Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2011 09 13, 20:21)
Surašysiu megztukų spalvas, gal atsiras viena spalva, deranti prie jų visų (ar bent beveik prie visų): šviesiai rožinė, tamsesnė rožinė, violetinė, ruda, labai šviesi žalia (salotinė), pilka, žydra smile.gif

Svarbu dar ir atspalviai, jų šiltumas/šaltumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 13, 18:56)
If you are a LIGHT SUMMER, your best colours are: (L-R) Light grey, grey blue, cocoa, rose brown, soft white, rose beige, taupe, warm pastel pink, powder pink, rose pink, rose, coral pink, clear salmon, deep rose, clear red, light lemon yellow, light aqua, clear aqua, blue green, emerald turquoise, soft teal, spruce, light navy, sky blue, medium blue, lavender, periwinkle, violet.
user posted image

Aciu, issisaugojau.

Pirma mintis pamacius palete -kokios kudikiskos spalvos biggrin.gif Nera mano pamegtu tamsiu (juodos, bordo, tamsiai tamsiai melynos). Light tipams turbut daug lengviau formuotis vasaros garderoba nei ziemini.
Beje is isvardintu man light grey labai netinka, isblukina, tampu visai be bruozu. Cia gal todel kad plaukai rudi, sviesiu plauku light summer turbut ji puikiai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 13, 20:41)
Beje is isvardintu man light grey labai netinka, isblukina, tampu visai be bruozu. Cia gal todel kad plaukai rudi, sviesiu plauku light summer turbut ji puikiai tiktu.

O light summer gali būt rudais plaukais g.gif Man susidarė įspūdis, kad jos šviesiaplaukės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 13, 21:06)
O light summer gali būt rudais plaukais g.gif Man susidarė įspūdis, kad jos šviesiaplaukės unsure.gif

Visko gali būti mirksiukas.gif Tipą lemia ne vienas iš trijų faktorių (oda-akys-plaukai), bet būtent trijų faktorių derinys.

Norint išmokti derinti spalvas, galima pavartyti interjero knygas knygyne arba įsigyti / atsispausdinti spalvinį ratą.

P.S. Prisiminiau, kad galima stebėti gamtą, kaip gamtoje dera spalvos ir jas bandyti atkartoti savo aprangoje, nepamirštant, kad spalvos turi ne tik derėti tarpusavyje, bet ir Jus puošti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 13 rugsėjo 2011 - 20:36
QUOTE(Malena @ 2011 09 13, 20:41)
Aciu, issisaugojau.

Pirma mintis pamacius palete -kokios kudikiskos spalvos biggrin.gif Nera mano pamegtu tamsiu (juodos, bordo, tamsiai tamsiai melynos). Light tipams turbut daug lengviau formuotis vasaros garderoba nei ziemini.

light summer iš esmės labai šviesi persona turėtų būti: šviesus plaukai + šviesi veido oda + šviesios akys... rudi plaukai būti negali, jei turėt omenį rudus plaukus (šatenai visi)... bet kuriuo atveju turi būt blondinė, bent jau tamsi (čia taip įvardija pl. dažų paletėse - pvz.: ash dark blond) Čia fomrume buvo labai tišpiška light summer atstovė (pastaruoju metu nebesireiškia), tai ji būtent paminėjo kad visos kiek tamsesnės spalvos jai netinka...

įdedu pilkos atspalvius, kad aiškiau būt (man pačiai buvo atradimas, kad kažkokia pilka netiko, nes visur rašo, kad pilkos įdealiai tinka vasarai). Atkreipkit dėmesį į pilkos atspalvį lementį jos šaltumą ar šiltumą, bei intensyvumą (pvz. vasaros light grey ir žiemos...)

