Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Prietarai @ 2011 10 12, 13:13)
as visad kojines pirkdavau skinijos, dabar kai maxej nuolaida buvao tai daug poru prisipirkau ir puse jau nebetinkamos nesiot, nes baisiai atrodo (nusipumpuriavo, nubluko, issitampe), nors devejau vos kelis kartus. kaip nustatyt ar gera sudetis ju? kaip ir pedkelnes kazkas nustato kur geros kur ne, as sito sugebejimo neturiu g.gif

Jei tik susipumpuruoja, galima pereiti su prietaisėliu, man labai kojines atgaivina smile.gif

femme, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 14, 11:50)
Jei tik susipumpuruoja, galima pereiti su prietaisėliu, man labai kojines atgaivina smile.gif

femme, labai gražu wub.gif

ačiū, jaučiuosi kaip komplimentų prisiprašius blush2.gif nors tikslas buvo parodyt, kad ir be špakliaus rezultatas gali būti neblogas cool.gif man asmeniškai gražiau, kai matosi veido spalva, o ne idealiai sumodeliuota kaukė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 14, 12:06)
ačiū, jaučiuosi kaip komplimentų prisiprašius blush2.gif  nors tikslas buvo parodyt, kad ir be špakliaus rezultatas gali būti neblogas cool.gif  man asmeniškai gražiau, kai matosi veido spalva, o ne idealiai sumodeliuota kaukė blush2.gif

femme, grazu tikrai smile.gif komplimentu reik!
Norejau paklaust apie ta ALVA shimeri - kas jis, ka daro ir kur gaut blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2011 10 13, 13:00)
šiaip tai ne tokia ir didelė biggrin.gif galiu trumpam idėti nuotrauką, kur tikrai iš iškilmingo (naujametinio) vakaro, be krembudros, pasidažiusi tik su dieniniu krepšeliu (ALVA shimeriu, tušu, perlamutriniu akių pieštuku, natūralios spalvos blizgiu) + juodu lineriu palei išorinį viršutinį akies kampą:
čia
ir tikrai nemanau, kad per mažai blush2.gif

femme, grazu rolleyes.gif
norejau paklaust apie ta ALVA shimeri - kas tas yr, ka daro ir kur gaut blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2011 10 14, 12:33)
femme, grazu rolleyes.gif
norejau paklaust apie ta ALVA shimeri - kas tas yr, ka daro ir kur gaut blush2.gif  ax.gif

radau viename LT puslapyje, pati pirkau iš draugės, kuri bandė prekiauti eko kosmetika, tik neišlaikė konkurencijos ax.gif
Apie pudros poveikį galima pasiskaityti čia: rašo "bronzinanti pudra", bet angliškai ant pakuotės yra užrašyta dar ir "shimmer", tai manau tiksliau atspindi paskirtį (suteikia spalvą, matiškumą, atspindi šviesą); naudoju šviesiausią spavytę, kuri yra vos rausva, taigi apie įdegį nėra nei kalbos.
http://www.ecoland.l...?id_product=189
user posted image

o čia tušas, tikrai nustebino, kad ekologiškas tušas gali atrodyti ne prasčiau nei cheminis, aišku, teisybės dėlei reikia paminėti, kad neilgina taip, kaip cheminis ir ne toks ryškus, bet dienai rezultatas puikus thumbup.gif
http://www.ecoland.l...p?id_product=15
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 spalio 2011 - 12:48
QUOTE(femme @ 2011 10 14, 12:06)
cool.gif  man asmeniškai gražiau, kai matosi veido spalva, o ne idealiai sumodeliuota kaukė blush2.gif

