Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(jadzka @ 2011 10 08, 22:59)
Jei pagal rekomendacijas, tai reikia vieną tamsią, vieną šviesią ir vieną ryžkią. Jei tamsi - mėlyna, šviesi - pilka, tai reiktu ko nors gyvesnio. Aš kokią rausvą rinkčiausi... Smėlinė ir pilka - tai dvi spalvos apie nieką. Norisi gyvumo.

Viską dar kartą permąsčiau, ir pagalvojau, kad tikrai norėtųsi kokios ryškesnės spalvos, jog nebūtų garderobas nuobodokas g.gif

QUOTE(sunray @ 2011 10 09, 10:20)
man is vasaros tipo paletes sita spalva mmm wub.gif
user posted image
Nezinau kiek ji reali kapsulej, nes pati sau dar nedariau, vis atidedu link motinystes atostogu pabaigos smile.gif
Juodi batai man atrodo iskristu is visos visumos, reiketu jau kazka daryti su rankine, saliku / skarele.

Galvojau apie šią spalvą, turiu megztuką tokios spalvos, tai mano nepatyrusia akim, ji man labai tinka.

O kokios spalvos batus patartum rinktis? ax.gif

QUOTE(lauryna @ 2011 10 09, 10:38)
As prie tokio derinio renkuosi  "Forest green" ardo tamsiai bordo spalva.

Ta tamsi bordo, tai panaši, kaip sunray įkelta spalva? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 09, 11:28)
Viską dar kartą permąsčiau, ir pagalvojau, kad tikrai norėtųsi kokios ryškesnės spalvos, jog nebūtų garderobas nuobodokas g.gif
Galvojau apie šią spalvą, turiu megztuką tokios spalvos, tai mano nepatyrusia akim, ji man labai tinka.

gal kazka is dontstop pries kelis puslapius idetu batu spalvu g.gif
o rankine kokia planuojat?

lauryna, ar tokia bus forest green?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 09 spalio 2011 - 11:14
QUOTE(sunray @ 2011 10 09, 11:59)
gal kazka is dontstop pries kelis puslapius idetu batu spalvu g.gif
o rankine kokia planuojat?

Reikės dar kartą peržiūrėt dontstop įdėtus batus 4u.gif

Rankinės pas mane visos juodos, tik viena tamsiai violetinė, bet jos galima sakyti nenešioju, „neprilipo ji man“.

Į mane kreipkitės „tu“ mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu is batu nieko tinkamo kitos spalvos nerastum, manau nebus nusikaltimas ir juodi, tokiu atveju ieskociau margo saliko / skaros, kuriame butu siek tiek juodo, tada juoda bus ne tokia "ispuolanti"spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 09 spalio 2011 - 13:08
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 07, 17:40)
Labai dailūs visi batukai, kaip matau iš Deichman, ir dar pasakyk kad jie odiniai  bigsmile.gif Itariu, kad nea...

Dalis odiniai, dalis ne 4u.gif

QUOTE(jadzka @ 2011 10 08, 22:59)
Jei pagal rekomendacijas, tai reikia vieną tamsią, vieną šviesią ir vieną ryžkią. Jei tamsi - mėlyna, šviesi - pilka, tai reiktu ko nors gyvesnio. Aš kokią rausvą rinkčiausi... Smėlinė ir pilka - tai dvi spalvos apie nieką. Norisi gyvumo.

drinks_cheers.gif
Aš už rožinę, bet ir cranberry super 4u.gif
O batus rinkčiausi tamsiai mėlynus. Juodi batai + džinsai man atrodo labai nevykęs derinys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 10, 08:14)
Dalis odiniai, dalis ne  4u.gif
drinks_cheers.gif 
Aš už rožinę, bet ir cranberry super  4u.gif
O batus rinkčiausi tamsiai mėlynus. Juodi batai + džinsai man atrodo labai nevykęs derinys  unsure.gif

man dar priklauso nuo dzinsu spalvos, pati juodu batu jau seniai nebeperku jokiam sezonui smile.gif
o jus rankine prie batu derinat?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 09, 10:28)
Viską dar kartą permąsčiau, ir pagalvojau, kad tikrai norėtųsi kokios ryškesnės s

Maniske bordo labiau violetinio tono.
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2011 10 09, 10:59)

lauryna, ar tokia bus forest green?
user posted image

Aha, tokia. drinks_cheers.gif labai grazi. wub.gif
Atsakyti
Na štai sugrįžau atlikus namų darbus. paskutines dvi savaites skaičiau visas temas. rinkau visą info, prikaupiau visko favorituose smile.gif komplimentai temos senbuvių trijulei: Dontstop, Byttei ir Violetai 4u.gif už kantrybę, praktiškumą ir gilumą mirksiukas.gif kaip matau tema ne vienai tapo namais mirksiukas.gif

džiaugiuosi išsiaiškinusi savo palvinį tipą su Dontstop pagalba 4u.gif taip pat jau pasidariau tvarką savo spintoje thumbup.gif dabar renkuosi spalvas būsimiems rūbeliams. jau labai senai esu pamėgus koralinę spalvą, jaučiau kad man ji tinka. tad ir deriniams svarsčiau tamsiai rudą- šiltą mėlyną- koralinę. tačiau jau abejoju. bandau sužiūrėt kad ir spalvos būtų patinkančios ir praktiškai parduotuvese randamos, o ne teorinės, kur tik pagal spec užsakymus gaunamos biggrin.gif perskaičius visas temas atradimas man - taupe spalva thumbup.gif anksčiau jos tarsi nepastebedavau

