Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Patyrinėjau biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 14:19)
Praktiškos batų spalvos (lengvai derinasi prie daugumos spalvų, lengvai prižiūrimi šaltuoju sezonu)
user posted image Išorej oda viduj sintetinė tekstile

user posted image Šie - ODINUKAI  thumbup.gif

user posted image NEodiniai schmoll.gif

user posted image Odiniai ir viduj ir išorėj - rinkausi tarp šių ir panašių, laimėjo kiti dėl spalvos (mano tamsiai rudi - vasaros tipo ruda), nors dėl modelio dvejojau, nes šie labiau kapsuliški, o maniškiai truputį grubesnėm sagtim...

user posted image Neodiniai schmoll.gif

user posted image Vėlgi viduj tekstilė sintetinė, išorej oda - nu kas per nesąmonė  schmoll.gif

Kitų nepamenu, bet grynai odinių tikrai vos keli...

QUOTE(femme @ 2011 10 11, 15:14)
pasiknisus neblogų dalykų randų "Batų kalne" - yra labai daug š...., bet kartais užtinku labai gerų vokiškų, itališkų firmų, odinių išorėje ir viduje, kokybiškų batų (pvz. Gabor). Kai kada užmatau tokius pačius batus, kaip ir parduotuvėse, ypač Tamaris firmos (nors man tai jie kažkokie šleivi atrodo blush2.gif ), bet keliasdešimt litų pigiau...

Pritariu drinks_cheers.gif Batų kalne tikrai galima rasti perliukų, bet labai jau knistis reik doh.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 15:21)
O kaip geriau, kad oda būtų tik viduj, ar tik išorėj? (neimant pilnai odinių varianto)

Mano nuomone, tai ir tas ir tas variantas yra nesąmonė, NES... Jei vidus odinis, o išorė iš dirbtinės odos, tai koja vistiek šus, nekvėpuos, o išorė nebus atspari pasibraižymams. Juk kapsulėje svarbu ir ilgaamžiškumas, ane? 4u.gif Jei atvirkščiai - vėlgi neodinis vidus greitai prasmirsta doh.gif Koja šunta, gal tik kad išorė dėvisi geriau. Be to, nei vienas, nei kitas variantas neprisitaiko prie pėdos formos taip, kaip visiškai natūralios odos batai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 11 spalio 2011 - 15:39
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 11, 16:37)

Mano nuomone, tai ir tas ir tas variantas yra nesąmonė,

Na o visgi, kas geriau/blogiau? smile.gif
Štai dėl ko klausiu - man asmeniškai visiškai tas pats, ar oda, ar ne oda, ar pilnai, ar ne pilnai, niekada pagal tai nesirinkau, žiūrėjau tiktais į modelį. Ir štai apžiūrėjus atidžiau namuose paskutinius pirktus batus paaiškėjo, kad jų vidus odinis. Labai nustebau biggrin.gif , nes apie tokį variantą net negirdėjau. Nešioju kelias savaites, bandau įžvelgti kažkokį skirtumą ar pranašumą, bet kol kas neužčiuopiau, tai galvoju, paklausiu nusimanančio žmogaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 11, 15:37)
Patyrinėjau  biggrin.gif

Kitų nepamenu, bet grynai odinių tikrai vos keli...

jei batai su pašiltinimu, tai jie ir negali būti "odiniai" viduje g.gif O be to, lyg nebe naujiena, kad puikiai "kvėpuoja" ir prakaitą išgarinta būtent "fleece" tipo sintetiniai audiniai ax.gif bent jau man odiniai batai, skirti šaltajam sezonui, su kokybišku sintetinio pluošto vidumi nešiojasi puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 12:50)
Aš bandžiau kažką panašiai, kaip Femme, palietė ir mane natūralumo banga biggrin.gif , bet neprigijo, ypač nepatiko aliejai  g.gif  Negalėčiau atsisakyti, pvz, stiprių šveitiklių, (naudojant savaiminį būtini, kitaip nelygiai dengiasi) ir negalėčiau aliejais pakeisti kremų. Bet šiaip pagirtinas požiūris  4u.gif

Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko  biggrin.gif )

Aliejai ir man nelabai patinka, todėl mieliau renkuosi kremus. Nors veido valymas aliejais sutvarkė mano veido neatpažįstamai, o dar arbatmedžio EA daromi stebuklai biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš internetu nenoriu pirkti dėl tų pačių priežasčių, nebent kartais perperku iš žmogaus, bet vėlgi kokius megztukus, ar sijonus.

