Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 18:44)
Kosmetikos forume yra tokia tema - kosmetinės turtai. Ten merginos įkelia visos savo turimos kosmetikos nuotraukas. Aš irgi buvau įkėlus, kai kelios forumietės iš šitos temos paprašė. Nelabai turiu kuo pasigirti, visko turiu minimaliai. Paprastai ten rodo labai dideles kolekcijas, keliolika šampūnų, keliasdešimt lūpdažių, keli šimtai šešėlių yra įprastas reiškinys  smile.gif

Wauuu bigsmile.gif Aš norėčiau žinoti tik kitų nuomonę apie "privalomą" minimumą kosmetikai, o po keliolika ar keliasdešimt - na tai tik į kitas galiu pažiurėt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, įsiterpsiu truputėlį 4u.gif Įdomu su tuo spalviniu tipu. Kaip manot jei plaukai natūralūs pilki (lietuviški), akys šviesiai mėlynos. Kas čia per tipas?
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2011 10 10, 20:33)
Sveikos, įsiterpsiu truputėlį  4u.gif  Įdomu su tuo spalviniu tipu. Kaip manot jei plaukai natūralūs pilki (lietuviški), akys šviesiai mėlynos. Kas čia per tipas?

Greičiausiai vasara
Atsakyti
Bytte, mane domina ta maža batų parduotuvė, jei galima, pavadinimą į až. 4u.gif

Metas jau traukti lauk šiltesnius drabužius kol dar ne šildymo sezonas, nes šiandien darbe šiluma nedžiugino. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 10, 20:03)
Prašom pasidalint įspūdžiais  bigsmile.gif  Taip nesinori tuščiai ten ieškot..  unsure.gif

Galėsiu parašyti kaip sekėsi, tik nežinau, ar bus naudinga, nes pas mus miestely nėra tokių parduotuvių kaip Danija, Žygio batai ir pan. 4u.gif

Beje, o kokios maždaug pūkinių striukių kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 10, 22:32)

Beje, o kokios maždaug pūkinių striukių kainos?  blush2.gif

Man irgi aktualu, planuoju pirkti žiemai. Kol kas mačiau turguj nuo 400 ir parduotuvėse nuo 600, bet atidžiai nežiūrėjau, galbūt įmanoma rasti pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 08:49)
Man irgi aktualu, planuoju pirkti žiemai. Kol kas mačiau turguj nuo 400 ir parduotuvėse nuo 600, bet atidžiai nežiūrėjau, galbūt įmanoma rasti pigiau  4u.gif

as irgi butent tokias kainas maciau drinks_cheers.gif praeita ziema buvo nuo 300lt kainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 11, 08:34)

Praeitais metais pirkau paltuką greičiau, nes iki kelių, mokėjau 360 Lt
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 10, 18:22)

Kam pasakei? biggrin.gif Jau buvau beveik tiek spanguoline spalva apsistojusi, bet kai parduotuvėse daug violetinių rūbų doh.gif  biggrin.gif
4u.gif

O mane tiesa pasakius violetine uzknisus biski, pries kelis metus buvo violetine banga, dabar vel negi g.gif galetu kaitalioti biski g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 10, 19:14)
Wauuu  bigsmile.gif Aš norėčiau žinoti tik kitų nuomonę apie "privalomą" minimumą kosmetikai, o po keliolika ar keliasdešimt - na tai tik į kitas galiu pažiurėt  ax.gif

Sveikos 4u.gif
Kadangi pernai labai sėkmingai optimizavau kosmetikos krepšelį, dalinuosi patirtimi biggrin.gif Pokyčiai susiję prie perėjimo nuo cheminės, prie natūralios kosmetikos blush2.gif
Kūno-veido priežiūros priemonės:
1. Afrikietiškas muilas (veikia kaip muilas, kosmetikos valiklis, pylingas (yra natūralaus šarmo iš augalų pelenų), kūno priežiūros priemonė);
2. Levandų vanduo (vietoje toniko, bazė aliejui);
3. Arganų aliejus (užtektų jo vieno, bet dar turiu papirkusi aviečių sėklų, lazdyno riešutų) - vietoje kremų, losjonų, serumų plaukų galiukams, nagų odelėms ir t.t.;
4. Natūralus šampūnas ir balzamas (Faith ir nature).
Dekoratyvinė kosmetika:
1. Natūralus mineralinis "shimer'is" (Alva), suteikia spalvą, matiškumą, maskuoja spalvos nelygumus, daugiau panaudojus išgaunamas ružo efektas;
2. Pieštukinis akių šešėlis (kontūras), perlamutrinės rausvos ir melsvos spalvos, suteikia vos matoma blizgesį žvilgsniui;
3. Natūralus akių tušas.

