Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Sophi @ 2011 10 23, 19:11)
Kas g.gif Gal painioju, bet lyg esat minėjus, kad sveriat labai nedaug rolleyes.gif

Minėjau, kad nešioju XS dydį, o svorio gal ir neminėjau, na nėra paslaptis, 57 dabar, žemiau 55 niekad nenukrenta, per šventes užauga iki 59. Esu anaiptol ne plona schmoll.gif Riebaliukai visur visur, plius neproporcingai storos kojos (keliai) ir rankos (viršutinėje dalyje). Ir ūgis, beje, 160

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 23, 22:32)

Man su kapsule sudetingai kazkaip deliojasi, tai pradziai apskritai tik bandau spalva pagal tipa rinktis ir apie patikusiu rubu derinima galvot. Suradau toki sijoneli:

Spalviskai, mano suoratimu, soft autumn turetu tikti? Ar cia salta pilka? g.gif  Ir tada iskilo klausimas: ka virsuj prie jo priderint (parduotuvej pasiule juoda golfuka), kad prie veido gyvesne spalva butu  g.gif Bandziau naudotis anksciau idetu puslapiu, tai gal kazka ir sugalvosiu smile.gif O jei dar patarsit  rolleyes.gif

Ir ne i tema. Tame puslapyje su spalvu deriniais va tokie:

Mano akiai, tai tos rudos su pilkom visai nesiderina  g.gif  Ar as nieko nesuprantu  blush2.gif

Aš turiu tokio modelio sijonuką, labai sunku derinti. Viršutinė dalis turi būti plona ir kišama į vidų. Rudenį segėjau su marškiniais, o kai perėjau prie megztukų, sijoną deja teko atidėti iki pavasario ax.gif
Čia, mano akim žiūrint, šalta pilka.

Košmariški deriniai unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2011 10 24, 09:09)
man tas antras labai gražus... thumbup.gif

Ačiū smile.gif
QUOTE(Tikrė @ 2011 10 24, 09:39)

Beje, dontstop, baltai pavydžiu mokėjimo megzti 4u.gif Ar suknutę jau rodėte? Gal praleidau? g.gif

Turbūt nemegsiu, savaitgalį nusipirkau gatavą, mašininio mezgimo, itin šiltą ( 40 % vilnos, 10 % kašmyro) tamsiai mėlyną suknelę, tiesa, labai paprasto nuobodaus modelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 24, 12:09)
Turbūt nemegsiu, savaitgalį nusipirkau gatavą, mašininio mezgimo, itin šiltą ( 40 % vilnos, 10 % kašmyro) tamsiai mėlyną suknelę, tiesa, labai paprasto nuobodaus modelio  smile.gif

Na aišku 4u.gif aš pati vargstu su šiltos suknutės paieškom, nes noriu, kad nebūtų aukštu kaklu ir ne trumpom rankovėm. Su rankovėm dar pusė bėdos, kažką randu, bet visos patinkančios su golfo kaklais doh.gif pavasaris ateis, kol kažką rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 24, 08:09)

prigesintos tai iš ledinių serijos (na kaip užšalęs apelsinas) ar prigesintas - kiek ochrinis?
man teko devėti oranžinę striukę, visai neprigesintą, tokią ryškią. Tai aš rišdavau tokį tamsų bordo šalikėlį... kažkoks panašus derinukas user posted image, ne rūbai... bet manau aišku. Tiesa mano oranžinė buvo raudonesnė, o bordo gal mėlynesnio atspalvio... bet esmė vistiek ta pati.

Aciu, kas priminet apibudinima! Ochrinis! Buvo uzstrige, kaip aprasyti spalva blush2.gif Gal bus lengviau parinkti jauciu, kai pradesiu nesioti paltuka g.gif tik iki to dar geras menuo doh.gif

Sunray ikeltos kapsules man tokios neypac g.gif
Atsakyti
dontstop, o jūs teigiate, kad esate stora? blink.gif be komentarų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 24, 17:30)
dontstop, o jūs teigiate, kad esate stora?  blink.gif  be komentarų  blink.gif

Ne, neteigiu, kad esu stora. Pagal KMI antsvorio nėra. Bet aš tikrai ne liekna mirksiukas.gif Va, Lauryna buvo įkėlus kelias savo foto - puikus lieknumo pavyzdys. Aš dvigubai storesnė. Kad galutinai išsklaidyčiau abejones, trumpam įkeliu savo foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 23, 22:32)
Ir ne i tema. Tame puslapyje su spalvu deriniais va tokie:

Mano akiai, tai tos rudos su pilkom visai nesiderina  g.gif  Ar as nieko nesuprantu  blush2.gif

Man gražu blush2.gif

Paskutiniu metu vis galvoju apie spalvas, konkrečiai apie visokias rudas/pilkas/kremines/ryžas. Tokia mintis šovė - "bet taip apsiriboti spalvom..." Tada prisiminiau savo ikišiolinį garderobą - juoda/juoda/juoda/džinsai/juoda laugh.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu as irgi daznai galvoju apie spalvas biggrin.gif , apie ju derinius, ieskau kazkokio ikvepimo kapsulei smile.gif, norisi kazkokio gyvumo, isbaigtumo savo garderobe ir turiu butinai susikomplektuoti darbine kapsule.
Tad karts nuo karto perziurineju spalvu derinius, ir baigiu isitikinti, kad turbut nera tokiu spalvu kurios tarpusavy nederetu, tiesiog reikia atiaikyti atspalvius.
Beje, ar tokia spalva tiktu soft summer, ar jau per intensyvi? 4u.gif (keliu linka, nes idetos foto nerodo)
http://radikal.ru/F/...74b8bf.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 24 spalio 2011 - 16:57
Keli deriniai pilka su rudu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dontstop, jūs esate teisi 4u.gif ir ypač koją kiša žemas ūgis, aš irgi esu 160cm, tik sveriu daugiau negu jūs ax.gif
Atsakyti
dar
http://international...is-img_5481.jpg
http://i874.photobuc.....et Rock/4.jpg
http://cdnimg.visual...f262c2fd9_h.jpg
Atsakyti
Na, šitoj nuotraukoj, dontstop, man atrodo, kad visų pirma poza negera biggrin.gif, drabužiai ne taip parinkti (mano nuomone, storina tokios kelnės) ir dar kažkaip dėl spalvų (kad jau čia tokia tema)... Ten viskas gerai suderinta? g.gif Visos šios trys spalvos kartu man atrodo tikra beskonybė blush2.gif Nenoriu įžeisti, tik savo nuomonę sakau ir klausiu, kaip pačiai? Man žydra su oranžine iš viso nedera kažkaip, geriau tos kelnės rožinės būtų g.gif Na, gal pasakysi, kad čia į kalnus, koks skirtumas, bet vis tiek fotografavotės, o jei jau apie kapsules, tai visur biggrin.gif

Aš tai taip išmokau drabužiais slėpti savo netobulumus, kad niekas netiki, kad pas mane 3 lygio celiulitas, riebalu sankaupos tokios, kad net guzai ant kojų. Ir kad tos kojos nemenkos pačios, palygintu su lieknu viršumi. Nebent paplūdimyje jau pamatys.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 24, 19:17)
Na, šitoj nuotraukoj, dontstop, man atrodo, kad visų pirma poza negera biggrin.gif, drabužiai ne taip parinkti (mano nuomone, storina tokios kelnės) ir dar kažkaip dėl spalvų (kad jau čia tokia tema)... Ten viskas gerai suderinta? g.gif Visos šios trys spalvos kartu man atrodo tikra beskonybė blush2.gif Nenoriu įžeisti, tik savo nuomonę sakau ir klausiu, kaip pačiai? Man žydra su oranžine iš viso nedera kažkaip, geriau tos kelnės rožinės būtų g.gif Na, gal pasakysi, kad čia į kalnus, koks skirtumas, bet vis tiek fotografavotės, o jei jau apie kapsules, tai visur biggrin.gif

Aš tai taip išmokau drabužiais slėpti savo netobulumus, kad niekas netiki, kad pas mane 3 lygio celiulitas, riebalu sankaupos tokios, kad net guzai ant kojų. Ir kad tos kojos nemenkos pačios, palygintu su lieknu viršumi. Nebent paplūdimyje jau pamatys.

Poza ne pati geriausia, bet figūrytė gan aiškiai matosi, kitaip atsistojus ne ploniau gaunasi. Rūbai baisiai baisiai suderinti, pasiteisinimas - n -toji kelionės diena, kas liko švaraus, tas ir buvo užtempta.. Be abejo, su kitais rūbais įmanoma ploniau atrodyti, ypač tinka žiauriai nekenčiamas klasikinis stilius biggrin.gif Švarkai, futliaro tipo suknelės viską paslepia ax.gif
Atsakyti