Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man impregnantai puikiai apsaugo nuo peršlapimo net medžiaginius batus. Pvz.: sūnaus bateliai ale džinsiniai išpurkšti puikiai laiko, vanduo nuo jų nubėga, bet pabraidžius ilgiau po balas ima leisti. Be to impregnantai turi savybę "išgaruoti" laikui bėgant net ir po balas nebraidant. Ir pastebėjau kad tikrai skirtingų firmų skirtingai veikia tie impregnantai... paskutinį karts irgi purškiau su salamander... jokio efekto g.gif matyt femmme teisi

...per siūles manau batai neturėtu leisti. Aš pvz. įsigijau batelius vakarinius, nu tikrai ne per balas braidyt... labai lijo per vestuves, tai teko ... neleido per siūles. Manau tai nekokybiškų batų savybė drinks_cheers.gif ... ir labai teisingai padarėt kad nunešėt batus... aš matyt nebūčiau to padarius ... nebent MB už rankos laikytu blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Gerbiamosios, ar galite padėti su spalvų šiltumu/ šaltumu? 4u.gif

Manau ši spalva šalta, ar klystu?
http://mazaseriukas.lt/images/ME87.jpg

O ši tai tikrai šilta: http://www.ornamenta...8mic-08-20g.htm

Kadangi aš žiemos tipo, tai man reikia šaltesnės, tai kuri labiau tiktų? Man nuojauta sako, kad pirmoji.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 10 20, 19:45)
Labas vakaras,

Gerbiamosios, ar galite padėti su spalvų šiltumu/ šaltumu?  4u.gif

Manau ši spalva šalta, ar klystu?
http://mazaseriukas.lt/images/ME87.jpg

O ši tai tikrai šilta: http://www.ornamenta...8mic-08-20g.htm

Kadangi aš žiemos tipo, tai man reikia šaltesnės, tai kuri labiau tiktų? Man nuojauta sako, kad pirmoji.

Aha, pirmoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 20, 13:53)
* Man impregnantai puikiai apsaugo nuo peršlapimo net medžiaginius batus. Pvz.: sūnaus bateliai ale džinsiniai išpurkšti puikiai laiko, vanduo nuo jų nubėga

** per siūles manau batai neturėtu leisti. Aš pvz. įsigijau batelius vakarinius, nu tikrai ne per balas braidyt... labai lijo per vestuves, tai teko ... neleido per siūles. Manau tai nekokybiškų batų savybė drinks_cheers.gif ... ir labai teisingai padarėt kad nunešėt batus... aš matyt nebūčiau to padarius ... nebent MB už rankos laikytu blush2.gif

* kokios firmos impregnantus naudojate?

** aš pati tai ir neišdrįsau atgal tų batų nešti blush2.gif Vyras nunešė, aš tik pinigus atsiimti nuėjau lotuliukas.gif

O šiaip, jie tikrai ne iš kažkokių prabangių, skirtų raudonu kilimu eiti. Jaunatviško modelio, normalūs batai, mano manymu kasdienai vaikščiot. Man buvo svarbu, kad mano vaikui būtų patogu, nekaistų koja (todėl odinių norėjau) ir nešaltų bei nešlaptų. Na, dabar vietoj anų nupirkau "Caprise" firmos batukus iš Famclub- žiūrėsim, kas bus biggrin.gif

Atsakyti
O pirkti batu nebijote? g.gif

Impregnatoriai veiksmingiausi man is Chester parduotuvese, Salamander neuzstrigo kaip kazkas tokio. Dar no name is Drogo turiu, net nezinau kaip jis.

Catrice bateliai tai nelabai patogus buvo, nors su masaziniu padu.

Po truputi ziurinejuos bekulniu beplatformiu ilgu aulinuku, bet net matuotis nieko nerandu..
Atsakyti
Norėjau paklausti kokios spalvos tinka prie (nemoku apibūdinti spalvų, o ir sunku kai jų dabar gausybė, bet pabandysiu) kakavinės, šviesiai rudos spalvos? Turiu ir suknelę, ir kelnes, ir megztinuką, ir maikę (tarpusavyje jie nedera pagal stilius), tačiau sunkiai man gaunasi juos priderinti prie kažko, gal galėtumėt pagelbėti ir patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 11:32)
Norėjau paklausti kokios spalvos tinka prie (nemoku apibūdinti spalvų, o ir sunku kai jų dabar gausybė, bet pabandysiu) kakavinės, šviesiai rudos spalvos? Turiu ir suknelę, ir kelnes, ir megztinuką, ir maikę (tarpusavyje jie nedera pagal stilius), tačiau sunkiai man gaunasi juos priderinti prie kažko, gal galėtumėt pagelbėti ir patarti?  4u.gif

Čia labai daug idėjų kaip derinti spalvas mirksiukas.gif

Spalvų paletės

Taip pat galima ieškoti pagal konkrečią spalvą.
Atsakyti
o ar galite paaiškinti kaip naudotis ir suprasti ten? smile.gif nes kažkaip primėtyta visokių palečių, bet esmės nesuprantu smile.gif ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 12:32)
Norėjau paklausti kokios spalvos tinka prie (nemoku apibūdinti spalvų, o ir sunku kai jų dabar gausybė, bet pabandysiu) kakavinės, šviesiai rudos spalvos? Turiu ir suknelę, ir kelnes, ir megztinuką, ir maikę (tarpusavyje jie nedera pagal stilius), tačiau sunkiai man gaunasi juos priderinti prie kažko, gal galėtumėt pagelbėti ir patarti?  4u.gif

