Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nu taip, šios visos aplankytos, bet dažnai (oi dažnai) odos tik lopinėlis, ar koks tik vidpadis, o kai pasinagrinėji tai visa kita ne oda schmoll.gif
Arba modeliai baisoki.

. Na, gal dar nepaminėjau kainos..., Kad ECCo labai gerai, tai žinau, bet kaina man neįkandama blush2.gif kiekvienam šeimos nariui po 500-600 už batus žiemai-rudeniui-vasarai:blink: doh.gif

Na gerai, tada kitaip paklausiu - kokia normali kaina už odinius batukus?
Papildyta:
Vakar su vyru Deichmane ieškojom vyriškų odinių. Nu gal koks vienas kitas , bet mano vyriškiui nepatinkantis, modelis doh.gif Žodžiu neradom. Tiesa, šiandien "motulėje" Maximoje nukovėm vyriškus odinius ir man labai gražius ax.gif
Atsakyti
Ūūūū, batų tema bigsmile.gif Kaip tik dairausi kažko atitiksiančio klasikinį stilių smile.gif Ryju buvusias temas, ruošiuosi spintos tvarkymui - nors rankos baisiai nekyla.. smile.gif Kolkas sudėtingiausia atrodo pasirinkti tik tris spalvas (iš esamų skudurėlių dabar numanau, kad darbinei kapsulei būtų mėlyna, cream/kūno, juoda (kątik supratau, kad spalvų kiekis kaip ir geras lotuliukas.gif ))
Antra - prie minėtų spalvų reikia rudeninių bačiokų. Prisiskaičiusi apie tai, kad batai nebūtinai turi būti juodi - vis mąsčiau apie kitas galimas spalvas. Deja, nerezultatyviai smile.gif Atsižvelgiant į mano nemokėjimą tausoti batukų, turbūt vistik bus juodi smile.gif

Iškilo klausimuks - ar tebėra gyvas albumėlis? Ir visų svarbiausia - ar jis lankomas? Galvoju, gal kai pagaliau atrinksiu rūbus - būtų smagu sukelti ir gauti žvilgsnį iš šalies. Aš, kaip ir dauguma nudžiugusių radus šią temą, - ne visai super derintoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 07, 15:05)
Atsižvelgiant į mano nemokėjimą tausoti batukų, turbūt vistik bus juodi  smile.gif

Iškilo klausimuks - ar tebėra gyvas albumėlis?

Juoda - ne tokia jau praktiška spalva batams. Ant jos labiau matomas purvas, druskos, dulkės, įbrėžimai, nei, pvz, ant taupe, pilkos, rusvos, chaki..

Jei kalba eina apie albumėlį, kur buvo bandyta parduoti netinkamus rūbus - nebelankomas. O sukelti savo kapsules geriau tiesiai į forumą, kad nuotraukos būtų temoje, kad nereikėtų kažkur ieškoti po albumus smile.gif
Papildyta:
Praktiškos batų spalvos (lengvai derinasi prie daugumos spalvų, lengvai prižiūrimi šaltuoju sezonu)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 15:19)
Jei kalba eina apie albumėlį, kur buvo bandyta parduoti netinkamus rūbus - nebelankomas. O sukelti savo kapsules geriau tiesiai į forumą, kad nuotraukos būtų temoje, kad nereikėtų kažkur ieškoti po albumus  smile.gif

Praktiškos batų spalvos (lengvai derinasi prie daugumos spalvų, lengvai prižiūrimi šaltuoju sezonu)

Foruman, kažkaip gal ne visai norėtųs. Paranoja biggrin.gif

Sunkiai įsivaizduoju pvz mėlynus marškinėlius, juodą sijoną ir taupe batus. Bet gal visai neblogai atrodo - bandysiu taip apsirengus eiti batukų. Dėkui už iliustracijas
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 07, 15:30)

Sunkiai įsivaizduoju pvz mėlynus marškinėlius, juodą sijoną ir taupe batus.

Geras derinys, nors kažkas temoj buvo išsakęs mintį, kad juoda su mėlyna nedera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 13:19)
Nežinau, nemanau, kad priklauso, pvz 100 % medvilninius marškinukus reikia lyginti, labai susiglamžo bet kokie, 100 % medvilninės maikės niekada nesiglamžo..

