Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Sveikos 4u.gif
Skaičiau apie jūsų 3 spalvų pasirinkimą. Bet aš galvoju, kam apsiriboti 3 spalvom? g.gif
Juk yra daug nerėkiančių spalvų, kurios dera prie visko. Pas mane bazinė pilka. Bet nesirenku vieno atspalvio, o įvairių intensyvumų ji pas mane ir labai tamsi ir sidabro. Vienintelis dabar principas, kad perkamas daiktas tiktų prie visų turimų rūbų. Na jei tai megstukas, tai jis neturi tikti prie kitų megstukų. Dabartinis atradimas karvelio pilka spava. Tokia pilkai violetine.Naturoj ji kiek murzinesnė. Dedu foto
user posted image
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 07:09)
Šiemet Skinija jau brangesnė  g.gif  Brangiausios Skinijos pėdkelnės kainavo 35 lt, sudėtis, jei nepainioju, vilna su šilku  bigsmile.gif

Kur tu jas perki?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 05:09)
Gal grįžtam prie šiltų pėdkelnių temos? Vakar prasinešiau per Maximą, jau šis tas yra  smile.gif  Labiausiai nustebino storos, tarsi rankomis megztos pynėmis iš kaimiškos vilnos pėdkelnės  laugh.gif , 35 lt. Aš sau nusipirkau už 15 lt juodas su mėlynais raštais. Sudėtis  77 % medvilnė, 21 % poliamidas, 2 % elastanas. Pernai pirktos Skinijos vėl eina į trasą, per sezoną nenusinešiojo  thumbup.gif  Šiemet Skinija jau brangesnė  g.gif  Brangiausios Skinijos pėdkelnės kainavo 35 lt, sudėtis, jei nepainioju, vilna su šilku  bigsmile.gif

O tai kaip tos Skinijos pėdkelnes atrodo? Kaip vaikiškos, su suformuota pėda? Maximoje jų būna? Na bais įdomu ir turbūt reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 10 12, 07:46)
O tai kaip tos Skinijos pėdkelnes atrodo? Kaip vaikiškos, su suformuota pėda? Maximoje jų būna? Na bais įdomu ir turbūt reikia smile.gif

Jei apie tokias pačias kalba eina, kaip aš esu pirkus, tai taip - su pėda 4u.gif
O aš vakar Deichmane irgi vos nepačiupau pėdkelnių, tik norimos spalvos dydžio nebuvo. Bet jos po 19Lt, vienspalvės su pynimais nestambiais. Tik dydžiai keistokai suskirstyti: S/M arba L/XL. Ir nėra paaiškinančios lentelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 10 12, 07:18)

Grazi spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 10 12, 08:18)

Kur tu jas perki?

QUOTE(Tynka @ 2011 10 12, 08:46)
Maximoje jų būna? Na bais įdomu ir turbūt reikia smile.gif

Taigi iškart parašiau - prasinešiau per Maximą, užmačiau tą ir aną ... biggrin.gif Taip, Skiniją galima rasti Maximoje, taip pat kai kuriose Rimi, Iki, Norfose, Droguose, taip pat jie turi savo firmines parduotuves, Vilniuje Oze, Kaune Savam ir Vilijampolėje taškai, Klaipėdoje Manto g. 46 4u.gif
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 12, 09:46)

O aš vakar Deichmane irgi vos nepačiupau pėdkelnių, tik norimos spalvos dydžio nebuvo. Bet jos po 19Lt, vienspalvės su pynimais nestambiais. Tik dydžiai keistokai suskirstyti: S/M  arba L/XL. Ir nėra paaiškinančios lentelės  doh.gif