...man labai sunku su bazinėmis tamsiomis spalvomis ir pavasariams rast... nekalbant kad nelabai kas paletėje tamsaus... tai dar ir parduotuvėje jokios pasiūlos šviesesnių spalvų šaltojo sezono rūbų doh.gif
...dukra iš tamsios spalvos pasirinko juodą (visgi tiesa matyt kad juoda nebrandžios asmenybės spalva matyt biggrin.gif ), kurią dėvi paprasčiausiai ne prie veido. Light summer spalvytės gal kiek per šviesios prie juodos, aš rinkčiausi tą tamsiąja rudą (beje kai buvau blondinė tai buvo mano bazinė spalva net nežinant apie jokius spalvinius tipus biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 14 rugsėjo 2011 - 08:03
QUOTE(bytte @ 2011 09 14, 08:51)
įdedu pilkos atspalvius, kad aiškiau būt (man pačiai buvo atradimas, kad kažkokia pilka netiko, nes visur rašo, kad pilkos įdealiai tinka vasarai). Atkreipkit dėmesį į pilkos atspalvį lementį jos šaltumą ar šiltumą, bei intensyvumą (pvz. vasaros light grey ir žiemos...)

laba ryta, aciu uz pilkos spalvos palete, isisaugojau net. man pilka patinka spalva bet labai daznai as ja apsirengus negraziai atrodau, dabar aisku kodel biggrin.gif reiks ieskot tinkamu atspalviu.
Atsakyti
Idedu savo turta biggrin.gif
Pirmoji mazute, kai nereikia daug visko ideti
Antroji realiai tamsi tamsi violetine (tokia nekrentanti i akis) ir isryskeja tik prie violetiniu drabuziu, jau metus nenesiota, manau, kad nukirpsiu ta gele, kad liktu tik viduriukas, nes praejo tas romantizmo periodas blush2.gif
O paskutinioji mano mylimiausia, daug nesiota, telpa joje visas gyvenimas...
user posted image
Laukiu dabar pomidorai2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 14 rugsėjo 2011 - 08:48
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 14, 09:38)
* Idedu savo turta biggrin.gif

** Laukiu dabar  pomidorai2.gif  biggrin.gif

* grazus turtas, man asmeniskai labiausiai violetine patiko. smile.gif

** laukiu ir as vis dar apie savo, bet kolkas negavau dar pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 09 14, 09:05)
* grazus turtas, man asmeniskai labiausiai violetine patiko. smile.gif

Man modelis irgi labiausiai violetines, tik ciut per daug blizgiu ir nelabai aisku, kokio ji dydzio smile.gif

Idomi pilku spalvu palete, summer pilki mano kompe tokie net violetiniai g.gif
Atsakyti
Paskutine rankine tai dar nieko, bet kitos tai. ... blush2.gif Esu minimalizmo salininke, tai man tie kvietkai ne kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 13, 18:56)
Štai čia išnagrinėtos pavasariukams tinkančios spalvos, aš pati jį užsiseivinau dėl vaikų, juolab kad pastovei abejoju ar jie pavasariukai, ypač dėl dukters rolleyes.gif
...galiu pasakyt liūdnai su info apie pavasarius... bent man rast nesiseka

Širdingai ačiū už šitą nuorodėlę bigsmile.gif va čia, taip sakant, mano spalvų rinkinys, tai baigiu apsispręsti, kad vis tik esu pavasaris su tam tikrais nukrypimais ax.gif Netinkančių spalvų rūbų tik nepuolu mesti lauk, prisiderinu prie tinkančių ir visai manau neprastai sukuosi ax.gif Ir va pastebėjau tokį dalyką, kad man pagal tipą netinkanti šalta violetinė man labai patinka, prie jos veidas taip nušviesėja, iki aristokratiško baltumo, bet man toks rezultatas patinka, ypač šaltuoju metu laiku.
Atsakyti
bytte, aciu dar karta. Man tos ikeltos pilkos truputi melynos atrodo lotuliukas.gif
Prisimenu ta light vasarele, kuri buvo musu temoj. Jauna grazi sviesi ir gyvena ne LT biggrin.gif
Atsakyti