Reikia "šokt" nuo to, ar ta "kakavinė" šilta ar šalta.
Jei šilta - derinam šiltus rudos, žalios, mėlynos, raudonos, geltonos atspalvius, visi oranžiniai, pieniški grietinėlės, vilnos balti atspalviai.
Jei šalta - derinam šaltus pilkos, žalios, mėlynos, violetinės, raudonos atspalvius ir pan
Be abejo, svarbiausia atsižvelgti į jūsų tipą, šiltas ar šaltas, nes gal ta kakavinė ir netinka visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 12:05)
o ar galite paaiškinti kaip naudotis ir suprasti ten?  smile.gif  nes kažkaip primėtyta visokių palečių, bet esmės nesuprantu  smile.gif  ačiū už nuorodą  4u.gif

Na čia jokio mokslo nėra - dešinėje yra išvardytos visos spalvos, paspaudus ant vienos iš jų rodomi rūbų deriniai (ir pagrindinių derinio spalvų paletės) su ta spalva.

Man šis puslapis patinka kaip įkvėpimo šaltinis smile.gif Randu ir visai netikėtų, bet gražių spalvų derinių, apie kuriuos gal nebūčiau pagalvojus.

Dontstop teisi, pirmiausia reikėtų išsiaiškint, ar tam tikra spalva išvis jums tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur galėčiau atskirti ar ta ruda mano šilta ar šalta? unsure.gif Na tarkim dėl kelnių ir visų kitų apatinės dalies rūbų spalvų tai manau, kad nėra tokio dalyko tinka/netinka žmogui. O šiaip dėl arčiau veido esančių rūbų.. dėl tų tipų ir spalvų, tai kaip ir visada gyvenime teorija kartais prasilenkia su praktika ax.gif
Tiesiog mano spintoje tokios spalvos yra retos, todėl sunku kažką priderinti ir nelabai sugalvoju ką, tai galvoju ieškoti tarp esamų arba įsigyti kažką tinkamos spalvos prie jų 4u.gif
Tas puslapiukas labai fainas, šiaip gražių spalvų prisivėpsojau, kokių norėčiau wub.gif ir derinukai gražūs, bet man atrodo, kad ten ne visi galimi variantai ir mano turimų spalvų nelabai radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 17:04)
O kur galėčiau atskirti ar ta ruda mano šilta ar šalta? 

Tiesiog mano spintoje tokios spalvos yra retos, todėl sunku kažką priderinti ir nelabai sugalvoju ką, tai galvoju ieškoti tarp esamų arba įsigyti kažką tinkamos spalvos prie jų  4u.gif

Nufotografuokit ir parodykit čia smile.gif
O šiaip spalvytė gan neutrali, neturėtų būt sunku kažką priderinti ax.gif

O aš šiandien darbe turėdama laisvą valandėlę pabraižiau būsimos žiemos kapsulės schemą ax.gif Nusprendžiau pasidalinti su jumis, gal kažkam pravers, o gal patarimų gausiu, išvis būtų super smile.gif

Taigi, planuojama darbinė žiemos kapsulė. Ją sudarys 9 drabužėliai, dar vieną arba pasiskolinsiu iš rudens - pavasario kapsulės, arba pirksiu dešimtą.

Numatomi tokie drabužėliai:

plona vilnonė suknelė (jau yra)
vilnonės kelnės
vilnonis sijonas
skinny džinsai (jau yra)
vilnonis tvidinis švarkas, tinka ir ant suknelės, ir prie džinsų, ir turi tikti prie būsimų kelnių bei sijono
2 megzti kardiganai, abudu pradėti megzti, tiks prie džinsų, kelnių ir sijono
megztinis (kol kas nėra net planuose, koks bus) - tiks prie džinsų, kelnių, sijono
tunika - tiks tik prie džinsų. Ilgai galvojau, ar reikia man tokio nekapsuliško rūbo, visgi reikia blush2.gif

Rūbas, paskolintas iš rudens - pavasario kapsulės - palaidinukė vilkėti po švarku, kad būtų galima jį derinti prie džinsų, kelnių ir sijono.

Gaunasi deriniai:

suknelė "be nieko"
suknelė + švarkas

sijonas + švarkas (+palaidinė)
sijonas + kardiganas 1
sijonas + kardiganas 2
sijonas + megztinis

kelnės + švarkas (+palaidinė)
kelnės + kardiganas 1
kelnės + kardiganas 2
kelnės + megztinis

džinsai + švarkas (+palaidinė)
džinsai + kardiganas 1
džinsai + kardiganas 2
džinsai + megztinis
džinsai + tunika

Dabar spalviškai. Jau yra bordo (suknelė) ir pilka (švarkas, kardiganas). Dėl trečios galvoju g.gif
Atsakyti