Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 18:24)
zinokit mano akys kaip tik nera mazos,kaip tik dideles

o tai kokios cia progos turi buti ,kad reiktu grazintis ypatingai

Gali būti 4u.gif

Na jau, jaunos merginos gyvenime nėra progų pasigražinti? g.gif Gal vaikštot į klubus, koncertus, kokius nors renginius? Vakarėliai su draugais? Šventės, Naujieji metai, gimtadieniai galų gale? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 19:28)
Gali būti  4u.gif

Na jau, jaunos merginos gyvenime nėra progų pasigražinti?  g.gif  Gal vaikštot į klubus, koncertus, kokius nors renginius? Vakarėliai su draugais? Šventės, Naujieji metai, gimtadieniai galų gale? biggrin.gif

na tai as ir grazinuosi,su pudra ir tusu ax.gif juk nevaikstau visai be makiazo,siaip tai aisku vaikstau,i parduotuve,suni vedu pasivaiksciot...bet daugiau turbut nesidazau,nes matyt nemoku ir kartais daugiau kosmetikos ant veido atrodo blogiau nei maziau..man uztenka palyginti,suteikti grazesni atspalvi odai su pudra,paryskinti akis su tusu,lupas su vazelinu..mano svajone butu isvis nesidazyt biggrin.gif na bet kol oda netobula,norisi pamaskuoti,akis paryskinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 18:42)
na tai as ir grazinuosi,su pudra ir tusu  ax.gif juk nevaikstau visai be makiazo,siaip tai aisku vaikstau,i parduotuve,suni vedu pasivaiksciot...bet daugiau turbut nesidazau,nes matyt nemoku ir kartais daugiau kosmetikos ant veido atrodo blogiau nei maziau..man uztenka palyginti,suteikti grazesni atspalvi odai su pudra,paryskinti akis su tusu,lupas su vazelinu..mano svajone butu isvis nesidazyt  biggrin.gif na bet kol oda netobula,norisi pamaskuoti,akis paryskinti... smile.gif

Tai pagal jus, dieninis makiažas - jokio makiažo, vakarinis makiažas - pudra ir tušas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 19:47)
Tai pagal jus, dieninis makiažas - jokio makiažo, vakarinis makiažas - pudra ir tušas?  unsure.gif

as dazausi visada taip pat ir diena ir vakare bigsmile.gif o jei skirstyt tai dienai butu pudra ,tusas,lupoms vazelinas,vakarinis visa tai ir plius dar visos kitos makiazo priemones( seseliai,laineriai ir tt) bet tai labai indvidualu,galima juk ir diena naudoti visas kitas makiazo priemones,svarbu ne ka naudoji,o kaip ir koks galutinis rezultatas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 12 spalio 2011 - 18:03
QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 16:34)
o tai,kad butu geras rezultatas,kiek tu priemoniu reikia naudoti? as pati naudoju tik pudra,makiazo baze, ir tusa dar vazelina be spalvos lupoms...o rezultatas .. na jus matet mano foto ,galit pakomentuot  biggrin.gif

O bronzantas , skaistalai ? g.gif Nes tik su pudra pasidazius veidas negyvas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 12 spalio 2011 - 19:52
QUOTE(lauryna @ 2011 10 12, 21:51)
O bronzantas , skaistalai ? g.gif Nes tik su pudra pasidazius veidas  negyvas atrodo.

vadinasi negyvas jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 11, 13:32)
ne į temą, bet kokius šveitiklius gerus esi atradusi? gal ir kūnui kokius pagirtum 4u.gif

Aš kūnui radau sau tobulą šveitiklį natūralų - kavą. Nu nieko geriau nerandu, taip gerai nušveičia jin man, ir nieko nekainuoja biggrin.gif . Aš ir dukrą ja šveičiu, pas ją psoriazė, tai reikalingas labai švelnus ir nušveičiantis gerai seną odą šveitiklis.
dėl kitų naturalių priemonių... man aliejai irgi netiko. Bet naudoju kremus padarytus iš visokių aliejų ir dar kitų organinių ingridientu, tai labai man patinka. Seniau būdavo pasitepi kremu, o po poros savaičių nebe susigerdavo tas kremas, jausdavosi plevelė ant odos. Ir kažkaip nuo raukšlių man padeda... labiau nei visi kiti bandyti.
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 16:14)
ypač Tamaris firmos (nors man tai jie kažkokie šleivi atrodo blush2.gif ), bet keliasdešimt litų pigiau...

