Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Mano pacios blyski oda, man grazu juoda..taip dramatiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 10 07, 15:09)
Na aisku odinius uz 100 lt sunku bus rasti, jei paimat bata uz 89lt ir tikites, kad bus oda tai aisku....Bet siaip normaliai odiniu batu ~200 tikrai galima rasti

Na batelius iki 150 odinius tikiuosi rasti blush2.gif , rudeniui botiljonai ar ilgaauliai gali būti ir apie 200, bet daugiau tai man iškart atrodo, kad visos kainos beprotiškai sukeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 14:31)
Geras derinys, nors kažkas temoj buvo išsakęs mintį, kad juoda su mėlyna nedera  ax.gif

Mano manymu, tinka ir labai grazu . drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Kokios spalvos batai tiktų prie šios spalvos palto? ax.gif Ir ar jau prekiauja parduotuvės žieminiais batais? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 08 spalio 2011 - 11:11
Dar noriu paprašyti jūsų patarimo: kokias tris spalvas patartumėte pasirinkti? Tamsiai mėlyna bus, nes džinsus nešioju, šviesiai pilka, nes paltas tokios spalvos. Ir dar kokia spalvą siūlytumėte rinktis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 08, 11:40)
Dar noriu paprašyti jūsų patarimo: kokias tris spalvas patartumėte pasirinkti? Tamsiai mėlyna bus, nes džinsus nešioju, šviesiai pilka, nes paltas tokios spalvos. Ir dar kokia spalvą siūlytumėte rinktis?  blush2.gif

Labai geros pasirinktos spalvos, nesunku rasti parduotuvese. Trecia gal smeline? Man grazu sviesiai pilka+smeline ir tamsiai melyna+smeline irgi neblogai.
O batai man tiktu juodi biggrin.gif Arba tamsiai melyni smile.gif Sviesiai pilki batai kazkaip nelabai, o jei dar kitokius imt, tai bus kaip ir dar viena ivesta spalva.
Atsakyti
Šiandien užsukau į keletą parduotuvių. Ne juodos spalvos batų beveik nėr blink.gif Kelis modelius per dvi parduotuves temačiau. Gal dėl "Cunamio" VCUP'e jie ten ištraukė einamiausius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 08, 12:40)
Dar noriu paprašyti jūsų patarimo: kokias tris spalvas patartumėte pasirinkti? Tamsiai mėlyna bus, nes džinsus nešioju, šviesiai pilka, nes paltas tokios spalvos. Ir dar kokia spalvą siūlytumėte rinktis?  blush2.gif

pas save radau toki koliaza smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 08, 14:13)
Labai geros pasirinktos spalvos, nesunku rasti parduotuvese. Trecia gal smeline? Man grazu sviesiai pilka+smeline ir tamsiai melyna+smeline irgi neblogai.
O batai man tiktu juodi biggrin.gif Arba tamsiai melyni smile.gif Sviesiai pilki batai kazkaip nelabai, o jei dar kitokius imt, tai bus kaip ir dar viena ivesta spalva.

O ar nebus smėlinė per šviesi spalva? Reikės pasiieškoti internete tokių spalvų derinių 4u.gif

Apie juodus batus aš irgi galvojau, bet ar nebus jie per ryškūs? Galvojau irgi kokią šviesesnę spalvą imti, bet tada lyg ir susilies tos spalvos su paltu unsure.gif

QUOTE(sunray @ 2011 10 08, 18:30)
pas save radau toki koliaza smile.gif
user posted image

Labai graži alyvinė spalva. Svarstau, o gal violetinę kaip trečią spalvą rinktis, arba tokią, kaip šitam koliaže, o gal, kaip Malena siūlė, smėlinę. Pasimečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 08, 22:22)
O ar nebus smėlinė per šviesi spalva? Reikės pasiieškoti internete tokių spalvų derinių 4u.gif

Apie juodus batus aš irgi galvojau, bet ar nebus jie per ryškūs? Galvojau irgi kokią šviesesnę spalvą imti, bet tada lyg ir susilies tos spalvos su paltu unsure.gif
Labai graži alyvinė spalva. Svarstau, o gal violetinę kaip trečią spalvą rinktis, arba tokią, kaip šitam koliaže, o gal, kaip Malena siūlė, smėlinę. Pasimečiau biggrin.gif

Jei pagal rekomendacijas, tai reikia vieną tamsią, vieną šviesią ir vieną ryžkią. Jei tamsi - mėlyna, šviesi - pilka, tai reiktu ko nors gyvesnio. Aš kokią rausvą rinkčiausi... Smėlinė ir pilka - tai dvi spalvos apie nieką. Norisi gyvumo.
Atsakyti
man is vasaros tipo paletes sita spalva mmm wub.gif
user posted image
Nezinau kiek ji reali kapsulej, nes pati sau dar nedariau, vis atidedu link motinystes atostogu pabaigos smile.gif
Juodi batai man atrodo iskristu is visos visumos, reiketu jau kazka daryti su rankine, saliku / skarele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 09 spalio 2011 - 09:27
QUOTE(Babi* @ 2011 10 08, 11:40)

As prie tokio derinio renkuosi "Forest green" ardo tamsiai bordo spalva.
Atsakyti