Tikrai esat simpatiska moteris, bet man asmeniskai, jei tai buvo vakarinis/sventinis makiazas, tai butent kazkokios rusies pudros/veido dengimo truko. Nes tokia lengva pudryte graziai ziurisi su dieniniu makiazu, bet prie pvz blizgaus akiu makiazo, ir (isivaizduoju) sventines aprangos, man ziuretusi geriau stipresnis dengimas. Bet velgi cia skonio reikalas.
As kasdienai irgi naudoju biria mineraline, labai silpno dengimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 14, 13:44)
o čia tušas, tikrai nustebino, kad ekologiškas tušas gali atrodyti ne prasčiau nei cheminis, aišku, teisybės dėlei reikia paminėti, kad neilgina taip, kaip cheminis ir ne toks ryškus, bet dienai rezultatas puikus thumbup.gif
http://www.ecoland.l...p?id_product=15
user posted image
Turėjau ir aš tokį.
Man labai sualergizavo akis, gydžiausi kelis mėn. Jautėsi alkoholio kvapas kažkoks, neduokdie į akį patekdavo, graužimas neišpasakytas doh.gif Dažė l. natūraliai, man per mažai, nors lengvai, kasdienai pasitepliot nieko būtų. Kaip už tokią kainą, natūralus-pakenčiamas, bet šiaip nebekartočiau net jei būtų nealergizavęs akių (pirmąsyk gyvenime)
Atsakyti
Kaip gerai, kad madrugada pacitavo, o tai praziopsojau, kur cia femme nuotruka ikele biggrin.gif Tikrai esat labai grazi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 14 spalio 2011 - 18:55
dviguba zinute issiunciau, sorry, internetas doh.gif
femme, aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif skaitau jau nuo pavasario temą, vis bandau dėliotis kažkaip tą kapsulę (esu soft summer), rezultatas: rugsėjo pradžioj į caritas išvešti 6 maišai senų nebenešiojamų/atsibodusių/netinkamų rūbų, gal truputį daugiau vienas prie kito besiderinančių rūbų, bet kapsulė vis tiek- nė pro kur. dabar bandžiau žiemai organizuotis kapsulę, nusprendžiau imti tamsiai mėlyną + pilką (nes jų iš esmės lyg ir daugiausia rūbų turiu, bet tas 'daugiausia' tai pilkos kelnės, mėlyni džinsai, mėlynas megztukas, mėlynai pilkas megztukas ir pilkas švarkas, kurį jau verkiant reikia keisti, nes nešioju n metų, bet labai mielas, gailas išmest doh.gif) + kokią kreminę/nude/rausvą (matyt dėl to, kad turiu tokį šalikėlį plonyti, ir rudeninis paltukas tokios spalvos buvo, gražiai žiūrisi, bet žieminių storų rūbų/aksesuarų- nė vieno lotuliukas.gif). tada vietoj tos kremo sugalvojau imt alyvinę arba žalią grynai aksesuarams. užsimečiau vieną dieną alyvinį megztuką- totaliai nesižiūri su mėlyna, per ryšku! tinkamos žalios turiu tik piniginę. galų gale vakar nusipirkau labai gražų ir prie veido tinkantį švelnios prigesintos levandų spalvos megztuką. šiandien pardėse supratau, kad kai kurios raudonos irgi visai nieko- prigriebiau plytinę palaidinę ir tokį kreminiai rudą megztuką prie jo. reikia naujš kelnių, galvoju imt tamsiai rudas, kad tiktų ir prie mėlynų rūbų. žodžiu tragedija lotuliukas.gif aaai ir dar- ok, nusprendi pasidaryti kokį derinuką iš mėlynos, pilkos ir gražiosios cranberry- o tada užsimušdamas gali eit per visas pardes ieškot 'ko nors' cranberry. nes NĖRA. o jeigu yra, tai garantuotai kitą sezoną nebebus, nes tos visos ryškios spalvos labai keičiasi kiekvienais metais...

