QUOTE(Tikrė @ 2011 10 18, 10:52)
O akių dažyti ne juodai, o kokia kita tamsia spalva nebandėte? Aš visada pirmiausiai labai gerai nusipudruoju, neryškinu veido nei skaistalais nei kokia kita priemone, nes man tai tiesiog nepatinka ir aš pati blogai jaučiuosi, o akis priklausomai nuo progos ryškinu tamsiais (rudais ar pilkais šešėliais), plius kažkiek šviesių, kad nebūčiau visai pajuodusi.
na nedažau juodai, bet labai tamsiai ir labai daug (beveik juodi šešėliai+mėlyni ar rudi+ beveik balti optinėms gudrybėms). Be to čia vakarinis makiažas, diena kaip tik net pravedimo nenaudoju juodo, ir blakstienas ne visai juodu tušu dažau. Kažkaip jei jau fingalų nenusipaišau optiškai akys mažėja. donstop kaip tik buvo idėjus man pavyzdį kaip diena dažytis
O veidą ne tik kad nusipudruoju, bet ir su balkšvu blizgiu (pamiršau kaip ten merginos jį pavadino) vietomis pablizginu (paakius ir nosies galiuką, kodėl nosį nežinau... bet kažkaip noras užtept jį būna... ). Šonus matyt reikėtu irgi kaip nors tamsint, bet niekaip nesigauna gražiai ir spalvos nepasirenku, nes tos visos rausvos man
, noriu būt su "negyvu veidu"
Aš kaip tik nusprendžiu kokių spalvų bus kapsulė, taip tokios spalvos rūbai ir dingsta iš mano akiračio parduotuvėse... va mėlynos, kokios praeitais metais ieškojau - pilna, ir absurdas, pilkos ir juodos neberandu
. Ieškau ilgo juodo arba tamsiai pilko sijono - tai jei patinkantis modelis, būtinai per didelis arba per mažas... o šalia mėlynas kaip tik man pasiūtas... kaip elgtis
gyvenime kapsulės taip nesusirinksiu
groovy, shana sveikintinas dalykas
, smagu kad jums sekasi.