Tamaris batai man labai prastos kokybės atrodo, kartą turėjau... po nepilno mėn. išsiskleidė doh.gif , daugiau net neberizikuoju.
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 18:10)

parsisiunčiau fo fan auksinio pjūvio veido "kaukę" kur atseit tobulas veidas pagal proporcijas. tai pas mane gavosi lyg ir viskas ok, tik nosis kiek per trumpa ir akys per arti... kaip galim būt optiškai jas atitolint?

Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 10 10, 21:46)
Bytte, mane domina ta maža batų parduotuvė, jei galima, pavadinimą į až.  4u.gif

nežinau pavadinimo blush2.gif , ji yra liepų gatvėj, kur berots tarybiniais laikais buvo mergaitiškų rūbų parduotuvė...
gavau brošiūrėlę su rudens batų tendencijomis... dzin kad besireklamuojančių pusės parduotuvių Klaipėdoje nėra... bet kainos... tikrai ne mano kišenei doh.gif . Siaubas kaip brangsta dermantinas, o išpaskos odinių kainos išvis jau į kosmoso erdves pakilo. Lauksim nukainavimų, arba eisim basi biggrin.gif Tiesa užtikau ilgaaulius už 38 Lt ir dar su 30 % nuolaida, baisu ir ant kojos maut kad nesuplyštų lotuliukas.gif , tokių žaislinių dar nebuvau mačius.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 13, 12:07)

parsisiunčiau fo fan auksinio pjūvio veido "kaukę" kur atseit tobulas veidas pagal proporcijas. tai pas mane gavosi lyg ir viskas ok, tik nosis kiek per trumpa ir akys per arti... kaip galim būt optiškai jas atitolint?
Papildyta:

Reikia tamsinti išorinius akių kampučius ir šviesinti vidinius:

1. jei naudojamas tamsus pieštukas/kitas pravedimas, pravedant reikia palikti vidinį kamputį neuždažytą, o dar geriau - pravesti tik palei išorinį trečdalį voko (nesvarbu, ar apatinio, ar viršutinio); bet jei būtinai norima pravesti palei visas viršutines blakstienas, tada pieštuko liniją prie išorinių kampučių turi storėti

2. kad ir koks būtų makiažas, vidinį kamputį reikia šviesinti arba šviesiu pieštuku, arba šviesiu šešėliu, dar geriau - blizgiu

3. jei dažoma šešėliais, reikia pasirinkti tokias technikas, kuomet tamsus šešėlis koncentruojasi ties išoriniais kampučiais, pvz:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dontstop, zinau cia biski OT, bet galima jum butu atsiusti i Az kelais foto, issakytumet savo nuomone ir patarimus del makiazo blush2.gif Nes matosi, kad labai ismanot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 13, 13:20)
Dontstop, zinau cia biski OT, bet galima jum butu atsiusti i Az kelais foto, issakytumet savo nuomone ir patarimus del makiazo blush2.gif Nes matosi, kad labai ismanot 4u.gif

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 13, 12:31)

Dekavoju, namie paieskosiu foto, kur veidas gerai matytusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 17:10)
Femme požiūris ir nebešokiruoja, kai pridūrė, kad progoms dar visa kosmetinė yra...

šiaip tai ne tokia ir didelė biggrin.gif galiu trumpam idėti nuotrauką, kur tikrai iš iškilmingo (naujametinio) vakaro, be krembudros, pasidažiusi tik su dieniniu krepšeliu (ALVA shimeriu, tušu, perlamutriniu akių pieštuku, natūralios spalvos blizgiu) + juodu lineriu palei išorinį viršutinį akies kampą:
čia
ir tikrai nemanau, kad per mažai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 spalio 2011 - 13:08