QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 29, 20:51)
Turiu vienintelę rankinę jau beveik keturi metai- tokios natūralios ryžos odos. Renkantis išsikėliau reikalavimą, kad tilptų A4 papkė. Man ji tinka absoliučiai prie visko. Nemėgstu rankinių kaitalioti, nes pamirščiau pusę daiktų ir nebežinočiau kas kur. Neįsivaizduoju tokio visko perkėlinėjimo iš vienos rankinės į kitą
Pas mane vienoj kišenukėj vizitkės, kitoj kosmetika, kitoj popieriai ir pan.
man kaip tik rankinės turinį tektų iškraustyt ir sukraustyt jei vieną turėčiau
. "Darbinėje" rankinėje tampausi popierius, dokumentus, pieštukus, rašiklius ir kt. kanceliariją... laisvalaikio kuprinėje visokie vaikų daikčiukai + daiktai kurie reikalingi bus: pledas ar ranklšluostis, megztukai vaikams, gėrimai, kartais užkandžiai...
kai einu "tūsintis" išvis daiktų minimaliai: piniginė, raktai, telefonas... šitie aišku migruoja po visas rankines, bet nematau reikalo iškraustyt visko, jei vėl reiks tą patį dėti kitą kart. Man būtų labai sunku vieną rankinę turėt... Čia tas pats kas tarkim vaikui su kuprine eiti ir į futbolo treniruotes... ar dar į kokį užsiėmimą viską susikrovus. Aš jai reikia, geriau kelis mini veidrodėlius kiekvienai rankinei įsigyju, nei popierius ir vaflius dedu į vieną rankinę. O makijažo pusę nešiotis nematau reikalo, dažniausiai dažomės gi ne su tais pačiais dažais skirtingose situacijose... o kartais ir išvis nesidažom, bent jau aš. nesuprantu merginų kurios rankinėje tamposi visą makijažo turinį... tada jį vistiek tenka iškrauti ryte dažantis, o makiažo pataisymui manau užtenka įsidėti tinkamą lupdažį ar dar ką pagal poreikį