Gal nuskambės fanatiškai, bet nustojus naudoti cheminius prausiklius kūnui nebereikia jokių losjonų, po depiliacijos sudrėkinu levandų vandeniu ir paskirstau kelis lašus aliejaus.
Buvau skeptiškai nusiteikusi aliejų atžvilgiu dėl problemiškos į giluminius inkštirus linkusios odos doh.gif paradoksalu, tačiau pradėjus teptis aliejais dingo ir odos problemos ax.gif nors kosmetiką tikrai naudojau ne pačią pigiausią.
Labiausiai džiaugiasi oda ir piniginė, nes kremams ir visokiems tepliukams paklodavau nemenką sumelę... Plaukus plaudavo tik profesionaliomis priemonėmis, o nespėdavau gydyti pleiskanų doh.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 06:49)
Man irgi aktualu, planuoju pirkti žiemai. Kol kas mačiau turguj nuo 400 ir parduotuvėse nuo 600, bet atidžiai nežiūrėjau, galbūt įmanoma rasti pigiau  4u.gif

iš amerikos galima gauti tikrai geresnėmis kainomis ir puikios kokybės thumbup.gif Labai gailiuosi, kad už savo Esprit sumokėjau arti 600 doh.gif
Tikrai daug variantų, pradedant DKNY, baigiant www.lansend.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 11:05)
Sveikos 4u.gif
Kadangi pernai labai sėkmingai optimizavau kosmetikos krepšelį, dalinuosi patirtimi biggrin.gif Pokyčiai susiję prie perėjimo nuo cheminės, prie natūralios kosmetikos blush2.gif

Gal nuskambės fanatiškai, bet nustojus naudoti cheminius prausiklius kūnui nebereikia jokių losjonų, po depiliacijos sudrėkinu levandų vandeniu ir paskirstau kelis lašus aliejaus.

Aš irgi minimizavau savo krepšelį, tik gal ne taip drastiškai, nors ne dekoratyvinė kosmetika mano visa natūrali arba ekologiška. Dekoratyvinę taip pat minimizavau, tik dar tikrai ne viskas natūralu ir šiek tiek daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 11, 12:05)
Sveikos 4u.gif
Kūno-veido priežiūros priemonės:
1. Afrikietiškas muilas (veikia kaip muilas, kosmetikos valiklis, pylingas (yra natūralaus šarmo iš augalų pelenų), kūno priežiūros priemonė);
2. Levandų vanduo (vietoje toniko, bazė aliejui);
3. Arganų aliejus (užtektų jo vieno, bet dar turiu papirkusi aviečių sėklų, lazdyno riešutų) - vietoje kremų, losjonų, serumų plaukų galiukams, nagų odelėms ir t.t.;
4. Natūralus šampūnas ir balzamas (Faith ir nature).
Dekoratyvinė kosmetika:
1. Natūralus mineralinis "shimer'is" (Alva), suteikia spalvą, matiškumą, maskuoja spalvos nelygumus, daugiau panaudojus išgaunamas ružo efektas;
2. Pieštukinis akių šešėlis (kontūras), perlamutrinės rausvos ir melsvos spalvos, suteikia vos matoma blizgesį žvilgsniui;
3. Natūralus akių tušas.

Buvau skeptiškai nusiteikusi aliejų atžvilgiu dėl problemiškos į giluminius inkštirus linkusios odos doh.gif  paradoksalu, tačiau pradėjus teptis aliejais dingo ir odos problemos ax.gif  nors kosmetiką tikrai naudojau ne pačią pigiausią.
Labiausiai džiaugiasi oda ir piniginė, nes kremams ir visokiems tepliukams paklodavau nemenką sumelę... Plaukus plaudavo tik profesionaliomis priemonėmis, o nespėdavau gydyti pleiskanų doh.gif

iš amerikos galima gauti tikrai geresnėmis kainomis ir puikios kokybės thumbup.gif  Labai gailiuosi, kad už savo Esprit sumokėjau arti 600 doh.gif
Tikrai daug variantų, pradedant DKNY, baigiant www.lansend.com ax.gif

Labai įdomi nuomonė smile.gif
Aš bandžiau kažką panašiai, kaip Femme, palietė ir mane natūralumo banga biggrin.gif , bet neprigijo, ypač nepatiko aliejai g.gif Negalėčiau atsisakyti, pvz, stiprių šveitiklių, (naudojant savaiminį būtini, kitaip nelygiai dengiasi) ir negalėčiau aliejais pakeisti kremų. Bet šiaip pagirtinas požiūris 4u.gif

O va dėl dekoratyvinės šokiravo blink.gif

Aš turbūt "su visam" užrišau su rūbų užpirkimais internetu. Kiek pirkau, tiek netiko, arba dydis, arba storina, arba atspalvis ne tas, arba dar kas nors. Pigu tai pigu, bet pats metodas tinka idealių figūrų savininkėm arba mokančiom sėkmingai pardavinėti internetu ir turinčiom tam laiko (mano atveju būtų perki 20 striukių, 19 parduodi, nes netiko biggrin.gif )
Atsakyti