QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 07:04)
Pavasarine skrybelaite, nejau šitą rankinę derinat ir prie vasarinės gėlėtos suknelės, ir į pliažą su ja einat, ir į gamtą važiuojat, ir prie vakarinių apdarų kur nors į balių, ir visur visur kitur?
Na taip, į pliaža ji netinkama, paprastai tempiamės didelį sportinį krepši, bet tą rankinę vistiek pasiimu (kad nereiktų perkraustyti nieko ), vakarui turėčiau nedidelę juodą rankinę, bet... nepamenu jokio vakarėlio ar baliaus jau n laiko, nors ir norėčiau
Aš nesakiau, kad viena rankinė idealu, bet man labai įdomu buvo, kaip kitos elgiasi su tais daiktų perkraustymais Atsakymų gavau
QUOTE(lauryna @ 2011 09 30, 09:22)
Rankines keiciu kas pora dienu , pagal nuotaika. Nesitampau galybes daiktu, nemegstu apsikrauti bereikalingais daiktas, rankineje man turi buti svara ir tvarka, jokiu trupiniu ar maisto. Mano rankineje: pinigine, telefas, raktai, lupu blizgis,veidrodelis, ranku kremas, akiniai nuo saules, pop.nosinaites.
Papildyta:
Dienos metu makiazo nekoreguoju, tik blizgiu vis pasidazau.
Papildyta:
Dienos metu makiazo nekoreguoju, tik blizgiu vis pasidazau.
Rankinėje visad yra telefonas, piniginė, užrašų knygutė, pagal poreikį papkė su brėžiniais, vienoje kišenukėje visokios kortelės (vizitkės, nuolaidų ir pan.), stengiuosi nepamiršti medžiaginio pirkinių krepšio, rankinėje maisto tai nea ,
kosmetikos daug neturiu ir aš, rankinėje visad yra lūpdažis, tušas, nosinaitės, rankų kremas ir mažytė šešėlių dėželė. Kartais išeinu nepasidažius, bet prireikus galiu tušu blakstienas brūkštelt ir lūpas pasidažyt. Tiek ir tesidažau apskritai Oda nelabai mėgsta makiažo pagrindą ir pan.