Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 11:50)
Aš bandžiau kažką panašiai, kaip Femme, palietė ir mane natūralumo banga biggrin.gif , bet neprigijo, ypač nepatiko aliejai  g.gif  Negalėčiau atsisakyti, pvz, stiprių šveitiklių, (naudojant savaiminį būtini, kitaip nelygiai dengiasi) ir negalėčiau aliejais pakeisti kremų. Bet šiaip pagirtinas požiūris  4u.gif

Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko  biggrin.gif )

O žinok aš pakeičiau natūraliomis priemonėmis, bet turiu veido šveitiklį, toniką, pienelį, paakių kremą, veido kremą (ne aliejus), tik kūnui aliejus pradėjo labiau patikti, oda tokia šveni lieka wub.gif Ir visa tai ekologiška, taip kad nebūtina aliejų, jei nepatinka, yra ir kremų natūralių 4u.gif

Aš tai dabar perku visų pirma savo figūrai tinkančio modelio drabužius, pasižiūriu ilgį, nes man turi būti žemiau kelio suknelės ir sijonai, pavyzdžiui. Viską pasiskaitau. Šiaip retai kada nepataikau, aišku, ir patirtis savo duoda.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 11, 13:22)
Ir visa tai ekologiška, taip kad nebūtina aliejų, jei nepatinka, yra ir kremų natūralių 4u.gif

Šiaip retai kada nepataikau,

Aš ir pati naudoju ekologiškas priemones, bet ne visas 4u.gif

thumbup.gif
Arba mano labai problematiška figūra, arba aš labai priekabi g.gif Nes, tarkim, aš žinau, kad man tinka pieštuko formos sijonai iki kelių, bet kai pirkau tokį paskutinį kartą, matavausi virš 20, ir tiko tik vienas doh.gif Atrodo, kas ten gali netikti, jei ir modelis, ir ilgis ok? O vat kažkaip "negulėjo" ant figūros ir viskas wacko.gif Man būtinai reikia, kad gulėtų kaip nulietas, tobulai.

Su striukėm/paltais didžiausia bėda - storinimas. Storina, jei būna nors centimetrą per platūs per pečius, nes ir savieji pečiai kaip plaukikės. Labai dažnai netelpa papai, labai dažnai būna per platu per liemenį. O dar dažnai stambina rankas wacko.gif Žodžiu, rasti tinkamą labai labai sunku, kai tinka tik koks vienas iš šimto doh.gif Ir ieškoti "to vienintelio" internete tas pats, kaip ieškoti adatos šieno kupetoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 spalio 2011 - 12:35
QUOTE(groovy @ 2011 10 11, 13:22)
O žinok aš pakeičiau natūraliomis priemonėmis, bet turiu veido šveitiklį,

ne į temą, bet kokius šveitiklius gerus esi atradusi? gal ir kūnui kokius pagirtum 4u.gif
Atsakyti
Veidui aš naudoju „Cattier“ šveitiklį su baltuoju moliu. Negrubus, patinka, oda švelni lieka ir palyginti mažai išsausėja. O kūnui dar neatradau patinkančio ekologiško, dabar noriu sunaudoti nelabai patinkantį.

dontstop, suprantu tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 11 spalio 2011 - 13:08
1. bet neprigijo, ypač nepatiko aliejai  g.gif 

2. O va dėl dekoratyvinės šokiravo  blink.gif

1.Kodėl nepatiko? g.gif Aš asmeniškai anksčiau galvojau, kaip čia vaikščiosi visa blizganti kaip kepta bulvė doh.gif Bet esminis dalykas yra aliejų naudoti ant gausiai sudrėkintos odos thumbup.gif ir vos kelis lašus, paskirstyti ant viso veido - susigeria kartu su dregme ir nelieka nei mažiausio blizgesio, priešingai - dabar oda man išlieka matinė iki vakaro, o su kremais jau po pietų braukdavau riebalus nuo kaktos doh.gif

