Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 10 24, 18:23)
Poza ne pati geriausia, bet figūrytė gan aiškiai matosi, kitaip atsistojus ne ploniau gaunasi. Rūbai baisiai baisiai suderinti, pasiteisinimas - n -toji kelionės diena, kas liko švaraus, tas ir buvo užtempta.. Be abejo, su kitais rūbais įmanoma ploniau atrodyti, ypač tinka žiauriai nekenčiamas klasikinis stilius  biggrin.gif  Švarkai, futliaro tipo suknelės viską paslepia  ax.gif

Man mano apatinę dalį gerai paslepia tokios suknelės iki kelių:
user posted image
Žodžiu, nuo liemens arba aukščiau krentančios. Tada ir klubų kauburiuotų nesimato.

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 24, 19:42)
Man mano apatinę dalį gerai paslepia tokios suknelės iki kelių:

Žodžiu, nuo liemens arba aukščiau krentančios. Tada ir klubų kauburiuotų nesimato.

Kaip tik tokią nusipirkau (žieminį variantą su ilgom rankovėm) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 24, 18:54)
Kaip tik tokią nusipirkau (žieminį variantą su ilgom rankovėm)  smile.gif

Liuks 4u.gif Noooo pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 24, 19:57)
Liuks 4u.gif Noooo pamatyt biggrin.gif

Kad labai neypatinga, visa megzta lygiu raštu, be mažiausio pagražinimo..

Merginos, eina į pabaigą tema, buvo pasiūlymų sekančią temą daryti su nuorodomis į visas senas temas, gal kas nors apsiims? Aš galiu atidaryti kitą temą, bet tik paprastą, kaip iki šiol darydavau blush2.gif Gal kas nors turi daugiau laisvo laiko/entuziazmo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 24 spalio 2011 - 19:00
QUOTE(Soy @ 2011 10 24, 19:02)

Soy bigsmile.gif Man patinka, pacituotieji thumbup.gif .. Panašu, kad atrandu rudą spalvą - iki šiol jos nemėgau, ypač drabužiuose.. O pagal spalvinius tipus - dar ir tikt turėtų biggrin.gif
Reik pradėt dairytis į šviesesnius atspalvius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 24 spalio 2011 - 19:01
QUOTE(dontstop @ 2011 10 24, 19:58)
Merginos, eina į pabaigą tema, buvo pasiūlymų sekančią temą daryti su nuorodomis į visas senas temas, gal kas nors apsiims? Aš galiu atidaryti kitą temą, bet tik paprastą, kaip iki šiol darydavau  blush2.gif  Gal kas nors turi daugiau laisvo laiko/entuziazmo? ax.gif

Dar kol kas čia nieko nerašau, nes pirma noriu perskaityti senas temas. Turint omenyje, kad kol kas tik pirmą temą įpusėjau, tai dar ilgai ir nerašysiu biggrin.gif Kadangi ne tik skaitau, bet ir konspektuoju visokias nuorodas ir naudingą informaciją, tai galbūt jums pravers naują temą kuriant 4u.gif

Beje, rusiškai nesuprantu, tad šia kalba nuorodas rinkau aklai. Dar turiu prisirinkusi kapsulių pavyzdžių ir naudingų žinučių ištraukų, bet nebelabai turiu laiko jas dabar sukelti.

Nuorodos

Lietuvių kalba:
Kaip susitvarkyti drabužinę
Bazinis garderobas

Anglų kalba:
Puslapis
Puslapis
Vasaros spalvų derinimas
Spalvų derinimas
Apie kapsules
Kaip susitvarkyti garderoba
Žiemos tipas

Rusų kalba:
Kapsulės metodas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas rudeniui
Kaip pakeisti savo spintos turinį 1
Kaip pakeisti savo spintos turinį 2
Straipsnis
Baziniai daiktai rudeniui
Apie spalvas
Spalvų tipai
Spalvų tipai
Žiemos tipas
Žiemos tipas
Pavasario tipas
Rudens tipas
Vasaros tipas
Testas tipui nustatyti
Testas tipui nustatyti
Kaip pasiruošti rudeniui
Bazinis garderobas
Straipsnis
Straipsnis
Apie spalvas
Baziniai garderobai pagal stilius

Paletės

Bendrai:
Visi keturi metų laikai

Vasaros:
Vasaros paletės
Paletė
Paletė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Rudens:
Paletė
user posted image
user posted image

