QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 10, 19:14)
Wauuu
Aš norėčiau žinoti tik kitų nuomonę apie "privalomą"
minimumą kosmetikai, o po keliolika ar keliasdešimt - na tai tik į kitas galiu pažiurėt
Sveikos
Kadangi pernai labai sėkmingai optimizavau kosmetikos krepšelį, dalinuosi patirtimi
Pokyčiai susiję prie perėjimo nuo cheminės, prie natūralios kosmetikos
Kūno-veido priežiūros priemonės:
1. Afrikietiškas muilas (veikia kaip muilas, kosmetikos valiklis, pylingas (yra natūralaus šarmo iš augalų pelenų), kūno priežiūros priemonė);
2. Levandų vanduo (vietoje toniko, bazė aliejui);
3. Arganų aliejus (užtektų jo vieno, bet dar turiu papirkusi aviečių sėklų, lazdyno riešutų) - vietoje kremų, losjonų, serumų plaukų galiukams, nagų odelėms ir t.t.;
4. Natūralus šampūnas ir balzamas (Faith ir nature).
Dekoratyvinė kosmetika:
1. Natūralus mineralinis "shimer'is" (Alva), suteikia spalvą, matiškumą, maskuoja spalvos nelygumus, daugiau panaudojus išgaunamas ružo efektas;
2. Pieštukinis akių šešėlis (kontūras), perlamutrinės rausvos ir melsvos spalvos, suteikia vos matoma blizgesį žvilgsniui;
3. Natūralus akių tušas.
Gal nuskambės fanatiškai, bet nustojus naudoti cheminius prausiklius kūnui nebereikia jokių losjonų, po depiliacijos sudrėkinu levandų vandeniu ir paskirstau kelis lašus aliejaus.
Buvau skeptiškai nusiteikusi aliejų atžvilgiu dėl problemiškos į giluminius inkštirus linkusios odos
paradoksalu, tačiau pradėjus teptis aliejais dingo ir odos problemos
nors kosmetiką tikrai naudojau ne pačią pigiausią.
Labiausiai džiaugiasi oda ir piniginė, nes kremams ir visokiems tepliukams paklodavau nemenką sumelę... Plaukus plaudavo tik profesionaliomis priemonėmis, o nespėdavau gydyti pleiskanų
QUOTE(dontstop @ 2011 10 11, 06:49)
Man irgi aktualu, planuoju pirkti žiemai. Kol kas mačiau turguj nuo 400 ir parduotuvėse nuo 600, bet atidžiai nežiūrėjau, galbūt įmanoma rasti pigiau
iš amerikos galima gauti tikrai geresnėmis kainomis ir puikios kokybės
Labai gailiuosi, kad už savo Esprit sumokėjau arti 600
Tikrai daug variantų, pradedant DKNY, baigiant www.lansend.com