QUOTE(Sophi @ 2011 10 23, 19:11)
Kas Gal painioju, bet lyg esat minėjus, kad sveriat labai nedaug
Minėjau, kad nešioju XS dydį, o svorio gal ir neminėjau, na nėra paslaptis, 57 dabar, žemiau 55 niekad nenukrenta, per šventes užauga iki 59. Esu anaiptol ne plona Riebaliukai visur visur, plius neproporcingai storos kojos (keliai) ir rankos (viršutinėje dalyje). Ir ūgis, beje, 160
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 23, 22:32)
Man su kapsule sudetingai kazkaip deliojasi, tai pradziai apskritai tik bandau spalva pagal tipa rinktis ir apie patikusiu rubu derinima galvot. Suradau toki sijoneli:
Spalviskai, mano suoratimu, soft autumn turetu tikti? Ar cia salta pilka? Ir tada iskilo klausimas: ka virsuj prie jo priderint (parduotuvej pasiule juoda golfuka), kad prie veido gyvesne spalva butu Bandziau naudotis anksciau idetu puslapiu, tai gal kazka ir sugalvosiu O jei dar patarsit
Ir ne i tema. Tame puslapyje su spalvu deriniais va tokie:
Mano akiai, tai tos rudos su pilkom visai nesiderina Ar as nieko nesuprantu
Aš turiu tokio modelio sijonuką, labai sunku derinti. Viršutinė dalis turi būti plona ir kišama į vidų. Rudenį segėjau su marškiniais, o kai perėjau prie megztukų, sijoną deja teko atidėti iki pavasario
Čia, mano akim žiūrint, šalta pilka.
Košmariški deriniai
QUOTE(bytte @ 2011 10 24, 09:09)
Ačiū
QUOTE(Tikrė @ 2011 10 24, 09:39)
Beje, dontstop, baltai pavydžiu mokėjimo megzti Ar suknutę jau rodėte? Gal praleidau?
Turbūt nemegsiu, savaitgalį nusipirkau gatavą, mašininio mezgimo, itin šiltą ( 40 % vilnos, 10 % kašmyro) tamsiai mėlyną suknelę, tiesa, labai paprasto nuobodaus modelio