Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 30, 14:49)
Dabar yra telefonai, kur i viena apartata galima deti dvi sim korteles. Tai nesioji viena, bet naudojiesi dviem numeriais  mirksiukas.gif

Gan neblogai sugalvota, reikės pasidomėti, kai kažkada tolimoj ateity keisiu telefoną smile.gif
Atsakyti
Turiu organizacinį pasiūlymą: kuriant naują temą sudėt visas senąsias temas į pirmą puslapį, ne tik senąją temą 4u.gif toliau neriu į senąsias temas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 09 30, 18:58)
Turiu organizacinį pasiūlymą: kuriant naują temą sudėt visas senąsias temas į pirmą puslapį, ne tik senąją temą  4u.gif  toliau neriu į senąsias temas  mirksiukas.gif

Aš dar siūlyčiau ir atsisiuntimo nuorodas ar kažkaip kitaip į pirmą žinutę įkelti apie bazinį garderobą ir tipų lentelę, nes bent jau man ta informacija labai naudinga ax.gif
Atsakyti
Beje, gal kuri turite pavyzdžių kada soft summer turi rudas akis? blush2.gif

Radau, kad osink'ą verčia ir į anglų tai dabar turėsiu skaitymo, o dar ir SM senosios temos neperskaitytos. Žodžiu skaitymo bus daug biggrin.gif
Atsakyti
Cia buvo jau panasiu pasiulymu.Dar be to berods vilmuke3 labai gerus konspektus padariusi.Viskas praverstu i 1 psl. Bet kas imsis tokio darbelio smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 30, 22:57)
Cia buvo jau panasiu pasiulymu.Dar be to berods vilmuke3 labai gerus konspektus padariusi.Viskas praverstu i 1 psl. Bet kas imsis tokio darbelio  smile.gif ?

Ne aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 30, 20:12)
Aš dar siūlyčiau ir atsisiuntimo nuorodas ar kažkaip kitaip į pirmą žinutę įkelti apie bazinį garderobą ir tipų lentelę, nes bent jau man ta informacija labai naudinga ax.gif

Gerai butu rolleyes.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 30, 22:57)
Bet kas imsis tokio darbelio  smile.gif ?

Ta, kuri kurs tema biggrin.gif
Atsakyti
Skaitydama senas temas visiškai susipainiojau dėl spalvų skaičiaus. Sakykit, ar gerai supratau: drabužiai turi būti 2-3 spalvų (visi), o aksesuarai gali būti ir kitų spalvų, tačiau derančių prie rūbų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 01, 15:31)
Skaitydama senas temas visiškai susipainiojau dėl spalvų skaičiaus. Sakykit, ar gerai supratau: drabužiai turi būti 2-3 spalvų (visi), o aksesuarai gali būti ir kitų spalvų, tačiau derančių prie rūbų? doh.gif

Iš esmės taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 30, 21:57)
Cia buvo jau panasiu pasiulymu.Dar be to berods vilmuke3 labai gerus konspektus padariusi.Viskas praverstu i 1 psl. Bet kas imsis tokio darbelio  smile.gif ?

Gal Jus ? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas dėl spalvų:
senoje temoje radau tokias žinutes:
„norejau paklusti pvz.(as ziema)uz pagrindines spalvas rinkciausi pilka,tamsiai melyna ir juoda(batai tik),tada virsus galetu butu sviesesnis ir kitos spalvos nebutinai pagrindines?susipajniojau...

visiskai teisingai, nieko nesupainiojote. Baze tamsesne, visi kiti rubai kitu tinkamu spalvu.“
Tai gali spalvų būti daugiau nei trys (pvz.: ar galima pilkos neįskaičiuoti, kadangi ji neutrali?) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 10 02, 15:11)
Dar vienas klausimas dėl spalvų:
senoje temoje radau tokias žinutes:
„norejau paklusti pvz.(as ziema)uz pagrindines spalvas rinkciausi pilka,tamsiai melyna ir juoda(batai tik),tada virsus galetu butu sviesesnis ir kitos spalvos nebutinai pagrindines?susipajniojau...

visiskai teisingai, nieko nesupainiojote. Baze tamsesne, visi kiti rubai kitu tinkamu spalvu.“
Tai gali spalvų būti daugiau nei trys (pvz.: ar galima pilkos neįskaičiuoti, kadangi ji neutrali?) blush2.gif

Na, kapsulės metodas numato 2 - 3 spalvas, 2 - jei kapsulė mažytė, pvz, vakarinių rūbų kapsulė, 3 - kai kapsulė didesnė, pvz. darbinių rūbų kapsulė. 3 spalvų visiškai pakanka, kaip rodo patirtis smile.gif Daugiau spalvų reiškia didesnius sunkumus derinant, mažesnį kiekį derinių ax.gif 4u.gif
Atsakyti