QUOTE(Shana @ 2011 10 25, 10:42)
Vienintelis man nieko atrodantis rudo su pilku derinukas yra paskutinis Byttes ikeltas (ne patys rubasi, bet spalvu suderinimas)
Man irgi tik tas daugiau mažiau patiko, visi kiti pagal mane - nesiderina
QUOTE(melynesne @ 2011 10 25, 10:57)
Dontstop, pagal plaukučius tikrai Lauren Graham pagal odą gal kažkas panašaus, gal vos vos rusvesnio atspalvio dar turiu. Turbūt žiema aš bet vistik gal yra kažkokie bandymai su spalvomis, kad va pridėjus vieną ar kitą būčiau 100% tikra?
bytte, ką tik pažiūrėjau kaip atrodo ta dusty pink, tai tikrai ta, kurios mirtinai noriu Na jei atkrenta derinimas prie kakavos, tai galbūt sunešiočiau prie šviesiai mėlynų, rašalo, tamsių, šviesiai šviesiai pilkų džinsų? Ar sakote, kad nesižiūri su JOKIAIS džinsais? Dar ant keletos suknelių galbūt.. Gal dar išvis pasakysite, kad netinka man ta spalva ir sugriausite mano svajones (iš tikrųjų dar nesimatavau tokios spalvos, tik labai tikiuosi) Aš va pasitikslinau, bet atrodo nusprendėme, kad esu žiema Visai nieko man ta dusty lilac, bet bandau jau bėgti nuo violetinės spalvos
O iš kur jūs žinote visų tų atspalvių pavadinimus? Gal yra kažkoks puslapis?
bytte, ką tik pažiūrėjau kaip atrodo ta dusty pink, tai tikrai ta, kurios mirtinai noriu Na jei atkrenta derinimas prie kakavos, tai galbūt sunešiočiau prie šviesiai mėlynų, rašalo, tamsių, šviesiai šviesiai pilkų džinsų? Ar sakote, kad nesižiūri su JOKIAIS džinsais? Dar ant keletos suknelių galbūt.. Gal dar išvis pasakysite, kad netinka man ta spalva ir sugriausite mano svajones (iš tikrųjų dar nesimatavau tokios spalvos, tik labai tikiuosi) Aš va pasitikslinau, bet atrodo nusprendėme, kad esu žiema Visai nieko man ta dusty lilac, bet bandau jau bėgti nuo violetinės spalvos
O iš kur jūs žinote visų tų atspalvių pavadinimus? Gal yra kažkoks puslapis?
na žiemai nei dusty pink, nei dusty lilac netinka. Štai ir geras barometras. Čia vasariškos spalvos, žiemai reikia grynų, ryškių, kontrasto. Jei apie rožinę kalba eina, tai :
hot pink
iced pink
fuchsia
iš violetinių
plum
aubergine