimes ar ji nesusirgs tuo metu.
Kadangi vaikams (Infant) iki 24 men. nera perkamas atskiras bilietas su atskira
sedima vieta (vaikutis sedi ant keliu), tai uz tokiu leliuku keliavima imamas taip vadinamas Infant fee (butu 70 ltl arba atitinkamai kita valiuta 20 EUR, 20 GBP i viena puse). Todel ir yra tame pranasumas kad is anksto leliukui gali ir nieko nepirkti. Jei keliautu vaikas jau sulaukes 2 metu tada kita kalba, nezinai ar jau apskritai butu laisvu bilietu skrydziui, nes nuo 2 metu jau bilietas su sedima vieta.
Taigi atsvykstama i oro uosta, pries visas registracijas reikia eiti prie kasos (galima oro uoste pasiklausti kur ji yra, na kad nori uz Infant susimoketi mokesti), ten paaiskinama kad kartu vyksta Infant (kudikis iki 24 menesiu). Tuomet pateikiami mamos arba tecio ir vaikucio dokumentai, sumokamas mokestis o darbuotoja atiduoda bilietelius su irasu kad kartu jau keliauja ir kudikis.
Taip dariau visus keturis kartus paciame oro uoste ir pries kiekviena atskira skrydi.
Is pat pradziu kai dar teiravausi Lietuvoje man Ryanair darbuotojos sake kad galima bus iskart susimoketi uz vaikuti visiems keturiems skrydziams, deja atvykus paaiskejo kad pries kiekviena skrydi atskirai teks eiti ir susimoketi. Mokejau grynais nes ne visur kortele gali priimti. Tad tam reiktu pasiruosti.
Del visa ko dar karteli pasiskambinkit i Ryanair kasas Vilniuje ar Kaune. Gal jau atsirado galimybe iskart susimoketi uz skrydi i prieki ir atgal. Siaip ten viskas greit vyksta. Bet kazkiek laiko (mazdaug 20 min. ) manau reuiketu turet rezerve.
Tai tiek.
Sekmes
QUOTE(Misigule @ 2011 10 07, 20:50)
Aš norėjau paklausti:
2. Kiek galima veštis cigarečių reg. bagaže? Važiuoju lankyt artimųjų, o jie daug rūkantys, tad prašė cigarečių atvežt...
2. Kiek galima veštis cigarečių reg. bagaže? Važiuoju lankyt artimųjų, o jie daug rūkantys, tad prašė cigarečių atvežt...
Cigareciu reg. bagaze gali veztis kiek nori, bet nuo spalio 1d., vezant daugiau nei 4 blokus, muitininkai turi teise uzduoti tau kelis klausimus, tiesiog reikia tureti gerus atsakymus Placiau apie tai cia http://www.hmrc.gov..../arrivingeu.htm
O man idomu ar tie patys kiekiai galioja ir rankiniam bagazui? Kas paskutiniu metu vezetes nemazai bloku rankiniam i Anglija?
Taip, gali turet ir pachius geriausius atsakymus- nores, tai atims, jei kiekis virshytas ir tiek. Supildys pora lapeliu, pasirashysi ir palinkes gero kelio, tik jau be cigareciu. Net leistino kiekio neduos. Tad geriau jau nevirshyti. Aishku,rizikuot neuzdrausi
ir kalba apie bendra kieki, reishkia vienam zmogui, o kiek ten kokio bagazo, tai nelabai ir svarbu
ir kalba apie bendra kieki, reishkia vienam zmogui, o kiek ten kokio bagazo, tai nelabai ir svarbu
QUOTE(kaldra_kaldrele @ 2011 10 14, 22:11)
Sveiki, gal galit atsakyt, mamai buvo atlikta kojos operacija ir ideti varztai.Ar nebus problemu su metalo detektorium. Aciu
Mano vyras irgi su "varžtais" skrido , turėjom pažymą iš gyd., bet neprireikė, oro uoste net necyptelėjo
Sveiki,nu o as ateinu su visai kvailu klausimu,ar Ryanairas i el.pasta jau nebeatsiuncia to priminimo,kad reikia pasidaryt chek-in?Man liko savaite iki skrydzio,bet dar negavau.Siaip viskas gerai,chekintis leidzia jau seniai.Tik prisimenu kad anksciau atsiusdavo ta priminima,tai kazkaip keista kad sikart nieko.Jei neleistu chekintis tai ja galvociau kad kazkas negerai.
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 15, 11:36)
Sveiki,nu o as ateinu su visai kvailu klausimu,ar Ryanairas i el.pasta jau nebeatsiuncia to priminimo,kad reikia pasidaryt chek-in?Man liko savaite iki skrydzio,bet dar negavau.Siaip viskas gerai,chekintis leidzia jau seniai.Tik prisimenu kad anksciau atsiusdavo ta priminima,tai kazkaip keista kad sikart nieko.Jei neleistu chekintis tai ja galvociau kad kazkas negerai.
pries menesi dar siunte Gal i spam'o deze nuejo...