Sudomino, reikės pažiūrėti smile.gif

Raami, labai graži spalva, aš tokius šešėlius mėgstu smile.gif
Atsakyti
as visad kojines pirkdavau skinijos, dabar kai maxej nuolaida buvao tai daug poru prisipirkau ir puse jau nebetinkamos nesiot, nes baisiai atrodo (nusipumpuriavo, nubluko, issitampe), nors devejau vos kelis kartus. kaip nustatyt ar gera sudetis ju? kaip ir pedkelnes kazkas nustato kur geros kur ne, as sito sugebejimo neturiu g.gif

kalabant apie batus, tai man tik odiniai. visu kitu nemegstu. jei vidus neodinis koja sunta, jei isore irgi sunta ir dar pigiai atrodo.. dabar man batu klausimas baisiai opus, nes visiskai nebeturiu su kuo eiti, nes visi jau per vesus, o pirkti nera ka, nors ir kaina nesvarbi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 15:40)
Šokiravo toks minimalus minimumas ir įsivaizduojamas galutinis rezultatas  g.gif

o tai,kad butu geras rezultatas,kiek tu priemoniu reikia naudoti? as pati naudoju tik pudra,makiazo baze, ir tusa dar vazelina be spalvos lupoms...o rezultatas .. na jus matet mano foto ,galit pakomentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 16:34)
o tai,kad butu geras rezultatas,kiek tu priemoniu reikia naudoti? as pati naudoju tik pudra,makiazo baze, ir tusa dar vazelina be spalvos lupoms...o rezultatas .. na jus matet mano foto ,galit pakomentuot  biggrin.gif

O sventems?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 17:34)
o tai,kad butu geras rezultatas,kiek tu priemoniu reikia naudoti? as pati naudoju tik pudra,makiazo baze, ir tusa dar vazelina be spalvos lupoms...o rezultatas .. na jus matet mano foto ,galit pakomentuot  biggrin.gif

Visoms skirtingai reikia ("šokant" nuo prigimtinių duomenų) , jums dienai tikrai nieko netrūksta 4u.gif (bet negaliu neparašyti, kad panaudojus tam tikras technikas galima būtų, pvz dvigubai padidinti akis ax.gif , aš asmeniškai dar koreguočiau veido formą)

Femme požiūris ir nebešokiruoja, kai pridūrė, kad progoms dar visa kosmetinė yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 12 spalio 2011 - 17:12
QUOTE(Malena @ 2011 10 12, 18:51)
O sventems?

neturiu tokiu svenciu,kad reiktu ypatingai grazintis...tiesa karta buvau pas visaziste daugiau pasigrazint pries svente,daugiau nebenoriu eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 12, 18:14)
neturiu tokiu svenciu,kad reiktu ypatingai grazintis...

Kaip tai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 19:10)
Visoms skirtingai reikia ("šokant" nuo prigimtinių duomenų) , jums dienai tikrai nieko netrūksta  4u.gif (bet negaliu neparašyti, kad panaudojus tam tikras technikas galima būtų, pvz dvigubai padidinti akis  ax.gif , aš asmeniškai dar koreguočiau veido formą)

Femme požiūris ir nebešokiruoja, kai pridūrė, kad progoms dar visa kosmetinė yra...

zinokit mano akys kaip tik nera mazos,kaip tik dideles,bet dar didesnes turbut irgi butu grazu ar dar labiau isryskintos, o nuotraukos kartais apgauna,pries saule juk prisimerki ir tt,.va o veido oda problemine,kas nuotraukose nesimato,del veido konturavimo pritariu,bet va nemoku ir nera poreikio turbut ismokt,nes kai pagalvoji besimokant bus klaidu,o su tom klaidom vaiksciot ..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 10 12, 19:18)

o tai kokios cia progos turi buti ,kad reiktu grazintis ypatingai,savos vestuves biggrin.gif ? kaip tik manau pries svarbia diena geriau neeksperimentuoti ,nes visos zinom,kas buna kai is ryto nueini pas kirpeja ,o po to i baliu,sugadintas balius .... biggrin.gif aisku pries vestuves kreipciausi i visaziste,bet pirma bandomaji makiaza daryciausi smile.gif
Atsakyti