QUOTE(Malena @ 2011 09 13, 20:41)
Aciu, issisaugojau.
Pirma mintis pamacius palete -kokios kudikiskos spalvos
Nera mano pamegtu tamsiu (juodos, bordo, tamsiai tamsiai melynos). Light tipams turbut daug lengviau formuotis vasaros garderoba nei ziemini.
Beje is isvardintu man light grey labai netinka, isblukina, tampu visai be bruozu. Cia gal todel kad plaukai rudi, sviesiu plauku light summer turbut ji puikiai tiktu.
light summer iš esmės labai šviesi persona turėtų būti: šviesus plaukai + šviesi veido oda + šviesios akys... rudi plaukai būti negali, jei turėt omenį rudus plaukus (šatenai visi)... bet kuriuo atveju turi būt blondinė, bent jau tamsi (čia taip įvardija pl. dažų paletėse - pvz.: ash dark blond) Čia fomrume buvo labai tišpiška light summer atstovė (pastaruoju metu nebesireiškia), tai ji būtent paminėjo kad visos kiek tamsesnės spalvos jai netinka...
įdedu pilkos atspalvius, kad aiškiau būt (man pačiai buvo atradimas, kad kažkokia pilka netiko, nes visur rašo, kad pilkos įdealiai tinka vasarai). Atkreipkit dėmesį į pilkos atspalvį lementį jos šaltumą ar šiltumą, bei intensyvumą (pvz. vasaros light grey ir žiemos...)
...man labai sunku su bazinėmis tamsiomis spalvomis ir pavasariams rast... nekalbant kad nelabai kas paletėje tamsaus... tai dar ir parduotuvėje jokios pasiūlos šviesesnių spalvų šaltojo sezono rūbų
...dukra iš tamsios spalvos pasirinko juodą (visgi tiesa matyt kad juoda nebrandžios asmenybės spalva matyt
), kurią dėvi paprasčiausiai ne prie veido. Light summer spalvytės gal kiek per šviesios prie juodos, aš rinkčiausi tą tamsiąja rudą (beje kai buvau blondinė tai buvo mano bazinė spalva net nežinant apie jokius spalvinius tipus
)