Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Ačiū, merginos, už komentarus 4u.gif

Sijoną pirkau manodrabužiuose, gamintojas Vila. Visai netikėtai atitaikiau antrą pilką žiemos atspalvį pagal Byttės nuorodą smile.gif .

Dėl botų, tokią pat žinutę gavau iš mamos - "Kur tu juos nešiosi?" biggrin.gif Aš galvoju pradžiai į mišką, dabar kas savaitgalį važiuojam grybauti. Ir dar bandysiu lietingom dienom apsiavus botais vesti vaiką į darželį. Pernai rudenį buvo susidariusi tokia situacija, kad nespėdavau skalbti kelnių, tik nuvedi vaiką, jau šlapi ir purvini klešnių galai doh.gif Tikiuosi tokiose situacijose botai pagelbės ax.gif

Leticija, ir vėl vaikiškas sijonas biggrin.gif

Gendrė man į rudenį neša g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 16:41)
Leticija, ir vėl vaikiškas sijonas  biggrin.gif

Man tos sagos neuzkliuvo, gal todel, kad as pati turiu ilga sijona ir ant kiseniu po tokia balta saga rolleyes.gif Ir man nevaikiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 14 rugsėjo 2011 - 15:51
QUOTE(dontstop @ 2011 09 13, 20:31)
Svarbu dar ir atspalviai, jų šiltumas/šaltumas  unsure.gif

Visi šilti, išskyrus rudą, rožinę ir žydrą ax.gif

QUOTE(bytte @ 2011 09 14, 08:51)
įdedu pilkos atspalvius, kad aiškiau būt (man pačiai buvo atradimas, kad kažkokia pilka netiko, nes visur rašo, kad pilkos įdealiai tinka vasarai). Atkreipkit dėmesį į pilkos atspalvį lementį jos šaltumą ar šiltumą, bei intensyvumą (pvz. vasaros light grey ir žiemos...)

Prieš paskutinė pilka (vasaros tipo) galima sakyti juoda, ar tik man vienai taip matosi? blush2.gif

Atsakyti
Dar rankiniu kokiu uzmaciau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 15:41)

Leticija, ir vėl vaikiškas sijonas  biggrin.gif

Tai taip, as pagal save ruba matuoju, bandau isivaizduot kaip as su tokiu atrodyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 14, 16:53)
Visi šilti, išskyrus rudą, rožinę ir žydrą ax.gif

Tada tuo labiau nepavyks priderinti vienos spalvos prie visko unsure.gif
Babi, ar nieko nesupainiojot, ir pilkas megztukas šilto atspalvio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 16:41)
Gendrė man į rudenį neša  g.gif

Ar gali būt ruduo pilkom akim g.gif Šiaip pagal bruožus panašu į mane, bet aš save pagal pilkas akis priskyriau prie vasarų. Nors pagal plaukus (dažytus šokoladine spalva, iš prigimties tamsiai pilki) galėčiau būt ruduo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:01)
Ar gali būt ruduo pilkom akim g.gif

Gali, štai ką rašo apie soft autumn:
Eyes are muted, often with some element of grey to them
Čia
Nors prisipažinsiu, Gendrės foto aš mačiau žydras akis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:09)
Gali, štai ką rašo apie soft autumn:
Eyes are muted, often with some element of grey to them
Čia

wacko.gif Tai mažum aš ruduo (pagal foto sakėt arba, arba) g.gif Bet mano akys tikrai ne muted - ryyyškiai pilkos bigsmile.gif
Nors prisipažinsiu, Gendrės foto aš mačiau žydras akis  blush2.gif

Tai tuo labiau, ar galėtų būt ruduo?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:21)
wacko.gif Tai mažum aš ruduo (pagal foto sakėt arba, arba) g.gif Bet mano akys tikrai ne muted - ryyyškiai pilkos bigsmile.gif

Manau, ir su žydrom, ir su pilkom - galėtų. Bet ir soft vasara galėtų. Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:21)

Manau, ir su žydrom, ir su pilkom - galėtų. Bet ir soft vasara galėtų. Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais g.gif

Sophi, esminis skirtumas tarp Jūsų ir Gendrės - odos šiltume, Gendrės oda man pasirodė (būtent šitoje foto) šilta, o Jūsų - šalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:28)
Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais  g.gif

g.gif Mano neišlavintom akim atrodo, kad prie veido tinka ir vasaros, ir rudens spalvos - nors labiau gal vis dėlto vasaros ax.gif Jei plaukai būtų nežili ir nedažyti, neabejočiau, kad aš vasara rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:29)
Sophi, esminis skirtumas tarp Jūsų ir Gendrės - odos šiltume, Gendrės oda man pasirodė (būtent šitoje foto) šilta, o Jūsų - šalta  4u.gif

Supratau - paieškosiu aš gal daugiau nuotraukų su skirtingų spalvų drabužiais ax.gif
Atsakyti