toliau dar gražesnė istorija. prieš tris savaites priglaudėm šunį. šuo šeriasi. DAUG. iki tiek, kad visos grindys nuklotos plaukais, iš draugo kojinių skalbiankė jai nbesurenka jų doh.gif pradėjau pratintis vaikščiot su tapkėm po namus, nes nervuoja tie plaukai. negana to, brangioji šunytė patvarkė mano pernai pirktus žiauriai gražius ir stilingus tamsiai mėlynus batukus ant aukšto kulno. priekyje skylę išgraužė lotuliukas.gif draugas sakė galiu dar panešiot- bus lady gaga stiliuko įtaka..... po savaitės sugraužė pavasarį pirktą juodai baltą baletkę. ieškojau patogių baletkių užsimušdama tris mėnesius... tą pačią dieną pagalando dantis į juodus ilgus aukštakulnius, už kuriuos pernai ar užpernai 600lt suplojau. tiesa, sugraužė tik kulnų apdailą ir pakalimus- tai dar viliuosi, kad koks talentingas dėdė batų taisykloje prikels man tuos batus iš numirusiųjų. o kadangi likau tik su viena pora rudeninių batų (odiniu padu verysad.gif ) ir botais, nuo vakar pradėjau rudeninių šiltesnių-bet-dar-ne-sniegui batukų paieškas. naujam sezonui buvau nusipirkus tokią ale neutralios spalvos (kažkokia rudai kreminiai smėlinė) tašę, kad prie kasdienių rūbų tiktų, tai batų norėjau NE JUODŲ. ir praktiškai tai gali nusišauti vietoje. nes NE JUODŲ, gražiai atrodančių, sąlyginai nebrangių batų (buvau užsibrėžus už tokius demisezoninius batus mokėt iki 250lt), kurie būtų dar ir patogūs ir daugmaž patvarūs parduotuvėse nėra blink.gif

man reikėjo kažko tokio:
user posted image

netekusi vilties ir užsiknisus duotis po tas velnio parduotuves, nusipirkau maždaug tokius: user posted image

aha, juodus. 'este' sumokėjau apie 300. ir jie būtų idealūs, JEIGU NEBŪTŲ JUODI lotuliukas.gif dabar svarstau, ar užsisakyti pirmadienį tuos batus iš pirmos foto.. bet juos pardavinėja Fashion Girl iš feisbuko, kiek ten esu pirkusi daiktų- viską grąžindavau atgal, nes kokybė baisi arba dydžiai kinietiški ir maikės baigiasi ties bamba, o suknelės stringų neuždengia.

panos, ką daryt??? man juoda neviltis biggrin.gif ar užsisakyt tuos internetinius batus, ar nusispjaut ir nešiot juodus (tuo labiau, kad visi mano ikikapsuliniai rudeniniai-žieminiai batai irgi juodi, ir sakyčiau juodi ilgaauliai visai nedarko kapsulinio trijų spalvų įvaizdžio)? ką daryt su spalvom? gal kuri prisimena linką, kur galima pasirinkti spalvas susiderinimui (toks kaip ratas buvo, iš kurio pasirenki spalvas ir jas šone išdėlioja vieną šalia kitos)?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 10 15, 19:20)

toliau dar gražesnė istorija. prieš tris savaites priglaudėm šunį.

Iš anksto atsiprasau už OT smile.gif bet buvo labai GERA perkaityti, kad vis dar yra žmonių, kurie priglaudžia šunis. Didelės kantrybės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 10 15, 18:20)
nes NE JUODŲ, gražiai atrodančių, sąlyginai nebrangių batų (buvau užsibrėžus už tokius demisezoninius batus mokėt iki 250lt), kurie būtų dar ir patogūs ir daugmaž patvarūs parduotuvėse nėra  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir dar, turint omeny, kad mano koja 42, tai grizau vel be batu. Soksiu iskart i zieminius lotuliukas.gif Uztad Monton'e prigriebiau pukine sviesia striuke thumbup.gif Pirma karta ziema rengsiuos ne juodai bigsmile.gif
Atsakyti
Dominica, tokių batų pilna kiekvienoj parduotuvėj unsure.gif Rudų - smėlinių tai nors su vežimu vežk ax.gif Aš sakyčiau, nepirkit iš tos internetinės merginos, paieškokit parduotuvėse, negali būti, kad nerasit 4u.gif

Mėtytis tarp rudos ir pilkos ir nelabai gerai. Apsispręskit, arba ruda, arba pilka. O va raudonų gali būti kiek skirtingų atspalvių, šviesiau, tamsiau...

Ir dar toks patarimas iš patirties būtų, aksesuarų dairykitės paskiausiai. Kai jau bus supirkta visa kita, tada aiškiau matysis, kokių aksesuarų reikia 4u.gif Piniginė tai išvis gali būti bet kokios spalvos irnesakyk.gif
Atsakyti