Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

o kur yra tokių batų yra? nes aš viską išžiūrėjau step tope, salamander, tamaris, žygio batuose, este, divo, danijoj, ecco.. nėjau tik į deichman ir viva. nors deichmane nesu niekada gerų batų nusipirkusi- visi žiauriai nepatogūs
Atsakyti
Dominica, pati išieškojau batų visą savaitę, tai atrodo, kad daug tokių mačiau, tiesa, kainos gal ir viršyjo 250 blush2.gif Dėl šuns žygių prijuokinai lotuliukas.gif man pačiai tokių zbitkų buvo pridaręs kur kas maženis gyvūnas - šinšila lotuliukas.gif
Aš pati atgailėjau ir nusipirkau tikrai labai patikusius batus, o ne tuos, kurių buvo tiesiog gera kaina...
user posted image
Beje, nustebau, kad Danijoje su maximos Ačiū kortele kiekvienas sukauptas litas dauginasi iš keturių ir pritaiko nuolaidą iki 20 proc. vertės bigsmile.gif
Mano visa "kapsulė" mėlynų-rudų (ryžų) (dar pasitaiko alyvinės) atspalvių, tiek ir aksesuarai, diržai, rankinės, tai man jie tiks prie visko thumbup.gif
Juodų batų turiu tik kelias poras "išeigai", prie juodų puošnių kostiumėlių, suknelių, o kasdien juoda man visiškai nesinešioja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 16 spalio 2011 - 10:17
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 15, 22:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Ir dar, turint omeny, kad mano koja 42, tai grizau vel be batu. Soksiu iskart i zieminius  lotuliukas.gif  Uztad Monton'e prigriebiau pukine sviesia striuke  thumbup.gif  Pirma karta ziema rengsiuos ne juodai  bigsmile.gif

Kiek mokėjai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 10 16, 10:29)
o kur yra tokių batų yra? nes aš viską išžiūrėjau step tope, salamander, tamaris, žygio batuose, este, divo, danijoj, ecco.. nėjau tik į deichman ir viva. nors deichmane nesu niekada gerų batų nusipirkusi- visi žiauriai nepatogūs

Na, kaip matau, lankomės skirtingo kainų lygio parduotuvėse, tai nežinau, ar yra esmė vardint unsure.gif
Atsakyti
Femme, kur pirkai batus ? grazus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 10 16, 10:45)
Femme, kur pirkai batus ? grazus. bigsmile.gif

taigi rašiau, Danijos parduotuvėje, ir dar džiaugiausi, kad gavau nuolaidą solidžią su ačiū kortele.
Batų firma VAGABOND, pirkau tik tuomet, kai pasigooglinau, kad švediški ir kaina jų internete ne ką skiriasi nuo LT. Labai nemėgstu būti dūrinama, kai matau kokių quess kainas Step tope doh.gif Jei jau moku pinigus, turiu būti tikra, kad jie verti to wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 10 16, 11:29)

kodel viva aplenkete? beje vakar zaroj maciau daug ne juodu batu smile.gif o dar siaip butu komentaras del jusu ankstesnio posto,kad suo batus sugrauze...na sunys kaip zinia megsta seimininku batus grauzt ,tai ar nebuvo imanoma juos paslepti kokiam sandelike aukstai biggrin.gif
Atsakyti
viva nezinau kodel aplenkiau, kazkaip pakeliui nepasitaike, nors megstu ta parduotuve. zarose ir visose pigiu batu parduotuvese perku nebent vasarai ar pavasariui batus, rudeniniai ir zieminiai kasdieniai man turi buti patogus ir kokybiski, kas automatiskai lemia ir zymiai didesne kaina sad.gif
o vagabond kiek turejau batu visi buvo itin patogus, nors nepasakyciau, kad ilgai nesiojosi smile.gif
Atsakyti
[quote=femme,2011 10 16, 10:57]
taigi rašiau, Danijos parduotuvėje, ir dar džiaugiausi, kad gavau nuolaidą solidžią su ačiū kortele.
Batų firma VAGABOND, pirkau tik tuomet, kai pasigooglinau, kad švediški ir kaina jų internete ne ką skiriasi nuo LT. Labai nemėgstu būti dūrinama, kai matau kokių quess kainas Step tope doh.gif Jei jau moku pinigus, turiu būti tikra, kad jie verti to wub.gif
[/quote

Iki galo neisiskaiciau. biggrin.gif

P. S Daugumos guess batu ir rankiniu nemokamai net neimciau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 13, 17:35)
http://www.iherb.com/Sandalwood-Oil

As nzn ar galesiu kaip nors mandriau dazytis, nes as nebandau nieko is veido perdatyt/koreguoti, tiesiog pabreziu akis pvz ir tt. Bet man idomu isgirsti, ka pasakyti gali zmogus apie tai ismamantis, nes as pati tikrai sioj srity diletante.
O kaip siuntet ta idealu veida ir kaip ten reikia palyginti viska? blush2.gif

čia rusiškai, bet apačioje yra nuorodos iš kur imta... ten angliškai... aš tą kaukę ant nuotraukos dėjau fotoshopo pagalba, bet matyt ir su primityviom kokiom programėlėm yra galimybė tai padaryt...

QUOTE(dontstop @ 2011 10 13, 18:41)
Susiaurins vizualiai nosį, akių neatstums  4u.gif

aciuks.gif labai labai...

...aš matyt esu visiška pajuodelė, nes po metų bandymo atsisakyt juodos prie jos grįžtu ir grįžtu ax.gif kažkaip ... norisi man juodo rūbo... na užsidedi ryškesnę skarelę, ar palaidinę... o toliau viskas kad būtų juoda juoda: batai, kelnes, sijonai, pėdkelnės... svarbiausiai kad man patinka juodos neperšviečiamos pėdkelnės, tai batų kažkaip irgi norisi juodų, arba labai tamsių bent jau. Taupe batai labai pasiteisino šiltesniu metų laiku, o šaltuoju ne.
O vakarinis makiažas mano: kad veidas būtų kuo baltesnis, ir be jokių pagyvinimų ružo pagalba, ir akys kuo juodžiau nupaišytos lotuliukas.gif kartais smarkiai persistengiu blush2.gif

lauryna kodėl šios firmos batų ir rankinių neimtum? dėl stiliaus ar kokybės?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 17, 08:50)
čia rusiškai, bet apačioje yra nuorodos iš kur imta... ten angliškai... aš tą kaukę ant nuotraukos dėjau fotoshopo pagalba, bet matyt ir su primityviom kokiom programėlėm yra galimybė tai padaryt...

4u.gif Reik namie pabandyti blush2.gif tik as su tokiom programom nelabai moku, bet ziuresim biggrin.gif
Reik tik fotke gera pasidaryt, nes ziurejau cia kokios, kad butu veidas tiesiai, aiskiai, kad Dontstop issiust isnagrinejimui, tai nelabai randu smile.gif

Manau Guess ne Laurynos stilius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 17, 08:50)

Del stiliaus ir kokybes. smile.gif
Atsakyti