QUOTE(femme @ 2011 10 11, 17:11)
jei batai su pašiltinimu, tai jie ir negali būti "odiniai" viduje g.gif  O be to, lyg nebe naujiena, kad puikiai "kvėpuoja" ir prakaitą išgarinta būtent "fleece" tipo sintetiniai audiniai ax.gif bent jau man odiniai batai, skirti šaltajam sezonui, su kokybišku sintetinio pluošto vidumi nešiojasi puikiai 4u.gif

O ar pažymėti batai kaip nors, kurie turi tą „fleece“?

O aš apžiūrėjau keliose parduotuvėse batus, tai žieminių batų neradau, išskyrus Maximą, bet jie Ugg tipo, tad nepirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 11, 17:21)

O aš apžiūrėjau keliose parduotuvėse batus, tai žieminių batų neradau, išskyrus Maximą, bet jie Ugg tipo, tad nepirkau smile.gif

Žieminiams dar ankstoka, aš ir niekur nemačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 16:07)
Nešioju kelias savaites, bandau įžvelgti kažkokį skirtumą ar pranašumą, bet kol kas neužčiuopiau, tai galvoju, paklausiu nusimanančio žmogaus  smile.gif

Kaip keista. As kaip ir Skrybelaite, labai jauciu skirtuma, man turi buti oda ir viduj ir isoreje, tada batas ir kitaip guli ir jausmas kitoks, ir nesiojant kazkaip prisitaiko labai rolleyes.gif Ne odines leidziu sau basutes, nes ten keli dirziukai pvz, koja neuzdara, tai ne taip svarbu, nors jei randu ko noriu tai mieliau perku odines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 11, 17:32)
Kaip keista.

Kaip bebūtų keista, nepajutau skirtumo nei tarp pilnai odinių - tik iš vidaus odinių, nei tarp neodinių - tik iš vidaus odinių mastau.gif (jei kas nors suprato, ką aš taip painiai bandau parašyti biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 11, 16:32)
Kaip keista. As kaip ir Skrybelaite, labai jauciu skirtuma, man turi buti oda ir viduj ir isoreje, tada batas ir kitaip guli ir jausmas kitoks, ir nesiojant kazkaip prisitaiko labai rolleyes.gif Ne odines leidziu sau basutes, nes ten keli dirziukai pvz, koja neuzdara, tai ne taip svarbu, nors jei randu ko noriu tai mieliau perku odines smile.gif

o vat basutėse, kai mauniesi su nuoga koja, man labai svarbu odinis padas, kažkada nusipirkau su dirbtinės odos įklote, tai galvojau išprotėsiu, atrodė pado oda atsiraitos doh.gif lotuliukas.gif o odinės juostelės daug geriau prisitaiko prie kojos, nuo šilumos plečiasi, kitaip nei sintetinės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 spalio 2011 - 16:45
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 16:43)
o vat basutėse, kai mauniesi su nuoga koja, man labai svarbu odinis padas, kažkada nusipirkau su dirbtinės odos įklote, tai galvojau išprotėsiu, atrodė pado oda atsiraitos  doh.gif  lotuliukas.gif o odinės juostelės daug geriau prisitaiko prie kojos, nuo šilumos plečiasi, kitaip nei sintetinės....

drinks_cheers.gif Norejau pasakyti, kad basutes dar galiu toleruoti, nors pripazistu, kad odines zymiau labiau patinka. Bet kai visa koja uzdaryta i neodini bata - negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 17:26)
Žieminiams dar ankstoka, aš ir niekur nemačiau  smile.gif

Ech, norėjau greičiau apsipirkti, bet teks palaukti smile.gif

Aš, kaip ir dontstop, nejaučiu jokio skirtumo tarp odinių ir neodinių batų, todėl ir ieškant per daug nekreipiu dėmesio į tai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Paskaičiau įdomią diskusiją apie natūralią kosmetiką ir batus. Aš šį tą iš natūralios esu bandžiusi, bet mano oda gana neprognozuojama, vienu metu jai tiko, paskui nebetiko, matyt, dėl metų laikų kaitos, dabar naudoju ne natūralią, pagrindiniai dalykai patinka, kitką reiktų optimizuoti.
Atsakyti
Gal grįžtam prie šiltų pėdkelnių temos? Vakar prasinešiau per Maximą, jau šis tas yra smile.gif Labiausiai nustebino storos, tarsi rankomis megztos pynėmis iš kaimiškos vilnos pėdkelnės laugh.gif , 35 lt. Aš sau nusipirkau už 15 lt juodas su mėlynais raštais. Sudėtis 77 % medvilnė, 21 % poliamidas, 2 % elastanas. Pernai pirktos Skinijos vėl eina į trasą, per sezoną nenusinešiojo thumbup.gif Šiemet Skinija jau brangesnė g.gif Brangiausios Skinijos pėdkelnės kainavo 35 lt, sudėtis, jei nepainioju, vilna su šilku bigsmile.gif
Atsakyti