Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2011 10 13, 15:00)

thumbup.gif koki tusa naudojate? smile.gif
Atsakyti
LAba
QUOTE(bytte @ 2011 10 13, 12:07)
Aš kūnui radau sau tobulą šveitiklį natūralų - kavą. Nu nieko geriau nerandu, taip gerai nušveičia jin man, ir nieko nekainuoja biggrin.gif . Aš ir dukrą ja šveičiu, pas ją psoriazė, tai reikalingas labai švelnus ir nušveičiantis gerai seną odą šveitiklis.

Ir dar reiktu prideti, kad siek tiek rudumo duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 13, 13:11)
thumbup.gif koki tusa naudojate? smile.gif

dieną ekologišką benekos, vakarui Maybeline, kad nenubėgtų (su silikoniniu šepetėliu man geriausiai dengia) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 13, 15:19)
dieną ekologišką benekos, vakarui Maybeline, kad nenubėgtų (su silikoniniu šepetėliu man geriausiai dengia) ax.gif

o koks maybeline,ju daug yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 13, 13:20)
o koks maybeline,ju daug yra smile.gif

daug, bet man jie dengia labai panašiai - nuotraukoje berods šitas:
user posted image
Smulkus šepetėlis, nesulipina, ilgina 4u.gif
Atsakyti
Biški off topik... blush2.gif gal žinot kur galim saldalmedžio aliejaus veidui įsigyt blush2.gif

shana aš kažkaip net neįsivaizduoju kad kitaip galim dažytis ax.gif . bet kai daba sužinojau kad akys per arti, pradėjau matyt kad jos tokios, ir toks makiažas nebepadeda lotuliukas.gif sakau gal reik nosies sienelę patamsint dar prie viso to g.gif ar čia visai aš fool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 13, 16:29)
Biški off topik... blush2.gif  gal žinot kur galim saldalmedžio aliejaus veidui įsigyt blush2.gif

shana aš kažkaip net neįsivaizduoju kad kitaip galim dažytis ax.gif . bet kai daba sužinojau kad akys per arti, pradėjau matyt kad jos tokios, ir toks makiažas nebepadeda lotuliukas.gif sakau gal reik nosies sienelę patamsint dar prie viso to g.gif ar čia visai aš fool.gif

http://www.iherb.com/Sandalwood-Oil

As nzn ar galesiu kaip nors mandriau dazytis, nes as nebandau nieko is veido perdatyt/koreguoti, tiesiog pabreziu akis pvz ir tt. Bet man idomu isgirsti, ka pasakyti gali zmogus apie tai ismamantis, nes as pati tikrai sioj srity diletante.
O kaip siuntet ta idealu veida ir kaip ten reikia palyginti viska? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 13, 17:29)

sakau gal reik nosies sienelę patamsint dar prie viso to g.gif ar čia visai aš fool.gif

Susiaurins vizualiai nosį, akių neatstums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 13 spalio 2011 - 17:42
QUOTE(bytte @ 2011 10 13, 17:29)
Biški off topik... blush2.gif  gal žinot kur galim saldalmedžio aliejaus veidui įsigyt blush2.gif

Gal Kvapų Namuose arba aromanatural.lt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 13 spalio 2011 - 18:55

Femme, kokia tu grazi. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 13 spalio 2011 - 20:31
QUOTE(lauryna @ 2011 10 13, 20:15)

wub.gif aciuks.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 10 13, 21:15)