Žiemos:
Paletė
user posted image

Pavasario:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 24 spalio 2011 - 19:53
Dontstop, prašyčiau jūsų dėmesio, ir kitų, kurios taip pat tai išmano 4u.gif
įtariu, kad esu žiema. Jeigu tai padės, tai natūrali numanau, kad būčiau vasara: rudi su pilkumu plaukai, mėlynos akys ir šviesi oda. Tačiau dažau plaukus tamsiai rudai, iki juodumo trūksta vos kelių tonų, tikriausiai kažkas panašaus į dark chocolate spalvą, vienu žodžiu tamsiai ruda, vos ne juoda. Akys lieka mėlynos, oda šviesi, tačiau nėra išbalus, su tokiu sveiku natūraliu rusvu atspalviu.
Dėl spalvų: man žiauriai netinka tos visos smėlio, kūno spalvos, kažkaip mane išblyškina. Nelabai mano manymu (ar tik įsitikinimu) žiūrisi ir visokios ryžos, oranžinės, bordo. Tikrai labai tinkančios spalvos: mėlyna (ypač sodri, tamsi mėlyna, navy, karališka ir pan.), pilka (galbūt pastebėjau, kad labiau šviesi negu tamsi), violetinė (ypač baklažano, vėl tamsūs, sodrūs atspalviai), ruda (šokoladinė, tamsi). Aplinkinių nuomone juoda ir balta, dėl juodos sutinku, balta šiaip atsibodusi man spalva, todėl nebenoriu, kad ji man tiktų biggrin.gif bet balti auskarai ypač mane pagyvina ir veidas spindi unsure.gif tai ką manote, ar teisingai galvoju apie žiemą? blush2.gif
Atsakyti
Nu viskas toč toč biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 24, 23:17)
tai ką manote, ar teisingai galvoju apie žiemą?  blush2.gif

Greičiausiai, bet išlieka tikimybė dėl cool summer. Skirtumas tarp jų niuansuose, žiema labiau kontrastinga smile.gif

cool winter

user posted image

cool summer

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 24, 10:19)
bytte, į jūsų parodytą kakavinės spalvytę labai labai panašu  blush2.gif aš nedrąsiai svarsčiau apie rožinę, na bet žinote tokią tą dabar madingą, kur vos vos rožinė, lyg murzina, tikiuosi įsivaizduojate apie ką aš  ax.gif tai ką galvojate apie tokį atspalvį? Nes labai noriu kažko tokios spalvos, prie džinsų tiktų, prie juodo tiktų, prie pilko tiktų, turiu ir palaidinių tinkamų, o jei dar ir prie rudo tai pasaka  wub.gif

jei vadinamą dusty pink... tai man jos per daug giminingos, tai derinukas gal šiaip sau. Rausva turėtų dar labiau papurvinta atrodyt turėtu, toks ne romantinis, bet purvinas derinukas. Nors ant balto su abiejų spalvų rašteliu medžiaga - gražu. Šiaip gana pretenzinga spalva ta pudros rožinė, man prie juodos schmoll.gif ... ir prie džinsų ne pats puikiausias variantas. Man ji tobulai tinka su šokoladine 4u.gif
.... kad prie juodo, pilko ir džinsų rinkčiausi geriau dusty lilac... beja kokio spalvinio jūs tipo?

Ramera aciuks.gif

groovy man toks fasonas schmoll.gif ... keista, nes esu kriaušė, bet netinka, nebent sijonas sprindis iki kauliuko ir žemiau. Kartais tinka, jei neišplatėja daug. Ta prasme neina į saulės kliošą, arba išvis geriau jei ima platėti žemiau klubo linijos. Tikriausiai čia priklauso nuo klubų formos g.gif o geriausiai atrodau (čia man buvo atradimas) kažkas panašaus į talijuotus vyriškus marškinius... nu kurie madingi buvo aštuntam dešimtmety... kad būtų rankovės statytos, V formos kaklas, talijuota... ir apačia ne lygi, o šonuose įkirsta.

dar rudos-pilkos derinukų
Atsakyti
Ramera, oho bigsmile.gif
aciu us pasidalinima, tiek sukauptos info 4u.gif

Groovy, jusu ideta suknele nemanau, kad labai Dontstop tinktu,ji visgi labiau kriausems, ne smelio laikrodziams g.gif Juolab ji nediduke. Smelio laikrodziams man atrodo isvis geriausia, kai niekas niekur per daug neisplateja g.gif

Vienintelis man nieko atrodantis rudo su pilku derinukas yra paskutinis Byttes ikeltas 4u.gif (ne patys rubasi, bet spalvu suderinimas)
Atsakyti
Dontstop, pagal plaukučius tikrai Lauren Graham unsure.gif pagal odą gal kažkas panašaus, gal vos vos rusvesnio atspalvio dar turiu. Turbūt žiema aš rolleyes.gif bet vistik gal yra kažkokie bandymai su spalvomis, kad va pridėjus vieną ar kitą būčiau 100% tikra? blush2.gif

bytte, ką tik pažiūrėjau kaip atrodo ta dusty pink, tai tikrai ta, kurios mirtinai noriu bigsmile.gif Na jei atkrenta derinimas prie kakavos, tai galbūt sunešiočiau prie šviesiai mėlynų, rašalo, tamsių, šviesiai šviesiai pilkų džinsų? Ar sakote, kad nesižiūri su JOKIAIS džinsais? Dar ant keletos suknelių galbūt.. Gal dar išvis pasakysite, kad netinka man ta spalva ir sugriausite mano svajones (iš tikrųjų dar nesimatavau tokios spalvos, tik labai tikiuosi) rolleyes.gif Aš va pasitikslinau, bet atrodo nusprendėme, kad esu žiema rolleyes.gif Visai nieko man ta dusty lilac, bet bandau jau bėgti nuo violetinės spalvos 4u.gif
O iš kur jūs žinote visų tų atspalvių pavadinimus? Gal yra kažkoks puslapis? rolleyes.gif
Atsakyti