Nemoku įkelti kai rudi rūbai spintoje svečias retas, tai derinti sunku, gal todėl, kad pas mane šiaip pagrindinės spalvos: juoda, pilka, mėlyna, violetinė. Čia taip grubiai apibūdinant, nes su atspalviais minėjau, kad man sunku O visų kitų spalvų ten koks tik vienas kitas skudurėlis ir kartais tas vienintelis derantis pagal spalvą prie kažko, nesižiūri pagal modelį čia tas pats, kaip nusižiūrėjau dabar nesveikai gražius ryžus batus, su trupučiu balto kailiuko, nu taip jų noriu, taip noriu, bet striukė tamsiai mėlyna, nu ir nors nagus nusigraušk, kad nenusipirktum visos rudos spalvos man gražu, bet sunku prie jų pereiti taip paprastai man jūsų sąrašas patiko, aš asmeniškai tokioje kapsulėje dar norėčiau vienos palaidinės
dontstop, as tai gal daugiau isigyciau palaidiniu po svarkeliu, nes su viena as vargu apsieiciau o po kardiganais nenesioji nieko? iskart ant nuogo kuno maunies?
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 19:08)
gal todėl, kad pas mane šiaip pagrindinės spalvos: juoda, pilka, mėlyna, violetinė.
Tikėtina tuomet, kad ta kakavinė šilta, jei prie šaltų nesiderina. Bet čia truputį būrimas ant kavos tirščių, reikia matyti visgi
QUOTE(Leticija @ 2011 10 21, 19:41)
dontstop, as tai gal daugiau isigyciau palaidiniu po svarkeliu, nes su viena as vargu apsieiciau o po kardiganais nenesioji nieko? iskart ant nuogo kuno maunies?
Iš principo, palaidinių daugiau yra. Tik derinys palaidinė + švarkas bus itin retai dėvimas Labai nemėgstu sluoksnių, vis atrodo, kad storina
Kardiganai tik ant nuogo kūno (liemenėlės), čia net nesvarstoma, kad gali būti kitaip. Aš ir švarką dėvėčiau ant nuogo kūno, bet būtent tas turimas švarkas su gan gilia iškirpte
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 20:09)
Mhm, nors žiūrint kokie tie kardiganai, jei atviresni, tai norėtųsi bent jau kažkokių paprastų keletos maikučių po apačia o jei uždari, tai koks skirtumas ar ant nuogo kūno ar ant kažkokio daikto, kurio vistiek iš po jo nesimato
Tokie:
be abejo sagos bus per visą ilgį
laba vakara
Kardiganai tik ant nuogo kūno (liemenėlės), čia net nesvarstoma, kad gali būti kitaip. Aš ir švarką dėvėčiau ant nuogo kūno,
grazus tokie gardiganai ir silti turetu but, bet man ziema vistiek su vienu rubu salta buna reikia daugiau rubu baisiai salcio bijau as tai ziemai mazdaug galvoju tokios ka spalvos bus ruda, pilka ir bordo. aisku drabuziai gali skirtis atspalviais. ir dar turiu kelis rubus baltos ir juodos spalvos tai irgi kaip nors priderint stengsiuosi nes ismest dar nesinori..
QUOTE(dontstop @ 2011 10 21, 21:06)
Kardiganai tik ant nuogo kūno (liemenėlės), čia net nesvarstoma, kad gali būti kitaip. Aš ir švarką dėvėčiau ant nuogo kūno,
grazus tokie gardiganai ir silti turetu but, bet man ziema vistiek su vienu rubu salta buna reikia daugiau rubu baisiai salcio bijau as tai ziemai mazdaug galvoju tokios ka spalvos bus ruda, pilka ir bordo. aisku drabuziai gali skirtis atspalviais. ir dar turiu kelis rubus baltos ir juodos spalvos tai irgi kaip nors priderint stengsiuosi nes ismest dar nesinori..
