[/quote]
jei nedaryti tu soniniu pyniu,tiek vienam megztinuke,tiek kitam,tada tokie mezgaliukai netgi lieknina.pati kazka panasaus turiu.ir dovanu esu mezgusi.ir seip isvirksciu akiu rastas labiau lieknina negu geru,o jei dar neperkrautas kad ir tom paciom pynem tai .aisku ,jei kam aktualu liekninantis efektas
QUOTE(dontstop @ 2011 10 22, 06:54)
Nepaisant to aš tokius megztukus, kardiganus, liemenes vilkiu. Labai patinka, labai mano skonio , susitaikiau su tuo, kad žiemą atrodau storesnė, nei vasarą. Megzdama stengiuosi atsižvelgti į figūros ypatumus, darau viską aptemptą per liemenį, parenku vertikalius raštus, kažkiek pagelbėja. Prasegtai vilkėti man visai netinka, dingsta liemuo, atsiranda bačkiškumas
Nešioju paprastą baltą (ar kitokios spalvos) aptemptą maikutę po kardiganais, jei kur būtų šilta ir norėtųsi prasisegti arba nusirengti. Nestorina tikrai
QUOTE(dontstop @ 2011 10 22, 07:54)
Prasegtai vilkėti man visai netinka, dingsta liemuo, atsiranda bačkiškumas
Kas Gal painioju, bet lyg esat minėjus, kad sveriat labai nedaug
Sveikos
Dontstop, patiko ziemine kapsule
Man su kapsule sudetingai kazkaip deliojasi, tai pradziai apskritai tik bandau spalva pagal tipa rinktis ir apie patikusiu rubu derinima galvot. Suradau toki sijoneli:
Spalviskai, mano suoratimu, soft autumn turetu tikti? Ar cia salta pilka? Ir tada iskilo klausimas: ka virsuj prie jo priderint (parduotuvej pasiule juoda golfuka), kad prie veido gyvesne spalva butu Bandziau naudotis anksciau idetu puslapiu, tai gal kazka ir sugalvosiu O jei dar patarsit
Ir ne i tema. Tame puslapyje su spalvu deriniais va tokie:
Mano akiai, tai tos rudos su pilkom visai nesiderina Ar as nieko nesuprantu
Dontstop, patiko ziemine kapsule
Man su kapsule sudetingai kazkaip deliojasi, tai pradziai apskritai tik bandau spalva pagal tipa rinktis ir apie patikusiu rubu derinima galvot. Suradau toki sijoneli:
Spalviskai, mano suoratimu, soft autumn turetu tikti? Ar cia salta pilka? Ir tada iskilo klausimas: ka virsuj prie jo priderint (parduotuvej pasiule juoda golfuka), kad prie veido gyvesne spalva butu Bandziau naudotis anksciau idetu puslapiu, tai gal kazka ir sugalvosiu O jei dar patarsit
QUOTE(dontstop @ 2011 10 21, 21:06)
be abejo sagos bus per visą ilgį
man tas antras labai gražus...
QUOTE(Shana @ 2011 10 22, 14:57)
Gal galit patarti kokiu saliu/skaru ieskoti prie oranzinio paltuko, bet ne tokio ryzkiai apelsininio, o tokios prigesintos oranzines spalvos Megstu dideles skaras, bet neismastau kokios cia ieskoti, pernai paltukas mano buvo juodai baltas, tai prie jo daug kas tiko
prigesintos tai iš ledinių serijos (na kaip užšalęs apelsinas) ar prigesintas - kiek ochrinis?
man teko devėti oranžinę striukę, visai neprigesintą, tokią ryškią. Tai aš rišdavau tokį tamsų bordo šalikėlį... kažkoks panašus derinukas , ne rūbai... bet manau aišku. Tiesa mano oranžinė buvo raudonesnė, o bordo gal mėlynesnio atspalvio... bet esmė vistiek ta pati.
dar pilkas tiktų... tik šviesumą tamsumą reikėtų atitaikyt. kaip paskutinis pvz. derinys Visos kitos kiek mąstau arba šiltos arba kontrastingos, tau kaip soft atstovei nelabai , atsidurs pirmam plane rūbai, o tu iš paskos eisi.
mergaiciukas1
Mano galva čia vasaros pilka... soft autum pilka tokia naminės vilnos pilka...
