Ačiū, merginos, už komentarus
Sijoną pirkau manodrabužiuose, gamintojas Vila. Visai netikėtai atitaikiau antrą pilką žiemos atspalvį pagal Byttės nuorodą .
Dėl botų, tokią pat žinutę gavau iš mamos - "Kur tu juos nešiosi?" Aš galvoju pradžiai į mišką, dabar kas savaitgalį važiuojam grybauti. Ir dar bandysiu lietingom dienom apsiavus botais vesti vaiką į darželį. Pernai rudenį buvo susidariusi tokia situacija, kad nespėdavau skalbti kelnių, tik nuvedi vaiką, jau šlapi ir purvini klešnių galai Tikiuosi tokiose situacijose botai pagelbės
Leticija, ir vėl vaikiškas sijonas
Gendrė man į rudenį neša
Sijoną pirkau manodrabužiuose, gamintojas Vila. Visai netikėtai atitaikiau antrą pilką žiemos atspalvį pagal Byttės nuorodą .
Dėl botų, tokią pat žinutę gavau iš mamos - "Kur tu juos nešiosi?" Aš galvoju pradžiai į mišką, dabar kas savaitgalį važiuojam grybauti. Ir dar bandysiu lietingom dienom apsiavus botais vesti vaiką į darželį. Pernai rudenį buvo susidariusi tokia situacija, kad nespėdavau skalbti kelnių, tik nuvedi vaiką, jau šlapi ir purvini klešnių galai Tikiuosi tokiose situacijose botai pagelbės
Leticija, ir vėl vaikiškas sijonas
Gendrė man į rudenį neša
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 16:41)
Man tos sagos neuzkliuvo, gal todel, kad as pati turiu ilga sijona ir ant kiseniu po tokia balta saga Ir man nevaikiska
QUOTE(dontstop @ 2011 09 13, 20:31)
Svarbu dar ir atspalviai, jų šiltumas/šaltumas
Visi šilti, išskyrus rudą, rožinę ir žydrą
QUOTE(bytte @ 2011 09 14, 08:51)
įdedu pilkos atspalvius, kad aiškiau būt (man pačiai buvo atradimas, kad kažkokia pilka netiko, nes visur rašo, kad pilkos įdealiai tinka vasarai). Atkreipkit dėmesį į pilkos atspalvį lementį jos šaltumą ar šiltumą, bei intensyvumą (pvz. vasaros light grey ir žiemos...)
Prieš paskutinė pilka (vasaros tipo) galima sakyti juoda, ar tik man vienai taip matosi?
Dar rankiniu kokiu uzmaciau
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 15:41)
Tai taip, as pagal save ruba matuoju, bandau isivaizduot kaip as su tokiu atrodyciau
QUOTE(Babi* @ 2011 09 14, 16:53)
Tada tuo labiau nepavyks priderinti vienos spalvos prie visko
Babi, ar nieko nesupainiojot, ir pilkas megztukas šilto atspalvio?
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 16:41)
Gendrė man į rudenį neša
Ar gali būt ruduo pilkom akim Šiaip pagal bruožus panašu į mane, bet aš save pagal pilkas akis priskyriau prie vasarų. Nors pagal plaukus (dažytus šokoladine spalva, iš prigimties tamsiai pilki) galėčiau būt ruduo
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:01)
Ar gali būt ruduo pilkom akim
Gali, štai ką rašo apie soft autumn:
Eyes are muted, often with some element of grey to them
Čia
Nors prisipažinsiu, Gendrės foto aš mačiau žydras akis
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:09)
Tai mažum aš ruduo (pagal foto sakėt arba, arba) Bet mano akys tikrai ne muted - ryyyškiai pilkos
Nors prisipažinsiu, Gendrės foto aš mačiau žydras akis
Tai tuo labiau, ar galėtų būt ruduo?
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:21)
Tai mažum aš ruduo (pagal foto sakėt arba, arba) Bet mano akys tikrai ne muted - ryyyškiai pilkos
Manau, ir su žydrom, ir su pilkom - galėtų. Bet ir soft vasara galėtų. Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 09 14, 20:21)
Manau, ir su žydrom, ir su pilkom - galėtų. Bet ir soft vasara galėtų. Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais
Sophi, esminis skirtumas tarp Jūsų ir Gendrės - odos šiltume, Gendrės oda man pasirodė (būtent šitoje foto) šilta, o Jūsų - šalta
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:28)
Toliau reikia bandyti fotografuotis su skirtingų spalvų rūbais
Mano neišlavintom akim atrodo, kad prie veido tinka ir vasaros, ir rudens spalvos - nors labiau gal vis dėlto vasaros Jei plaukai būtų nežili ir nedažyti, neabejočiau, kad aš vasara
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 20:29)
Sophi, esminis skirtumas tarp Jūsų ir Gendrės - odos šiltume, Gendrės oda man pasirodė (būtent šitoje foto) šilta, o Jūsų - šalta
Supratau - paieškosiu aš gal daugiau nuotraukų su skirtingų spalvų drabužiais