QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 11:50)
Aš bandžiau kažką panašiai, kaip Femme, palietė ir mane natūralumo banga , bet neprigijo, ypač nepatiko aliejai Negalėčiau atsisakyti, pvz, stiprių šveitiklių, (naudojant savaiminį būtini, kitaip nelygiai dengiasi) ir negalėčiau aliejais pakeisti kremų. Bet šiaip pagirtinas požiūris
Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko )
Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko )
O žinok aš pakeičiau natūraliomis priemonėmis, bet turiu veido šveitiklį, toniką, pienelį, paakių kremą, veido kremą (ne aliejus), tik kūnui aliejus pradėjo labiau patikti, oda tokia šveni lieka Ir visa tai ekologiška, taip kad nebūtina aliejų, jei nepatinka, yra ir kremų natūralių
Aš tai dabar perku visų pirma savo figūrai tinkančio modelio drabužius, pasižiūriu ilgį, nes man turi būti žemiau kelio suknelės ir sijonai, pavyzdžiui. Viską pasiskaitau. Šiaip retai kada nepataikau, aišku, ir patirtis savo duoda.