Keliu klausima - Jeigu nusiperki skrydi su bagazu ir nebetinka skrydzio data, ar galima atsaukti bagaza ir bent uz ji susigrazinti pinigus?
Vis dėl to nieko nesigavo ar darau tarpus tarp skaičių ar nedarau, vistiek neleidžia rezervuoti . O kokią kortelę reikia pažymėti, jei pas mane Visa Virtuon? Ten tokios nėra .
Jau nervai nebelaiko, kelinta diena vargstu ir nieko gero
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 13, 00:38)
Vis dėl to nieko nesigavo ar darau tarpus tarp skaičių ar nedarau, vistiek neleidžia rezervuoti . O kokią kortelę reikia pažymėti, jei pas mane Visa Virtuon? Ten tokios nėra .
Su Visa Virtuon nenusipirksite - nusipirkti leidžia tik su tomis kortelėmis, kurios parašytos.
QUOTE(vejas111 @ 2011 09 13, 09:26)
Visada perku su Visa Virtuon. Nurodau Visa korteles tipa.
Tai gal tas virtuonas tuščias ? Gal ten pinigų nėra ?
QUOTE(Udrius @ 2011 09 13, 08:40)
Tai gal tas virtuonas tuščias ? Gal ten pinigų nėra ?
Tai kad yra, pervedžiau
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 13, 10:03)
Tai kad yra, pervedžiau
Pagaliau viskas gerai . Pasirodo kai keičiau kortelę, pasikeitė ir saugumo kodas CVV2 , o aš vesdavau kaip senos kortelės. O naujo kodo man niekas nedavė . Vakar parašiau į banką ir šiandien gavau atsakymą, kad dėl blogo kodo įvedimo ir neleidžia pirkti bilietų . Dabar viskas gerai pinigai rezervuoti ir gavau patvirtinimą į paštą . Ačiū visiems, kad bandėte padėti
QUOTE(jearmaine @ 2011 09 12, 21:43)
Keliu klausima - Jeigu nusiperki skrydi su bagazu ir nebetinka skrydzio data, ar galima atsaukti bagaza ir bent uz ji susigrazinti pinigus?
Kiek girdejau, tai negalima
QUOTE(Udrius @ 2011 09 13, 06:46)
Su Visa Virtuon nenusipirksite - nusipirkti leidžia tik su tomis kortelėmis, kurios parašytos.
Vat kai islenda tokie "isminciai"
sveiki.vaikui iki 2 metu ryanair nemokamai paima vezti vezimeli arba autokedute.mano mergytei 3 ir noretume pasiimti autokedute pasoste.ar paimtu nemokamai?aciu
Nesuprantu, kodėl prideda papildomus mokesčiu??? esu RYANAIR pirkusi bileitus gal 4 . su ta pačia master card kortele. vakar bandau vėl pirkti, ir man prideda mokesčius - 82 lt.
Master card prepaid neapmokestindavo, visos kitos- bendra tvarka