jo jo, juoda pagyvintu derinuką... pats tas žiemai , bet daugiau niekam. Aš prie tokio sijonuko, jei būčiau soft autumn kokią gal chaki imčiau (iš dykumos kamufležo serijos) arba kažką iš oranžinių ar bordo soft autumn paletės
man deriniai šiaip sau
Pirmas vaikinukas: manau pilka turėtų būt šviesesnė ir man lygesnio padengimo... na kažkokia ale platininė. Pirštinės išvis
Antras vaikinukas: ryža mano akiai iškrenta iš konteksto labai prie visko nesikabinėjant... derinukas galimas turint tokį siekį atkreipti į save dėmesį (na derinant nederinamus dalykus kaip dabar madinga), bet jei žiųrėt tik į ryžą rankinę ir švarką su marškiniais - jau normalus derinukas. Iš esmės mano akimis ten visumoje košė kokia tai, o ne derinys
Mano galva čia vasaros pilka... soft autum pilka tokia naminės vilnos pilka...
jo jo, juoda pagyvintu derinuką... pats tas žiemai , bet daugiau niekam. Aš prie tokio sijonuko, jei būčiau soft autumn kokią gal chaki imčiau (iš dykumos kamufležo serijos) arba kažką iš oranžinių ar bordo soft autumn paletės
man deriniai šiaip sau
Pirmas vaikinukas: manau pilka turėtų būt šviesesnė ir man lygesnio padengimo... na kažkokia ale platininė. Pirštinės išvis
Antras vaikinukas: ryža mano akiai iškrenta iš konteksto labai prie visko nesikabinėjant... derinukas galimas turint tokį siekį atkreipti į save dėmesį (na derinant nederinamus dalykus kaip dabar madinga), bet jei žiųrėt tik į ryžą rankinę ir švarką su marškiniais - jau normalus derinukas. Iš esmės mano akimis ten visumoje košė kokia tai, o ne derinys
QUOTE(Sophi @ 2011 10 23, 18:11)
Čia gal nuo pačios figūros labai priklauso, nepaisant nedidelio svorio, bet tikriausiai dontstop geriau paaiškintų, pagal ką ji sprendžia
Aš pati esu liekna, proporcingo sudėjimo, bet kai kurie deriniai tokia stora arba neproporcinga mane paverčia Todėl labai priekaištingai vertinu naujus rūbų modelius, labai atidžiai viską apžiūriu ir patarimų prašau savo didžiosios kritikės sesės
Beje, dontstop, baltai pavydžiu mokėjimo megzti Ar suknutę jau rodėte? Gal praleidau?
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 12:32)
Norėjau paklausti kokios spalvos tinka prie (nemoku apibūdinti spalvų, o ir sunku kai jų dabar gausybė, bet pabandysiu) kakavinės, šviesiai rudos spalvos? Turiu ir suknelę, ir kelnes, ir megztinuką, ir maikę (tarpusavyje jie nedera pagal stilius), tačiau sunkiai man gaunasi juos priderinti prie kažko, gal galėtumėt pagelbėti ir patarti?
šviesiai ruda pagal mano skirstyma arba kakavinė (tokia su rausvumu) arba balintos kavos (be rausvumo, kapučino vadinama spalva)
man kakavinė gražiausiai dera su šviesiai rausva , toks maloniai romantiškas derinukas . O jei balintos kavos ... tada su šviesiai žydra
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 10 23, 19:11)
donstop yra minėjusi savo svori, ir visos nusprendė kad mažai sveria ji, kiek pamenu... bet paskui ji paminėjo savo ūgį ir tada sutikot kad gali būt putlutė... tokia vat buvo diskusija , nes kažkaip užkliūna ir užkliūna jos postose minimas siekis slėpti storumą.
bytte, į jūsų parodytą kakavinės spalvytę labai labai panašu aš nedrąsiai svarsčiau apie rožinę, na bet žinote tokią tą dabar madingą, kur vos vos rožinė, lyg murzina, tikiuosi įsivaizduojate apie ką aš tai ką galvojate apie tokį atspalvį? Nes labai noriu kažko tokios spalvos, prie džinsų tiktų, prie juodo tiktų, prie pilko tiktų, turiu ir palaidinių tinkamų, o jei dar ir prie rudo tai pasaka
[quote=Soy,2011 10 22, 09:03]
Deerinasi Aisku priklauso nuo atspalviu ir pacio derinimo, bet galima puikiai suderint
[/quote]
pritariu, na tarkim, stai sis rudo pilko derinukas, man akies nerezia:
Uploaded with ImageShack.us
[/quote]
ruda melyna:
Deerinasi Aisku priklauso nuo atspalviu ir pacio derinimo, bet galima puikiai suderint
[/quote]
pritariu, na tarkim, stai sis rudo pilko derinukas, man akies nerezia:
Uploaded with ImageShack.us
[/quote]
ruda melyna: