sveikutes
Babi*, jei gerai pamenu tai anksciau kazkurioj temoj buvo rasyta, kad kapsulej turetu but 3 spalvos, viena spalva turi but tamsi, kita sviesi, o trecia ryski...
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 10 02, 15:58)
sveikutes
Babi*, jei gerai pamenu tai anksciau kazkurioj temoj buvo rasyta, kad kapsulej turetu but 3 spalvos, viena spalva turi but tamsi, kita sviesi, o trecia ryski...
Taip, būtent
QUOTE(dontstop @ 2011 10 02, 15:47)
Na, kapsulės metodas numato 2 - 3 spalvas, 2 - jei kapsulė mažytė, pvz, vakarinių rūbų kapsulė, 3 - kai kapsulė didesnė, pvz. darbinių rūbų kapsulė. 3 spalvų visiškai pakanka, kaip rodo patirtis Daugiau spalvų reiškia didesnius sunkumus derinant, mažesnį kiekį derinių
Supratau, apsiribosiu tada 3 spalvomis
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 10 02, 15:58)
Aha, šitą jau pasižymėjau į sąsiuvinį, nes senesnėse temose ne vieną kartą buvo rašyta
Aš po truputį jau ir ant savęs pradedu matyti, kuri spalva labiau tinka, kuri ne
gal jau buvo, o gal ne, gal kam pravers: 25 šaliko dėvėjimo būdai
gal jau buvo, o gal ne, gal kam pravers: 25 šaliko dėvėjimo būdai
ačiū mergaitės už failus, nuorodas ir paletes, gal vieną dieną ramiai pasinagrinėsiu.
Sveikos, grįžau po atostogų, o jūs tiek prirašėt
Reikia viską iki galo išskalbti, susidėlioti ir žiūrėti, kaip ten kas pas mane spintoje
bytte, pirmoji rankinė faina Nešiočiau visai prie džinsų ir maikučių arba megztinukų
dontstop, paskutiniai matyti pirkinukai gražūs
Reikia viską iki galo išskalbti, susidėlioti ir žiūrėti, kaip ten kas pas mane spintoje
bytte, pirmoji rankinė faina Nešiočiau visai prie džinsų ir maikučių arba megztinukų
dontstop, paskutiniai matyti pirkinukai gražūs
Turiu klausimų - kur Lietuvėlėje galima nusipirkti ODINIU batų. Na jau tiesiog baisiai pavargau lakstyt po visas pardes ir tik patvirtinti savo nusivylimą, kad odinių batų vos viena kita pora, pasirinkimo jokio . O kai visai šeimai reik batus atsinaujinti, tai man jau rankos nusvyra...
Tai gal pasidalinsite kokios slaptom vietom kur paauglėms, kur moteriškų, kur vyriškų ieškoti?
Papildyta:
Kitas klausimukas - esu golfukų mylėtoja, bet... nelabai jų randu, nes vėlgi reikalavimas, kad būtų natūralaus pluošto ir daugmaž patvariom siūlėm Gal vėl kas nors užmatėt šių mielų rūbelių?
Trečias klausimas - nedraugauju su lygintuvu tad reiktų patarimų, į ką atkreipti dėmesį įsigyjant rūbą, kad jo nebūtų būtina lygint - gal į audinio sudėtį ar dar kažką?
Tai gal pasidalinsite kokios slaptom vietom kur paauglėms, kur moteriškų, kur vyriškų ieškoti?
Papildyta:
Kitas klausimukas - esu golfukų mylėtoja, bet... nelabai jų randu, nes vėlgi reikalavimas, kad būtų natūralaus pluošto ir daugmaž patvariom siūlėm Gal vėl kas nors užmatėt šių mielų rūbelių?
Trečias klausimas - nedraugauju su lygintuvu tad reiktų patarimų, į ką atkreipti dėmesį įsigyjant rūbą, kad jo nebūtų būtina lygint - gal į audinio sudėtį ar dar kažką?
QUOTE(groovy @ 2011 10 05, 23:05)
Ačiū
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 07, 10:04)
Papildyta:
Ką tik buvo Takko akcija, po 35 lt 100 % medvilniniai golfai megztukų tipo, visokių spalvų..
Tie, kurie reikalauja lyginimo, jau parduotuvėje kabo susiglamžę
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 12:16)
Ačiū
Ką tik buvo Takko akcija, po 35 lt 100 % medvilniniai golfai megztukų tipo, visokių spalvų..
Ką reiškia "megztukų tipo"? Gaila, kad akciją pražiopsojau...
O aš maniau, kad tie kur kabo susiglamžę, kaip tik tokie ir turi būti, tad nereikalauja lyginimo O jei rimtai, tai gal priklauso nuo audinio sudėties, ar nepriklauso? Nekalbu apie klasikinius kostiumėlius, kurie turi būti lygūs t.y. lyginami, nes kitaip atrodys prastai, bet kalbu apie laisvesnio tipo rūbus...
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 07, 13:57)
Ką reiškia "megztukų tipo"? Gaila, kad akciją pražiopsojau...
O jei rimtai, tai gal priklauso nuo audinio sudėties, ar nepriklauso? Nekalbu apie klasikinius kostiumėlius, kurie turi būti lygūs t.y. lyginami, nes kitaip atrodys prastai, bet kalbu apie laisvesnio tipo rūbus...
O jei rimtai, tai gal priklauso nuo audinio sudėties, ar nepriklauso? Nekalbu apie klasikinius kostiumėlius, kurie turi būti lygūs t.y. lyginami, nes kitaip atrodys prastai, bet kalbu apie laisvesnio tipo rūbus...
Na, ne plonyčiai, bet kaip megztukai tokie, storesni. Man rodos, ten ir dabar turėtų būti kažkas panašaus, tai toks tipiškas Takko parduotuvei drabužis Ir medvilnė pas juos dominuoja.
Nežinau, nemanau, kad priklauso, pvz 100 % medvilninius marškinukus reikia lyginti, labai susiglamžo bet kokie, 100 % medvilninės maikės niekada nesiglamžo..
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 10 07, 09:04)
Turiu klausimų - kur Lietuvėlėje galima nusipirkti ODINIU batų. Na jau tiesiog baisiai pavargau lakstyt po visas pardes ir tik patvirtinti savo nusivylimą, kad odinių batų vos viena kita pora, pasirinkimo jokio . O kai visai šeimai reik batus atsinaujinti, tai man jau rankos nusvyra...
O po kokias parduotuves jus vaikstot tada? Nes pirmiausia i galva sove ta pati "Danija" kur tikrai yra ODINIU batu Pirma kart girdziu odiniu batu problema, nu pilna gi ju
Step top, ecco, clarcs, dolita (vardinu kas sauna i galva, pajamu jusu nezinau) ir tt
QUOTE(Soy @ 2011 10 07, 14:23)
O po kokias parduotuves jus vaikstot tada? Nes pirmiausia i galva sove ta pati "Danija" kur tikrai yra ODINIU batu Pirma kart girdziu odiniu batu problema, nu pilna gi ju
Step top, ecco, clarcs, dolita (vardinu kas sauna i galva, pajamu jusu nezinau) ir tt
Man irgi atrodo, kad odinių yra absoliučiai visose parduotuvėse Tikrai yra:
Reno
Fam club
Walking
Žygio batai
Deichman
Elegant line
Step top
Viva batai
Wawa