Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 10 17, 08:50)
...aš matyt esu visiška pajuodelė, nes po metų bandymo atsisakyt juodos prie jos grįžtu ir grįžtu  ax.gif kažkaip ... norisi man juodo rūbo... na užsidedi ryškesnę skarelę, ar palaidinę... o toliau viskas kad būtų juoda juoda: batai, kelnes, sijonai, pėdkelnės... svarbiausiai kad man patinka juodos neperšviečiamos pėdkelnės, tai batų kažkaip irgi norisi juodų, arba labai tamsių bent jau.

O as kaip tik pradejau stipriai jos vengti, pilka geriau renkuosi. Na, batams ir pedkelnems dar ne visai tai galioja, bet jau daug pazengiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 17, 08:50)
...aš matyt esu visiška pajuodelė, nes po metų bandymo atsisakyt juodos prie jos grįžtu ir grįžtu  ax.gif kažkaip ... norisi man juodo rūbo... na užsidedi ryškesnę skarelę, ar palaidinę... o toliau viskas kad būtų juoda juoda: batai, kelnes, sijonai, pėdkelnės... svarbiausiai kad man patinka juodos neperšviečiamos pėdkelnės, tai batų kažkaip irgi norisi juodų, arba labai tamsių bent jau. Taupe batai labai pasiteisino šiltesniu metų laiku, o šaltuoju ne.
O vakarinis makiažas mano: kad veidas būtų kuo baltesnis, ir be jokių pagyvinimų ružo pagalba, ir akys kuo juodžiau nupaišytos lotuliukas.gif kartais smarkiai persistengiu  blush2.gif

Lyg apie mane būtumėt parašius ax.gif juoda man irgi labai patinka, jau po truputį šviesėja mano garderobas, bet visiškai juodos atsisakyti negalėčiau, vien dėl batų, nes nerandu sau patinkančių ir prie daug ko derančių kitokios spalvos. Plika ir basa gi nevaikščiosiu doh.gif
O akių dažyti ne juodai, o kokia kita tamsia spalva nebandėte? Aš visada pirmiausiai labai gerai nusipudruoju, neryškinu veido nei skaistalais nei kokia kita priemone, nes man tai tiesiog nepatinka ir aš pati blogai jaučiuosi, o akis priklausomai nuo progos ryškinu tamsiais (rudais ar pilkais šešėliais), plius kažkiek šviesių, kad nebūčiau visai pajuodusi.
Atsakyti
O as kaip tik po garderobo pokyciu pradedu ir su makiazu experimentuoti g.gif Va nusipirkau pvz piestuka akim, viena puse tokia slyvos spalvos, kita lyg rozine. Niekad gyvenime taip nesidazydavau biggrin.gif bet visai neblogai gaunasi, pagyvina veida gal kazkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 10 18, 10:52)
O akių dažyti ne juodai, o kokia kita tamsia spalva nebandėte? Aš visada pirmiausiai labai gerai nusipudruoju, neryškinu veido nei skaistalais nei kokia kita priemone, nes man tai tiesiog nepatinka ir aš pati blogai jaučiuosi, o akis priklausomai nuo progos ryškinu tamsiais (rudais ar pilkais šešėliais), plius kažkiek šviesių, kad nebūčiau visai pajuodusi.

na nedažau juodai, bet labai tamsiai ir labai daug (beveik juodi šešėliai+mėlyni ar rudi+ beveik balti optinėms gudrybėms). Be to čia vakarinis makiažas, diena kaip tik net pravedimo nenaudoju juodo, ir blakstienas ne visai juodu tušu dažau. Kažkaip jei jau fingalų nenusipaišau optiškai akys mažėja. donstop kaip tik buvo idėjus man pavyzdį kaip diena dažytis blush2.gif
O veidą ne tik kad nusipudruoju, bet ir su balkšvu blizgiu (pamiršau kaip ten merginos jį pavadino) vietomis pablizginu (paakius ir nosies galiuką, kodėl nosį nežinau... bet kažkaip noras užtept jį būna... ). Šonus matyt reikėtu irgi kaip nors tamsint, bet niekaip nesigauna gražiai ir spalvos nepasirenku, nes tos visos rausvos man schmoll.gif , noriu būt su "negyvu veidu" biggrin.gif

Aš kaip tik nusprendžiu kokių spalvų bus kapsulė, taip tokios spalvos rūbai ir dingsta iš mano akiračio parduotuvėse... va mėlynos, kokios praeitais metais ieškojau - pilna, ir absurdas, pilkos ir juodos neberandu doh.gif . Ieškau ilgo juodo arba tamsiai pilko sijono - tai jei patinkantis modelis, būtinai per didelis arba per mažas... o šalia mėlynas kaip tik man pasiūtas... kaip elgtis unsure.gif gyvenime kapsulės taip nesusirinksiu cry.gif

groovy, shana sveikintinas dalykas clap_1.gif , smagu kad jums sekasi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 18, 13:16)

