Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 07:04)
Pavasarine skrybelaite, nejau šitą rankinę derinat ir prie vasarinės gėlėtos suknelės, ir į pliažą su ja einat, ir į gamtą važiuojat, ir prie vakarinių apdarų kur nors į balių, ir visur visur kitur? unsure.gif

Na taip, į pliaža ji netinkama, paprastai tempiamės didelį sportinį krepši, bet tą rankinę vistiek pasiimu doh.gif (kad nereiktų perkraustyti nieko blush2.gif ), vakarui turėčiau nedidelę juodą rankinę, bet... nepamenu jokio vakarėlio ar baliaus jau n laiko, nors ir norėčiau unsure.gif

Aš nesakiau, kad viena rankinė idealu, bet man labai įdomu buvo, kaip kitos elgiasi su tais daiktų perkraustymais ax.gif Atsakymų gavau biggrin.gif

QUOTE(lauryna @ 2011 09 30, 09:22)
Rankines keiciu kas pora dienu , pagal nuotaika. biggrin.gif Nesitampau galybes daiktu, nemegstu apsikrauti bereikalingais daiktas, rankineje man turi buti svara ir tvarka, jokiu trupiniu ar maisto. ax.gif Mano rankineje: pinigine, telefas, raktai,  lupu blizgis,veidrodelis, ranku kremas, akiniai nuo saules, pop.nosinaites.
Papildyta:
drinks_cheers.gif Dienos metu makiazo nekoreguoju, tik blizgiu vis pasidazau.

Rankinėje visad yra telefonas, piniginė, užrašų knygutė, pagal poreikį papkė su brėžiniais, vienoje kišenukėje visokios kortelės (vizitkės, nuolaidų ir pan.), stengiuosi nepamiršti medžiaginio pirkinių krepšio, rankinėje maisto tai nea schmoll.gif,
kosmetikos daug neturiu ir aš, rankinėje visad yra lūpdažis, tušas, nosinaitės, rankų kremas ir mažytė šešėlių dėželė. Kartais išeinu nepasidažius, bet prireikus galiu tušu blakstienas brūkštelt ir lūpas pasidažyt. Tiek ir tesidažau apskritai blush2.gif Oda nelabai mėgsta makiažo pagrindą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 09 29, 16:44)
O jei kokia taupe spalvos g.gif:ji tinka daug kam ir =iemai ir vasarai.

čia labai gera mintis pamąstymui mirksiukas.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 30, 10:02)
, rankinėje maisto tai nea  schmoll.gif,

Isvis nepazistu, kas maista rankineje nesiotusi biggrin.gif Nebent kokias kramtoskes ar ciulpinukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 30, 10:54)
Isvis nepazistu, kas maista rankineje nesiotusi biggrin.gif Nebent kokias kramtoskes ar ciulpinukus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir as nesinesioju, bet pazistu kas nesiojasi, bet ten rankine....jei gerai susilankstyciau gal net as ten tilpciau biggrin.gif

As saltajam sezonui turiu viena rankine , viena permetama per peti kai tik iki pardes palekt kokios kai norisi laisvu ranku. Dar turiu vakaro isejimams, bet per maza ji.
Svajoju apie butent vakaro isejimams kazkokia, bet grazios niekur nemaciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 30, 10:54)

as vasara nesiojaus vandens buteliuka, o dabar kartais galima rasti kokiu sokoladuku, javainiuku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 30, 11:54)

Studiju laikais turedavau sokoladuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 30, 10:22)
Rankines keiciu kas pora dienu , pagal nuotaika. biggrin.gif Nesitampau galybes daiktu, nemegstu apsikrauti bereikalingais daiktas, rankineje man turi buti svara ir tvarka, jokiu trupiniu ar maisto. ax.gif

drinks_cheers.gif
Aš nešioju išvis mažai daiktų: 3 telefonai (juos vis tiek iškraustau grįžus namo, nes kitaip negirdžiu skambučių), piniginė, raktai nuo namų ir nuo darbo, kramtomoji guma. Į darbą pasiimu lūpdažį ar lūpų blizgėsį, kurį tądien naudoju. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 30, 11:50)
Studiju laikais turedavau sokoladuku  rolleyes.gif

Šokoladukų tai ir dabar pasitaiko, tik supakuotų, o jei pralupu tai iškart ir suvalgau, ta prasme trupinių rankinėj neatsiranda ax.gif

Dontstop, trys telefonai bigsmile.gif O aš ir dėl vieno svaigstu, kad nesveika jį nešiotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 30, 13:49)

Dontstop, trys telefonai  bigsmile.gif  O aš ir dėl vieno svaigstu, kad nesveika jį nešiotis doh.gif

Tikrai, kad nesveika sad.gif Bet ką daryti? Vienas darbinis, ir darbo pobūdis toks, kad privalau visada būti "ant ryšio". Kiti du asmeniniai, per vieną nemokamai kalbėti su vyru, per kitą - nemokamai smsinti su mama. Kiekvienas telefonas pastoviai naudojamas, tad nešiojuos net kai trumpam išbėgu iš namų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 30, 13:49)
Šokoladukų tai ir dabar pasitaiko, tik supakuotų, o jei pralupu tai iškart ir suvalgau, ta prasme trupinių rankinėj neatsiranda  ax.gif

Tai ir pas mane supakuoti budavo, as i mokslus vezdavausi, per pertrauka uzkrimsti, na toks iprotis budavo, o gal kad studente ir amzinai alkana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 14:00)
Tikrai, kad nesveika  sad.gif Bet ką daryti? Vienas darbinis, ir darbo pobūdis toks, kad privalau visada būti "ant ryšio". Kiti du asmeniniai, per vieną nemokamai kalbėti su vyru, per kitą - nemokamai smsinti su mama. Kiekvienas telefonas pastoviai naudojamas, tad nešiojuos net kai trumpam išbėgu iš namų  unsure.gif

Dabar yra telefonai, kur i viena apartata galima deti dvi sim korteles. Tai nesioji viena, bet naudojiesi dviem numeriais mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane tai 4 siuo metu nesiojamos. Viena didele minimalistine, nebrangi, negaila tampyt kasdiena.
user posted image
Kitos dvi i miesta 'prasmatniau' imu, pagal drabuziu spalvas priklauso kuria. Viena verstos odos portfeliukas (juoda tik mano)
user posted image
Ir odine pelenu rozes spalvas ala vintazine rankine, fotkes nerandu internete
Ir vakarui voko formos delnine
user posted image

O su daiktu perkraustymu bedos nera,greit permetu pinigine, raktus, pora lupdaziu ir viskas
Atsakyti