QUOTE(Etama @ 2011 10 11, 13:32)
ne į temą, bet kokius šveitiklius gerus esi atradusi? gal ir kūnui kokius pagirtum
Aš kūnui radau sau tobulą šveitiklį natūralų - kavą. Nu nieko geriau nerandu, taip gerai nušveičia jin man, ir nieko nekainuoja
. Aš ir dukrą ja šveičiu, pas ją psoriazė, tai reikalingas labai švelnus ir nušveičiantis gerai seną odą šveitiklis.
dėl kitų naturalių priemonių... man aliejai irgi netiko. Bet naudoju kremus padarytus iš visokių aliejų ir dar kitų organinių ingridientu, tai labai man patinka. Seniau būdavo pasitepi kremu, o po poros savaičių nebe susigerdavo tas kremas, jausdavosi plevelė ant odos. Ir kažkaip nuo raukšlių man padeda... labiau nei visi kiti bandyti.
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 16:14)
ypač Tamaris firmos (nors man tai jie kažkokie šleivi atrodo
), bet keliasdešimt litų pigiau...
Tamaris batai man labai prastos kokybės atrodo, kartą turėjau... po nepilno mėn. išsiskleidė
, daugiau net neberizikuoju.
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 18:10)
parsisiunčiau fo fan auksinio pjūvio veido "kaukę" kur atseit tobulas veidas pagal proporcijas. tai pas mane gavosi lyg ir viskas ok, tik nosis kiek per trumpa ir akys per arti... kaip galim būt optiškai jas atitolint?
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 10 10, 21:46)
Bytte, mane domina ta maža batų parduotuvė, jei galima, pavadinimą į až.
nežinau pavadinimo
, ji yra liepų gatvėj, kur berots tarybiniais laikais buvo mergaitiškų rūbų parduotuvė...
gavau brošiūrėlę su rudens batų tendencijomis... dzin kad besireklamuojančių pusės parduotuvių Klaipėdoje nėra... bet kainos... tikrai ne mano kišenei
. Siaubas kaip brangsta dermantinas, o išpaskos odinių kainos išvis jau į kosmoso erdves pakilo. Lauksim nukainavimų, arba eisim basi
Tiesa užtikau ilgaaulius už 38 Lt ir dar su 30 % nuolaida, baisu ir ant kojos maut kad nesuplyštų
, tokių žaislinių dar nebuvau mačius.