Aš kaip tik nusprendžiu kokių spalvų bus kapsulė, taip tokios spalvos rūbai ir dingsta iš mano akiračio parduotuvėse... va mėlynos, kokios praeitais metais ieškojau - pilna, ir absurdas, pilkos ir juodos neberandu  doh.gif . Ieškau ilgo juodo arba tamsiai pilko sijono - tai jei patinkantis modelis, būtinai per didelis arba per mažas... o šalia mėlynas kaip tik man pasiūtas... kaip elgtis unsure.gif  gyvenime kapsulės taip nesusirinksiu  cry.gif

As irgi pastebejau, kad melyno daug siemet. Zadu rudeniu nusipirkti tamsiai melyna miniaka bigsmile.gif (kazkaip ilga laika nenesiodavau, bet kad labai madoj vel tongue.gif ) ir tamsiai melynas kelnes ax.gif Nes gi sukirtau prie pora savaiciu labai fainus melynus batukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 18, 13:16)
Aš kaip tik nusprendžiu kokių spalvų bus kapsulė, taip tokios spalvos rūbai ir dingsta iš mano akiračio parduotuvėse... va mėlynos, kokios praeitais metais ieškojau - pilna, ir absurdas, pilkos ir juodos neberandu  doh.gif . Ieškau ilgo juodo arba tamsiai pilko sijono - tai jei patinkantis modelis, būtinai per didelis arba per mažas... o šalia mėlynas kaip tik man pasiūtas... kaip elgtis unsure.gif  gyvenime kapsulės taip nesusirinksiu  cry.gif

Jo, geriau nenuspręsti arba pasirinkti daugiau spalvų, kurios derėtų viena su kita ir prie veido. Kitaip gali likti it musę kandęs su tomis mados tendencijomis...
Atsakyti
Skubu pasidalinti siandienos atradimu - suknele "transformeris", manau kaip tik tinka siai temai 4u.gif
user posted image
P.S dedu pirma pasitaikiusi vaizdeli..
Atsakyti
Tiesą sakant iš visų galimų šios suknelės transformacijų man gražios tik kokios 2-3 biggrin.gif visos kitos baisios biggrin.gif
Atsakyti
man pati ideja patiko, i modelius nesigilinau smile.gif
Atsakyti
Tęsiant batų temą - nupirkau savo panytėms batus, vienai iš Famclub kitai iš VivaBatai, abeji odiniai ir nepigūs (virš 300).
Grįžom, išpurškiau visokiais impregnantais, kitą dieną viena pana iš mokyklos grįžo permirkusiom kojom blink.gif

Tai susinervinau žiauriai, nešiau atgal į parduotuvę. Priėmė, savaitę tikrino, vakar grąžino pinigus, mandagiai, maloniai. Bet kas įdomiausia - pirmas teiginys, kad normalu, jog per lietų batai leidžia per siūlę. Tai kam tie batai skirti tada??? Ant lentynos stovėti? Ką, ar kitos kitaip būtumėt pasielgusios tokiu atveju g.gif

Ir nesuprantu dar tų impregnantų - nu nepajutau niekad kad jie kiek nors apsaugotų batus nuo drėgmės, gal kažko nemoku?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 20 spalio 2011 - 10:39
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 20, 11:39)
Bet kas įdomiausia - pirmas teiginys, kad normalu, jog per lietų batai leidžia per siūlę. Tai kam tie batai skirti tada??? Ant lentynos stovėti? Ką, ar kitos kitaip būtumėt pasielgusios tokiu atveju g.gif

Ir nesuprantu dar tų impregnantų - nu nepajutau niekad kad jie kiek nors apsaugotų batus nuo drėgmės, gal kažko nemoku?? blush2.gif

Nenormalu, kad batai leidžia per siūlę schmoll.gif Aš vargu ar būčiau nešus atgal (ne tokio charakterio esu), bet šiaip be abejo reikėjo gražinti. O impregnantai tokiu atveju nepadeda unsure.gif Jei neklystu, jie padeda apsaugoti pačią medžiagą nuo drėgmės žąlos, bet neapsaugo nuo leidimo per siūles g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 20, 10:39)

1. Grįžom, išpurškiau visokiais impregnantais, kitą dieną viena pana iš mokyklos grįžo permirkusiom kojom  blink.gif

2. Tai kam tie batai skirti tada??? Ant lentynos stovėti? Ką, ar kitos kitaip būtumėt pasielgusios tokiu atveju g.gif

3. Ir nesuprantu dar tų impregnantų - nu nepajutau niekad kad jie kiek nors apsaugotų batus nuo drėgmės, gal kažko nemoku?? blush2.gif

1. ne pirmą kartą girdžiu, o ir batų parduotuvėje sakė, kad SALAMANDER impregnantai, parduodami LT labai sugedo ir gadina batus doh.gif ant šviesios odos palieka žymes, žodžiu matyt pradėjo pilstyti Lenkijoje, kaip trečiosioms šalims unsure.gif

2. yra batų visokios paskirties, brangūs odiniai batai tikrai neskirti braidyti po balas, bet aišku nuo lietaus neturėtų būti šlapia koja (jei tai ne liūtis). Jei batai nėra skirti SPECIALIAI šlapiam orui ir sniegui (kaip tarkim sniegbačiai), tai nereikia stebėtis, kad peršlampa.

3. impregnantai bent jau mano praktikoje puikiai apsaugo nuo purvo, druskų įsigėrimo, bet ne nuo vandens praleidimo schmoll.gif
Atsakyti