QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 14:19)
Praktiškos batų spalvos (lengvai derinasi prie daugumos spalvų, lengvai prižiūrimi šaltuoju sezonu)
Išorej oda viduj sintetinė tekstile
Šie - ODINUKAI
NEodiniai
Odiniai ir viduj ir išorėj - rinkausi tarp šių ir panašių, laimėjo kiti dėl spalvos (mano tamsiai rudi - vasaros tipo ruda), nors dėl modelio dvejojau, nes šie labiau kapsuliški, o maniškiai truputį grubesnėm sagtim...
Neodiniai
Vėlgi viduj tekstilė sintetinė, išorej oda - nu kas per nesąmonė
Išorej oda viduj sintetinė tekstile
Šie - ODINUKAI
NEodiniai
Odiniai ir viduj ir išorėj - rinkausi tarp šių ir panašių, laimėjo kiti dėl spalvos (mano tamsiai rudi - vasaros tipo ruda), nors dėl modelio dvejojau, nes šie labiau kapsuliški, o maniškiai truputį grubesnėm sagtim...
Neodiniai
Vėlgi viduj tekstilė sintetinė, išorej oda - nu kas per nesąmonė
Kitų nepamenu, bet grynai odinių tikrai vos keli...
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 15:14)
pasiknisus neblogų dalykų randų "Batų kalne" - yra labai daug š...., bet kartais užtinku labai gerų vokiškų, itališkų firmų, odinių išorėje ir viduje, kokybiškų batų (pvz. Gabor). Kai kada užmatau tokius pačius batus, kaip ir parduotuvėse, ypač Tamaris firmos (nors man tai jie kažkokie šleivi atrodo ), bet keliasdešimt litų pigiau...
Pritariu Batų kalne tikrai galima rasti perliukų, bet labai jau knistis reik
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 15:21)
O kaip geriau, kad oda būtų tik viduj, ar tik išorėj? (neimant pilnai odinių varianto)
Mano nuomone, tai ir tas ir tas variantas yra nesąmonė, NES... Jei vidus odinis, o išorė iš dirbtinės odos, tai koja vistiek šus, nekvėpuos, o išorė nebus atspari pasibraižymams. Juk kapsulėje svarbu ir ilgaamžiškumas, ane? Jei atvirkščiai - vėlgi neodinis vidus greitai prasmirsta Koja šunta, gal tik kad išorė dėvisi geriau. Be to, nei vienas, nei kitas variantas neprisitaiko prie pėdos formos taip, kaip visiškai natūralios odos batai