sveikos
skaitau jau nuo pavasario temą, vis bandau dėliotis kažkaip tą kapsulę (esu soft summer), rezultatas: rugsėjo pradžioj į caritas išvešti 6 maišai senų nebenešiojamų/atsibodusių/netinkamų rūbų, gal truputį daugiau vienas prie kito besiderinančių rūbų, bet kapsulė vis tiek- nė pro kur. dabar bandžiau žiemai organizuotis kapsulę, nusprendžiau imti tamsiai mėlyną + pilką (nes jų iš esmės lyg ir daugiausia rūbų turiu, bet tas 'daugiausia' tai pilkos kelnės, mėlyni džinsai, mėlynas megztukas, mėlynai pilkas megztukas ir pilkas švarkas, kurį jau verkiant reikia keisti, nes nešioju n metų, bet labai mielas, gailas išmest
) + kokią kreminę/nude/rausvą (matyt dėl to, kad turiu tokį šalikėlį plonyti, ir rudeninis paltukas tokios spalvos buvo, gražiai žiūrisi, bet žieminių storų rūbų/aksesuarų- nė vieno
). tada vietoj tos kremo sugalvojau imt alyvinę arba žalią grynai aksesuarams. užsimečiau vieną dieną alyvinį megztuką- totaliai nesižiūri su mėlyna, per ryšku! tinkamos žalios turiu tik piniginę. galų gale vakar nusipirkau labai gražų ir prie veido tinkantį švelnios prigesintos levandų spalvos megztuką. šiandien pardėse supratau, kad kai kurios raudonos irgi visai nieko- prigriebiau plytinę palaidinę ir tokį kreminiai rudą megztuką prie jo. reikia naujš kelnių, galvoju imt tamsiai rudas, kad tiktų ir prie mėlynų rūbų. žodžiu tragedija
aaai ir dar- ok, nusprendi pasidaryti kokį derinuką iš mėlynos, pilkos ir gražiosios cranberry- o tada užsimušdamas gali eit per visas pardes ieškot 'ko nors' cranberry. nes NĖRA. o jeigu yra, tai garantuotai kitą sezoną nebebus, nes tos visos ryškios spalvos labai keičiasi kiekvienais metais...
toliau dar gražesnė istorija. prieš tris savaites priglaudėm šunį. šuo šeriasi. DAUG. iki tiek, kad visos grindys nuklotos plaukais, iš draugo kojinių skalbiankė jai nbesurenka jų
pradėjau pratintis vaikščiot su tapkėm po namus, nes nervuoja tie plaukai. negana to, brangioji šunytė patvarkė mano pernai pirktus žiauriai gražius ir stilingus tamsiai mėlynus batukus ant aukšto kulno. priekyje skylę išgraužė
draugas sakė galiu dar panešiot- bus lady gaga stiliuko įtaka..... po savaitės sugraužė pavasarį pirktą juodai baltą baletkę. ieškojau patogių baletkių užsimušdama tris mėnesius... tą pačią dieną pagalando dantis į juodus ilgus aukštakulnius, už kuriuos pernai ar užpernai 600lt suplojau. tiesa, sugraužė tik kulnų apdailą ir pakalimus- tai dar viliuosi, kad koks talentingas dėdė batų taisykloje prikels man tuos batus iš numirusiųjų. o kadangi likau tik su viena pora rudeninių batų (odiniu padu
) ir botais, nuo vakar pradėjau rudeninių šiltesnių-bet-dar-ne-sniegui batukų paieškas. naujam sezonui buvau nusipirkus tokią ale neutralios spalvos (kažkokia rudai kreminiai smėlinė) tašę, kad prie kasdienių rūbų tiktų, tai batų norėjau NE JUODŲ. ir praktiškai tai gali nusišauti vietoje. nes NE JUODŲ, gražiai atrodančių, sąlyginai nebrangių batų (buvau užsibrėžus už tokius demisezoninius batus mokėt iki 250lt), kurie būtų dar ir patogūs ir daugmaž patvarūs parduotuvėse nėra
man reikėjo kažko tokio:
netekusi vilties ir užsiknisus duotis po tas velnio parduotuves, nusipirkau maždaug tokius:
aha, juodus. 'este' sumokėjau apie 300. ir jie būtų idealūs, JEIGU NEBŪTŲ JUODI
dabar svarstau, ar užsisakyti pirmadienį tuos batus iš pirmos foto.. bet juos pardavinėja Fashion Girl iš feisbuko, kiek ten esu pirkusi daiktų- viską grąžindavau atgal, nes kokybė baisi arba dydžiai kinietiški ir maikės baigiasi ties bamba, o suknelės stringų neuždengia.
panos, ką daryt??? man juoda neviltis
ar užsisakyt tuos internetinius batus, ar nusispjaut ir nešiot juodus (tuo labiau, kad visi mano ikikapsuliniai rudeniniai-žieminiai batai irgi juodi, ir sakyčiau juodi ilgaauliai visai nedarko kapsulinio trijų spalvų įvaizdžio)? ką daryt su spalvom? gal kuri prisimena linką, kur galima pasirinkti spalvas susiderinimui (toks kaip ratas buvo, iš kurio pasirenki spalvas ir jas šone išdėlioja vieną šalia kitos)?