Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 14, 15:10)
Ten ne tiek violetine, kiek baklazano spalvos, 25*32 cm dydzio.
Kai fotografavau, pagalvojau, kad geriausiu atveju paskutine patiks laurynai  biggrin.gif
Esu apziurejus viena nauja rankine ir iskilo klausimas, [B]ar dar madinga perpinta oda? (Rankines rankena is odiniu juosteliu supinta) [/B]rolleyes.gif

Madinga ir labai grazu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 14, 20:54)
Madinga ir labai grazu. wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 19:34)
Babi, ar nieko nesupainiojot, ir pilkas megztukas šilto atspalvio? g.gif

Pagal googlej rastus paveiksliukus-šilto. Tokios spalvos (gal vos vos šviesesnis):
user posted image

Reikės internete susirasti spalvų ratą su visai paaiškinimais, nes spalvų derinime esu žalia doh.gif

Į mane kreipkitės „tu“ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 14 rugsėjo 2011 - 20:20
QUOTE(Gendre @ 2011 09 14, 15:00)
Senai skaitau jusu tema, kiek pati bandau nusistatyt tipa linkstu prie vasaros, tik del potipio visai neaisku  doh.gif nors vakar pasidariau kazkoki testuka ten man nustate, kad esu ziema  g.gif
Kokia jusu nuomone? Siuo metu plauku nedazau tai ju spalva labiau i pilkuma, nei matosi nuotraukoj, bet pakankamai tamsus.

aš matau labai aiškias žydras akis ir šiltą odos atspalvį, bet į rudenį man jūs nepanaši...
donstop o negali gendre būt pavasaris? Pvz.: kaip ši asaba? Ją osinkoi visos prie vasarų priskyrė... o dabar pastebėjau kad pavasarinėje temoje jinai jau... konsultantai nustatė pasirodo kad pavasaris ji...
man gendre tokiom ryškiom akim (bent jau mano monitorius taip rodo), ir tokia nei pilkumo, anei žemės g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 14, 21:28)

donstop o negali gendre būt pavasaris? Pvz.: kaip ši asaba? Ją osinkoi visos prie vasarų priskyrė... o dabar pastebėjau kad pavasarinėje temoje jinai jau... konsultantai nustatė pasirodo kad pavasaris ji...
man gendre tokiom ryškiom akim (bent jau mano monitorius taip rodo), ir tokia nei pilkumo, anei žemės g.gif

Gali būti bigsmile.gif , ir tikrai panašus tipažas, kaip moters iš Osinkos, ir dėl Gendrės ryškumo pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2011 09 14, 21:19)
Pagal googlej rastus paveiksliukus-šilto.

Tada gaunasi:
šviesiai rožinė, violetinė, salotinė, pilka šiltos
rožinė, ruda, žydra šaltos

Reikia neutralių, tamsesnių spalvų "apačių", taip?

Soft summer tipui rekomenduoja pilką nuo šviesaus atspalvio iki vidutinio, mėlyną, tamsiai mėlyną.
Taigi, galimi variantai:
pilka prie rožinių, violetinių, žydro
džinsas prie viso kito
g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 14, 21:28)
aš matau labai aiškias žydras akis ir šiltą odos atspalvį, bet į rudenį man jūs nepanaši...

O kaip manot kokiam tipui as tikciau? Mano akys tokios spalvos kaip sios moters, plaukai gal kiek pilkesni, o veidas baltesnis atrodau kaip isblyskus? 4u.gif Labai jau susidomejau
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 14, 15:30)

Sita grazi bigsmile.gif

Ir ta su kastetu patiko tongue.gif
Atsakyti
Dekui uz konsultacijas 4u.gif Reik turbut bandyt ziuret kokios spalvos labiau tinka, seip pas mane spintoj dauguma prigesintos spalvos sakyciau labiau is vasaros paletes g.gif
Turiu viena labai kokybiska is smagu megztini, bet butent del spalvos jis man nesinesioja, spalva tamsiai violetine doh.gif
imetu dar viena foto daryta dienos sviesoj ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 09 15, 09:08)

soris, ne i tema, bet nereali nuotrauka smile.gif zuikiukas nuluzes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 15 rugsėjo 2011 - 10:28
QUOTE(Jazira @ 2011 09 15, 11:27)
QUOTE(Gendre @ 2011 09 15, 09:08)

soris, ne i tema, bet nereali nuotrauka smile.gif zuikiukas nuluzes smile.gif

Ta pati pagalvojau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O mano mazyliukas rodo i nuotrauka sako lelia, padeda galvyte ant stalo ir knarkia (vaizduoja kad miega) biggrin.gif nuluzo ziogelis
Atsakyti
lauzau galva is ko kapsule rudens-ziemos sezonui formuot
ar tamsiai pilkas svarkas + kelnes ar rudos (toks kaip tvidas) spalvos komplektas. g.gif

ieskojau nuotrauku, bet neatitinka vaizdo realybej. zodziu, zaros asortimentas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 15 rugsėjo 2011 - 13:26