QUOTE(dontstop @ 2011 10 21, 21:06)
Tikėtina tuomet, kad ta kakavinė šilta, jei prie šaltų nesiderina. Bet čia truputį būrimas ant kavos tirščių, reikia matyti visgi
Iš principo, palaidinių daugiau yra. Tik derinys palaidinė + švarkas bus itin retai dėvimas Labai nemėgstu sluoksnių, vis atrodo, kad storina
Kardiganai tik ant nuogo kūno (liemenėlės), čia net nesvarstoma, kad gali būti kitaip. Aš ir švarką dėvėčiau ant nuogo kūno, bet būtent tas turimas švarkas su gan gilia iškirpte
Mano nuomone tokie tegztiniai labiau ir storina vizualiai nei, kad svarkas devimas su palaidine. As net kardzius stengiuosi nesiot nesusegtus su kokia kitos spalvos palaidine po apacia, gal cia tik mano isistikinimas, bet taip sau atrodau lieknesne nors realiai del figuros dideliu kompleksu neesi isikalbejusiu ir nebijau atrodyti storesne nei esi
QUOTE(Sophi @ 2011 10 21, 21:40)
nuostabus
Ačiū
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 10 21, 23:25)
spalvos bus ruda, pilka ir bordo.
Ruda su pilka tarpusavy nelabai derinasi
QUOTE(Gendre @ 2011 10 22, 00:37)
Mano nuomone tokie tegztiniai labiau ir storina vizualiai nei, kad svarkas devimas su palaidine. As net kardzius stengiuosi nesiot nesusegtus su kokia kitos spalvos palaidine po apacia, gal cia tik mano isistikinimas, bet taip sau atrodau lieknesne nors realiai del figuros dideliu kompleksu neesi isikalbejusiu ir nebijau atrodyti storesne nei esi
Yra tiesos. Iš tikrųjų megzti rūbai storina, stori megzti rūbai storina labiau, nei ploni, aranų raštai (pynės, rombai etc) storina labiau, nei lygūs.
Nepaisant to aš tokius megztukus, kardiganus, liemenes vilkiu. Labai patinka, labai mano skonio , susitaikiau su tuo, kad žiemą atrodau storesnė, nei vasarą. Megzdama stengiuosi atsižvelgti į figūros ypatumus, darau viską aptemptą per liemenį, parenku vertikalius raštus, kažkiek pagelbėja. Prasegtai vilkėti man visai netinka, dingsta liemuo, atsiranda bačkiškumas
Švarkų labai labai nemėgstu . Nors dėl storinimo negaliu nepritarti, kad lieknina Kitą vertus su švarku jaučiuosi nepatogiai (dažniau psichologiškai, nei fiziškai). Šį kartą įtraukiau į kapsulę švarką, seną seną tokį, kokių 6 - 7 metų senumo, noriu "damušti" per šį sezoną ir atsikratyti. Jei neturėčiau jo, ginkD nepirkčiau naujo
QUOTE(dontstop @ 2011 10 22, 06:54)
Ruda su pilka tarpusavy nelabai derinasi
Deerinasi Aisku priklauso nuo atspalviu ir pacio derinimo, bet galima puikiai suderint
QUOTE(Soy @ 2011 10 22, 09:03)
Deerinasi Aisku priklauso nuo atspalviu ir pacio derinimo, bet galima puikiai suderint
Nu, skonio reikalas
Gal galit patarti kokiu saliu/skaru ieskoti prie oranzinio paltuko, bet ne tokio ryzkiai apelsininio, o tokios prigesintos oranzines spalvos Megstu dideles skaras, bet neismastau kokios cia ieskoti, pernai paltukas mano buvo juodai baltas, tai prie jo daug kas tiko
QUOTE(Shana @ 2011 10 22, 14:57)
Gal galit patarti kokiu saliu/skaru ieskoti prie oranzinio paltuko, bet ne tokio ryzkiai apelsininio, o tokios prigesintos oranzines spalvos Megstu dideles skaras, bet neismastau kokios cia ieskoti, pernai paltukas mano buvo juodai baltas, tai prie jo daug kas tiko
Analogiškai prigesintų šiltų žalių, mėlynų, violetinių