Prašymas Dontstop: gal galėtum dar kartą įmesti nuorodą tavo kosmetinės turiniui? knisuosi per temas, bet neberandu blush2.gif būsiu dėkinga

QUOTE(groovy @ 2011 09 11, 14:59)
Jei spėsiu, kraudama nufotkinsiu, ką vešiuosi į Kroatiją. Jei ne, tada tik grįžusi rudens jau kapsulę.
labai laukiu šitos kapsulės, kadangi pati planuoju lėkt į atostogas, o kadangi naudosimės Ryanair paslaugomis, tai reik labai krpuopščiai susiplanuoti rankinio bagažo turinį doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat už rožinę arba kokį raudonos atspalvį - pakankamai ryški, + kontrastas mėlynai... be to žiemai norisi bent jau man kažko "šildančio", o visos alyvinės, žydros ar žalsvos man tokios vėsinančios vasarų paletėse pasakyčiau. Aš batus rinkčiausi tamsesnės pilkos spalvos, na kokiais pora tonų (tada ir juodas pėdkelnes apsimaut galim būtų), arba jei nusišypsotų sekmė mėlynus.
nusipirkau namams royal blue mėgztuką, kad įsitikinčiau jog tikrai esu ne žiema lotuliukas.gif . Akys tiesiog šviečia prie tos spalvos... kaip ir pigmentinės dėmės biggrin.gif
Batų jokių sau patinkančių neužtikau verysad.gif . Aš perku irgi tik natūralios odos... buvau radus neblogą išparduotuvę (odinius ilgaaulius esu pirkus už 75 Lt pas juos), bet ji išsikėlė į mažesnes patalpas ir todėl matyt labai susiaurino asortimentą. Batus leidžiu sau pirkt iki poros šimtų, jei labai patinka. Gerai jei ne populiaraus dydžio batų reikia, tada visada yra galimybė įsigyt paskutinę porą, va dukrai nupirkau už 24 su centais... kur pradinė kaina 140 Lt, natūralios odos batelius. Dar žinau vieną nedidelę parduotuvę, kur vien odiniais batais prekiauja, ir kaina atitinka kokybę, bet čia Klaipėdoj ax.gif
dėl glamžymosi... laikoma kad medvilnė, linas ir vilna yra labai glamžūs audiniai, tačiau net iš jų austi ar megzti mažiau glamžosi mišrios sudėties audiniai, kadangi suderinamos skirtingos pluošto savybės. Ypač gerai išlaiko formą audiniai su sintetiniu pluoštu (nematau jokios tragedijos, kai įmaišyta 5%). Be to mažiau glamžosi sudėtingesnio audimo audiniai, na kai suausta ne kaip bulvių maišas, o kokia eglute. Šiais laikais ir medvilnė būna apdirbta taip, kad mažai glamžosi (EASY CARE ir NON IRON turi būti pažymėta etiketėje)... Vat iš mano pastebėjimų, viskozė (natūralus iš celiuliozės pluoštas) nesiglamžo beveik... jei ne sausai išgręžus dailiai džiovini - kaip išlyginta būna, bet jinai labai prastai dėvisi doh.gif . Todėl labai mielai renkuosi medvilninius rūbus su nemažu viskozės %, ir atrodo gerai, ir dėvisi ne prastai. Čia jei ne čiupinėjant pirkt. Bet jei yra galimybė pačiupinėt, tai suspaudi paėmęs į sauja, palaikai pora trejeta sekundžių... ir jei lieka susiglamžęs - vadinasi lyginsi ir lyginsi 4u.gif
Atsakyti
Jetau kokia ta cranberry grazi bigsmile.gif Noriu tokios sukneles kur pirma is kaires ax.gif I darba tiktu, tik labiau and papu reiktu uzsitraukti tongue.gif

Pastebiu labai daug violetines dabar pardese g.gif

Gavau savo pries pora savaiciu uzsakyta tase ivairiaspalve, suklydo ir atsiunte kiek kitaip uderintas spalvas, bet isiziurejus nusprendziau, kad man net labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 09, 11:28)

Dar kiek pagalvojau, tai tikrai rinkčiausi vidutinio tamsumo pilką, mėlyną ir kokią tikrai gyvą spalvą: persikinę, kokį rausvos atspalvį, gal kiek skiestą spanguolių spalvą ir pan. Žiema tai nereiškia, kad viskas turi būti niūru smile.gif

Batus greičiausia pilkus imčiau: man gražu ir labai praktiška žiemai: ne taip matosi druskos smile.gif

Man šiaip be ryšio atrodo kai moterys paskęsta niūriose spalvose: juodoje, pilkoje, smėlio ir pan. ir vaikšto kaip "ono". Bet čia tik mano nuomonė. PAsaulyje per daug gražų spalvų, kad gyventi niūriai. Taigi norisi bent kiek akcentų nors ko gyvesnio.

Pastebėjau, kad jei apsirengiu niūriai, tai net nebejaukiai jaučiuosi, kažkaip negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 10 spalio 2011 - 10:30
Tai cia kaip kam, as pvz blogai jauciuosi apsirengus ryskiomis spalvomis, man patinka ir as geriausiai jauciuos su visom tom smelio ir pilkom rolleyes.gif
Atsakyti