Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Taigi ryškumui yra papuošalai, skarelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 10 10, 09:35)

o jus rankine prie batu derinat?

Aš? Šiukštu ne schmoll.gif Man yra du tabu: batai ir rankinė vienos spalvos, paltas ir rankinė vienos spalvos. Turi skirtis bent atspalviai. Bet dažniausiai nešioju ryškias rankines (raudonas, žalias, mėlynas, rožines biggrin.gif ), ypač šaltuoju sezonu, kai viršutiniai rūbai ir avalynė tamsūs (kad nebūčiau visa tamsi nuo galvos iki kojų, mano tipui reikia kontrasto)

QUOTE(Apuole @ 2011 10 10, 09:58)

Prašymas Dontstop: gal galėtum dar kartą įmesti nuorodą tavo kosmetinės turiniui? knisuosi per temas, bet neberandu  blush2.gif būsiu dėkinga

Ačiū labai už komplimentus smile.gif Kosmetinis krepšelis nuo to laiko kardinaliai pasikeitė, tad ir nuotraukų senų nebėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 07:14)
Dalis odiniai, dalis ne  4u.gif

Na, reiks dar syk peržiūrėt tuos batus rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 11:36)
Man yra du tabu: batai ir rankinė vienos spalvos,

O kodėl toks tabu? Ar čia labai senamadiška derinti batus su rankine, ar kaip? g.gif Nes man tai gražu vienodos spalvos, ypač kai ta spalva nuo viso kito skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 10, 12:40)

O kodėl toks tabu? Ar čia labai senamadiška derinti batus su rankine, ar kaip?

Taip, būtent kad senamadiška smile.gif Vėlgi, pasak šios stilistės, tai yra stiliaus klaida, blogas tonas. Tą patį rašo žurnaluose, mados bloguose. Be abejo, galima to neimti į galvą ir derinti rankinę bet kaip savo nuožiūra, svarbu, kad pačiai patiktų mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 11:50)
Taip, būtent kad senamadiška  smile.gif Vėlgi, pasak šios stilistės, tai yra stiliaus klaida, blogas tonas. Tą patį rašo žurnaluose, mados bloguose. Be abejo, galima to neimti į galvą ir derinti rankinę bet kaip savo nuožiūra, svarbu, kad pačiai patiktų  mirksiukas.gif  smile.gif

Oi tada aš senamadiška biggrin.gif Bet realiai greičiau iš reikalo, kadangi įprastai perku vieną geros kokybės rankinę ilgam ir prie visko, batai panašiu principu renkami ax.gif Jei leistų galimybės puoščiausi daug įvairiau, bet yra kaip yra, o ir jaučiuosi pakankamai gerai smile.gif
Atsakyti
Na, aš kadangi, kiek save pamenu, darydavau atvirkščiai nei visi, tai neimsiu į galvą šios stiliaus klaidos doh.gif ir toliau mėgausiuosi savo blogu tonu, nes man ryžos odos batai ir rankinė tiesiog saldu, kaip patinka bigsmile.gif

Bet dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 12:36)
Kosmetinis krepšelis nuo to laiko kardinaliai pasikeitė, tad ir nuotraukų senų nebėra  unsure.gif
tai man ne dabartinis krepšelis idomu smile.gif man aname buvo naudingos info, dėl to ir noriu vėl pažiūrinėti, o nuorodos neišsisaugojau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 10 10, 18:10)
tai man ne dabartinis krepšelis idomu smile.gif man aname buvo naudingos info, dėl to ir noriu vėl pažiūrinėti, o nuorodos neišsisaugojau  ax.gif

Nebėra nuotraukų, ištryniau jau blush2.gif O kas įdomu, gal taip atsakysiu?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 10 10, 17:10)
tai man ne dabartinis krepšelis idomu smile.gif man aname buvo naudingos info, dėl to ir noriu vėl pažiūrinėti, o nuorodos neišsisaugojau  ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 17:18)
Nebėra nuotraukų, ištryniau jau  blush2.gif  O kas įdomu, gal taip atsakysiu?

Įdomu ir man blush2.gif apie kokius čia krepšelius kalbate?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 08:14)
Aš už rožinę, bet ir cranberry super  4u.gif
O batus rinkčiausi tamsiai mėlynus. Juodi batai + džinsai man atrodo labai nevykęs derinys  unsure.gif

Rožinė jau lyg ir pavasario kapsulei atidėta, tai šitą spalvą atmečiau 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 10 10, 10:21)
Aš taip pat už rožinę arba kokį raudonos atspalvį - pakankamai ryški, + kontrastas mėlynai... be to žiemai norisi bent jau man kažko "šildančio", o visos alyvinės, žydros ar žalsvos man tokios vėsinančios vasarų paletėse pasakyčiau. Aš batus rinkčiausi tamsesnės pilkos spalvos, na kokiais pora tonų (tada ir juodas pėdkelnes apsimaut galim būtų), arba jei nusišypsotų sekmė mėlynus.

4u.gif

QUOTE(Shana @ 2011 10 10, 11:26)
Pastebiu labai daug violetines dabar pardese g.gif

Kam pasakei? biggrin.gif Jau buvau beveik tiek spanguoline spalva apsistojusi, bet kai parduotuvėse daug violetinių rūbų doh.gif biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2011 10 10, 11:29)
Dar kiek pagalvojau, tai tikrai rinkčiausi vidutinio tamsumo pilką, mėlyną ir kokią tikrai gyvą spalvą: persikinę, kokį rausvos atspalvį, gal kiek skiestą spanguolių spalvą ir pan. Žiema tai nereiškia, kad viskas turi būti niūru smile.gif

Batus greičiausia pilkus imčiau: man gražu ir labai praktiška žiemai: ne taip matosi druskos smile.gif

Man šiaip be ryšio atrodo kai moterys paskęsta niūriose spalvose: juodoje, pilkoje, smėlio ir pan. ir vaikšto kaip "ono". Bet čia tik mano nuomonė. PAsaulyje per daug gražų spalvų, kad gyventi niūriai. Taigi norisi bent kiek akcentų nors ko gyvesnio.

Pastebėjau, kad jei apsirengiu niūriai, tai net nebejaukiai jaučiuosi, kažkaip negerai.

4u.gif

Rytoj leisiuosi į žygį ieškoti batų, reikės pažiūrėti, kokių spalvų yra parduotuvėse smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 10, 19:09)
Įdomu ir man blush2.gif  apie kokius čia krepšelius kalbate?

Kosmetikos forume yra tokia tema - kosmetinės turtai. Ten merginos įkelia visos savo turimos kosmetikos nuotraukas. Aš irgi buvau įkėlus, kai kelios forumietės iš šitos temos paprašė. Nelabai turiu kuo pasigirti, visko turiu minimaliai. Paprastai ten rodo labai dideles kolekcijas, keliolika šampūnų, keliasdešimt lūpdažių, keli šimtai šešėlių yra įprastas reiškinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 10, 19:22)
Rytoj leisiuosi į žygį ieškoti batų, reikės pažiūrėti, kokių spalvų yra parduotuvėse smile.gif

Prašom pasidalint įspūdžiais bigsmile.gif Taip nesinori tuščiai ten ieškot.. unsure.gif
Atsakyti