2. Nesupratau, kas gi šokiravo? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 spalio 2011 - 13:29
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 13:27)
2. Nesupratau, kas gi šokiravo? blink.gif  lotuliukas.gif

Manyciau mazas kiekis biggrin.gif

As irgi perejau prie naturalesniu priemoniu, tai sakyciau ju kiekis sumazejo. Tik dekoratyvine dar lieka ne tokia naturali blush2.gif naturali kazkaip ne visad suteikia to, ko reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 spalio 2011 - 13:40
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 14:27)
1.Kodėl nepatiko? g.gif 

2. Nesupratau, kas gi šokiravo? blink.gif  lotuliukas.gif

Nepatiko tuo, kad blogai įsigerdavo ir likdavo tikras, o gal ir įsivaizduojamas riebumas. Išbandžiau ne vieną ir net ne kelis aliejus.

Šokiravo toks minimalus minimumas ir įsivaizduojamas galutinis rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 13:40)
Nepatiko tuo, kad blogai įsigerdavo ir likdavo tikras, o gal ir įsivaizduojamas riebumas. Išbandžiau ne vieną ir net ne kelis aliejus.

Šokiravo toks minimalus minimumas ir įsivaizduojamas galutinis rezultatas  g.gif

o tepdavote ant drėgnos odos? g.gif visgi manyčiau problema buvo per dideliame kiekyje, nes mano oda irgi linkusi riebaluotis, o aliejus man kaip tik nepalieka tos jaučiamos "plėvelės" unsure.gif

Galutinis rezultatas neblogas lotuliukas.gif

Kol dar visai nesusenau ir nesusiraukšlėjau, stengiuosi pabrėžti natūralų grožį lotuliukas.gif Be abejo, turiu ir "šventinį" arsenalą ypatingoms progoms, kai darausi makiažą, tai kreminė pudra, line'eris ir šešėliai akims, 4 spalvų cool.gif
Gerai tai, kad su maža piniginės dydžio kosmetine galiu važiuoti nors į pasaulio kraštą ir būti pasirengusi tiek kasdieniniam, tiek Bondo merginos įvaizdžiui lotuliukas.gif
Dėl ALVA pudros, tai anksčiau buvau skeptiškai nusiteikusi, atrodė, kad tik kreminės pudros gali duoti efektą, bet su šia bent jau man efektas akivaizdus - ji kažkaip atspindi šviesą, todėl veidas atrodo gaivus, pailsėjęs, oda sveikos išvaizdos wub.gif

http://elit-shop.lt/...beige-rose),-9g
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 spalio 2011 - 14:05
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 15:02)
o tepdavote ant drėgnos odos?  g.gif visgi manyčiau problema buvo per dideliame kiekyje, nes mano oda irgi linkusi riebaluotis, o aliejus man kaip tik nepalieka tos jaučiamos "plėvelės" unsure.gif

Galutinis rezultatas neblogas lotuliukas.gif

Ant drėgnos odos, kuri pagal tipą netgi sausa. Ir plaukams netiko, sausiems taip pat, greičiau riebaluodavosi sad.gif (nors plaukams aliejus vis dėlto panaudoju periodiškai kursais).

Na jei neblogas, tada gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 11:05)
Sveikos 4u.gif
Kadangi pernai labai sėkmingai optimizavau kosmetikos krepšelį, dalinuosi patirtimi biggrin.gif Pokyčiai susiję prie perėjimo nuo cheminės, prie natūralios kosmetikos blush2.gif
Kūno-veido priežiūros priemonės:
1. Afrikietiškas muilas (veikia kaip muilas, kosmetikos valiklis, pylingas (yra natūralaus šarmo iš augalų pelenų), kūno priežiūros priemonė);
2. Levandų vanduo (vietoje toniko, bazė aliejui);
3. Arganų aliejus (užtektų jo vieno, bet dar turiu papirkusi aviečių sėklų, lazdyno riešutų) - vietoje kremų, losjonų, serumų plaukų galiukams, nagų odelėms ir t.t.;
4. Natūralus šampūnas ir balzamas (Faith ir nature).
Dekoratyvinė kosmetika:
1. Natūralus mineralinis "shimer'is" (Alva), suteikia spalvą, matiškumą, maskuoja spalvos nelygumus, daugiau panaudojus išgaunamas ružo efektas;
2. Pieštukinis akių šešėlis (kontūras), perlamutrinės rausvos ir melsvos spalvos, suteikia vos matoma blizgesį žvilgsniui;
3. Natūralus akių tušas.

