QUOTE(Sophi @ 2011 09 28, 20:18)
donstop, laikas jums atsidaryt kioskelį
Matomai
QUOTE(Apuole @ 2011 09 28, 20:38)
Dontstop, ačiū už pagalbą. kaip ir itariau, panašu, kad esu soft ruduo. Dabar reikia bazinių spalvų. čia man kilo keli pagrindiniai klausimai:
1. neimanoma apsieiti be džinsų. ar jų spalva turi įeiti į bazines spalvas? tada gaunas arba viena iš spalvų mėlyna, arba ne mėlyni džinsai?
2. turiu juodą lietpaltį, juodą striukę ir juodai baltą paltą. bet norėčiau naujai kapsulei už pagrindą rudos spalvos. o kaip jūs dažniausiai darot su viršutiniais rūbais? ir apskritai kokią spalvą imat kaip bazinę?
o dėl mano atsirinktų rūbų "tik namams", tai jie nėra labai nudevėti ar pan. tiesiog nenoriu ant jų pagrindo formuot kapsulės, tad jie tarnaus namuose
.
Nėr už ką
Džinsai. Jų atveju galima taip griežtai nežiūrėti į kapsulės principus ir nusipirkti bet kokio patinkančio atspalvio. Juk prie džinsų ir taip daugmaž viskas tinka
Beje, Bytte labai įdomiai rašė apie tai, koks džinsų atspalvis kokiam tipui tinka.
Lietpalčiai ir striukės tikrai turi būti bazinių spalvų, rudens tipui ne juodi. Kol kas galima šaliku atskirti juodą viršutinio rūbo spalvą toliau nuo veido, o ateity nusipirkti labiau tinkančios spalvos