Na nežinau dėl lyginimo, bet čia manau kaip kas įsivaizduoja: man absoliučiai kiekvienas rūbas turi būti idealiai išlygintas, siūlės tvarkingos, todėl visus viršutinius rūbus (iškyrus tuos, kurių lyginti negalima) lyginu ax.gif Jūsų įdėtoje foto man maikutė matosi su nuo sulankstymo suglamžytu "kryžium", lyginčiau be kalbų biggrin.gif
Dėl batų aš matau tik vieną problemą: kainą biggrin.gif nes batų pasirinkimo labai daug, tereikia atidžiau pasižiūrėti. Mano pėda maža, todėl aš dažniausiai perku odinius batus, bet iš paskutinės poros skyrelių, gaudau išpardavimų akcijas, perku išparduotuvėse. Tenka pavargti, bet visada randu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 07, 13:51)
Nu taip, šios visos aplankytos, bet dažnai (oi dažnai) odos tik lopinėlis, ar koks tik vidpadis, o kai pasinagrinėji tai visa kita ne oda  schmoll.gif
Arba modeliai baisoki.

. Na, gal dar nepaminėjau kainos..., Kad ECCo labai gerai, tai žinau, bet kaina man neįkandama blush2.gif kiekvienam šeimos nariui po 500-600 už batus  žiemai-rudeniui-vasarai:blink:  doh.gif

Na aisku odinius uz 100 lt sunku bus rasti, jei paimat bata uz 89lt ir tikites, kad bus oda tai aisku....Bet siaip normaliai odiniu batu ~200 tikrai galima rasti
Atsakyti
kl ar tinka deep autum juoda spalva? ax.gif i tris pagrindines renkuosi chaki,tamsiai ruda ir noreciau juoda ,bet turbut,kad netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 07, 15:16)
kl ar tinka deep autum juoda spalva? ax.gif i tris pagrindines renkuosi chaki,tamsiai ruda ir noreciau juoda ,bet turbut,kad netinka sad.gif

Tai jadzka kiek suprantu irgi deep autumn, kelis puslapius atgal buvo diskutuota.

As kiek suprantu sio saltojo sezono favorite bus raudona, pasvajoju apie silta jauku tamsiai raudona megztini. Nujauciu, kad nerasiu.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 07, 16:16)

Pagal šitos stilistės komentarus, juoda būtent rudeniui labiausiai netinka (o tinka tik deep žiemai doh.gif ). Čia kiek žmonių, tik nuomonių. Aš asmeniškai prie tokios šviesios odos, kaip jūsų, nerekomenduočiau, garantuoju, kad blyškins sad.gif (Ant Jadzkos kitaip atrodo, bet jos ir oda, ir plaukai kur kas tamsesni, ji ant ribos su deep winter)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 18:14)
Pagal šitos stilistės komentarus, juoda būtent rudeniui labiausiai netinka (o tinka tik deep žiemai  doh.gif ). Čia kiek žmonių, tik nuomonių. Aš asmeniškai prie tokios šviesios odos, kaip jūsų, nerekomenduočiau, garantuoju, kad blyškins  sad.gif (Ant Jadzkos kitaip atrodo, bet jos ir oda, ir plaukai kur kas tamsesni, ji ant ribos su deep winter)

o jus prisiminet mano balta kaip popierius oda bigsmile.gif ir as taip galvoju,kad netiks ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 10 07, 18:07)

As kiek suprantu sio saltojo sezono favorite bus raudona, pasvajoju apie silta jauku tamsiai raudona megztini. Nujauciu, kad nerasiu.
raudonos spalvos nemegstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 07 spalio 2011 - 16:40
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 14:19)
Juoda - ne tokia jau praktiška spalva batams. Ant jos labiau matomas purvas, druskos, dulkės, įbrėžimai, nei, pvz, ant taupe, pilkos, rusvos, chaki..

Jei kalba eina apie albumėlį, kur buvo bandyta parduoti netinkamus rūbus - nebelankomas. O sukelti savo kapsules geriau tiesiai į forumą, kad nuotraukos būtų temoje, kad nereikėtų kažkur ieškoti po albumus  smile.gif
Papildyta:
user posted image

Labai dailūs visi batukai, kaip matau iš Deichman, ir dar pasakyk kad jie odiniai bigsmile.gif Itariu, kad nea...
Atsakyti