Gal nuskambės fanatiškai, bet nustojus naudoti cheminius prausiklius kūnui nebereikia jokių losjonų, po depiliacijos sudrėkinu levandų vandeniu ir paskirstau kelis lašus aliejaus.
Buvau skeptiškai nusiteikusi aliejų atžvilgiu dėl problemiškos į giluminius inkštirus linkusios odos doh.gif  paradoksalu, tačiau pradėjus teptis aliejais dingo ir odos problemos ax.gif  nors kosmetiką tikrai naudojau ne pačią pigiausią.
Labiausiai džiaugiasi oda ir piniginė, nes kremams ir visokiems tepliukams paklodavau nemenką sumelę... Plaukus plaudavo tik profesionaliomis priemonėmis, o nespėdavau gydyti pleiskanų doh.gif

Labai ačiū už išsamų aprašymą 4u.gif - mane šiso mintys labai sudomino ax.gif

Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko  biggrin.gif )

Niekad nebuvau linkusi pirkti internetu, būtent dėl Dontstop paminėtų priežasčių - na kaip gi galima nusipirkti rūbą ar apavą jo nepasimatavus doh.gif - man tai mįslė, kaip kitos taip sugeba blush2.gif

Po diskusijų apie odinius batus - rezultate šiandien įsigijau odinius botiljonus Deichman parduotuvėje. Bet visgi turiu pastebėti, kad odinių, kur oda būtų ir išorėje ir viduje, buvo vos keli modeliai. Taip, kad ten kur oda tik išorėje, tai man nesiskaito schmoll.gif Būtinai reikia odos ir viduje, kitaip pėdai diskomfortas. Todėl nesutinku su nuomone, kad odiniu batų yra visose pardėse, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 11 spalio 2011 - 15:03
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 11, 15:03)

Po diskusijų apie odinius batus - rezultate šiandien įsigijau odinius botiljonus Deichman parduotuvėje. Bet visgi turiu pastebėti, kad odinių, kur oda būtų ir išorėje ir viduje, buvo vos keli modeliai. Taip, kad ten kur oda tik išorėje, tai man nesiskaito  schmoll.gif Būtinai reikia odos ir viduje, kitaip pėdai diskomfortas. Todėl nesutinku su nuomone, kad odiniu batų yra visose pardėse,  ax.gif

pasiknisus neblogų dalykų randų "Batų kalne" - yra labai daug š...., bet kartais užtinku labai gerų vokiškų, itališkų firmų, odinių išorėje ir viduje, kokybiškų batų (pvz. Gabor). Kai kada užmatau tokius pačius batus, kaip ir parduotuvėse, ypač Tamaris firmos (nors man tai jie kažkokie šleivi atrodo blush2.gif ), bet keliasdešimt litų pigiau...
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 11, 16:03)

Po diskusijų apie odinius batus - rezultate šiandien įsigijau odinius botiljonus Deichman parduotuvėje. Bet visgi turiu pastebėti, kad odinių, kur oda būtų ir išorėje ir viduje, buvo vos keli modeliai. Taip, kad ten kur oda tik išorėje, tai man nesiskaito  schmoll.gif Būtinai reikia odos ir viduje, kitaip pėdai diskomfortas. Todėl nesutinku su nuomone, kad odiniu batų yra visose pardėse,  ax.gif

O kaip geriau, kad oda būtų tik viduj, ar tik išorėj? (neimant pilnai odinių varianto)
Atsakyti