Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2011 09 27, 19:57)
Mano tipą nustatė forumietės 4u.gif

Man irgi mirksiukas.gif Ačiū, dontstop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 27, 14:51)
liezuvis.gif 

Labai grazus, nors paprastuciai, darbiniai, o ir taip reikejo rudeniui uzdaru batuku, jau tuoj atsals ir reiks is basankiu lipti smile.gif O is pernai ne ka turiu.
Taip kad cia protingas pirkinys rolleyes.gif liezuvis.gif
10 € odiniai bigsmile.gif

Kad man taip prisikalbėjus topsecret.gif nail.gif

O LT rudens sezonui batus kažin ar jau pilnai užsivežė? man labai jau reikia: vienus beturiu ir tie patys ant ribos, kokį rytą nebeturėsiu kuo apsiauti. pabaigiau visus seniau pirktus, liko tik praeitą rudenį pirkti... kažkaip greit nusidėvėjo, nors ir natūralios odos, ir lyg neblogai pasiūti, bet matyt ne Klaipėdos orams pritaikyti vis tik buvo.
Dabar žiūriu tokių mandrų guminių visur užvežė, bet ir kainos nemenkos. Tai neapsisprendžiu verta už guminius mokėt 100 Lt ar ne. Kažkaip šunį vedžiot aš vis tiek linkusi su paprastais darbinio tipo, nes aikštelėje tokia purvynė doh.gif ... mandresni net juokingai atrodytų... o į mokyklą vaiką vest jau nebelabai tokiais (mūsų mokykla visada labai patvinsta, be botų, nesušlapus kojų neįmanoma nueiti, tai vaikai eina su botais, ir vėliau persiauna į batelius). Vienus tokius juodus čiupinėjau, kur tiktų visiems atvejams... bet kaina 140 Lt... gamintojas nežinomas, gal išsiskleis po metų - pinigai į balą. Gal pora pigių maximinių nusipirkt ir tiek, į miestą aš jais tikrai nevaikščiosiu?

QUOTE(Babi* @ 2011 09 27, 16:52)
Ar tinka tokia pilka Soft summer tipui? ax.gif

jei mano monitorius nemeluoja - tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 28, 07:56)
Dabar žiūriu tokių mandrų guminių visur užvežė, bet ir kainos nemenkos.

Aš mąstau apie crocsų botus. Nes vaikai su maximiniais šlapiom kojom vaikščiojo doh.gif,per siūles leido vandenį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 28 rugsėjo 2011 - 08:01
O ar tinka kokia pilka spalva deep autumn tipui ? VIenose lentelėse rodos matau pilką, o kitose ne...

KAlbant apie batus, tai praeitą žiemą nešiojau crocsus guminius su kailiuku. Tai tikrai pasiteisino ir įtiko. Dabar aišku modeliukas man nebelabai, užtat grybauti puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 28, 07:08)
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, o klostuoti sijonai dabar madingi ar ne? g.gif

Rytas labas.
As nesioju, klostuota ir languota ax.gif toli a lia geros mergaites sijona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 09 28, 08:39)
KAlbant apie batus, tai praeitą žiemą nešiojau crocsus guminius su kailiuku. Tai tikrai pasiteisino ir įtiko. Dabar aišku modeliukas man nebelabai, užtat grybauti puikiai tinka.

Koja neprakaituoja? Iki kokios temperaturos tinka nešioti? Noriu tokių ir vaikams vietoj botų ax.gif
QUOTE(Shana @ 2011 09 28, 08:46)
Rytas labas.
As nesioju, klostuota ir languota ax.gif toli a lia geros mergaites sijona blush2.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 28, 09:53)
Koja neprakaituoja? Iki kokios temperaturos tinka nešioti? Noriu tokių ir vaikams vietoj botų ax.gif

bigsmile.gif

Aš nešiojau ir per didžiausius šalčius. Aišku patalpoje ilgiau pabuvus tai koja kaista kažkiek (bet man ir su tobulais odiniais ir natūraliu kailiu ta koja kaista). Privalumas tas, kad tuos crocsus auniesi su stora kojine, nes viduje jie kaip ir nėr pašiltinti. Tai jei jau sukaito, tai išplauni kojines ir batai nėr sušutę... dar ta guma ne guma bent jau man visiškai netraukė šalčio.
Va tokius turiu. Gal nėr grožio idealas, ale laisvalaikiui patogu...

user posted image
Atsakyti
tai kad čia labiau kaliošai ant aulo... ne botai... aš su tokiais prisemčiau blush2.gif bet turėjau dukrai botus tokius kaip crocsai. Firmos nežinau, pirkau kol crocsai į madą nebuvo atėję, buvo parašyta kad poliuretanas ar kaip ten... NASA technologijos ir visokia kitokia bla bla bla... tai tikrai kojytė nešaldavo, be to lengvučiai, nepalyginsi su guminiais ar PVC (ar kaip ten maximiniai tie), nešiojosi gerai. Vėliau tokie panašūs visose prekybcentriuose buvo atsiradę... tai šiaip sau... dėvisi akyse.

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2011 09 28, 09:39)
O ar tinka kokia pilka spalva deep autumn tipui ? VIenose lentelėse rodos matau pilką, o kitose ne...

pilka
manau antra ir paskutinė turėtų tikrai tikt... bet mano nuomone pilka nėra labai deep spalva 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kapsuliukės mirksiukas.gif

senokai skaitinėju jūsų temą. man pats principas labai artimas ir patinkantis. tačiau vis pritrūkdavau laiko ar kažko dar, kad susiimt ir padaryt revoliuciją smile.gif dabar, kai auginu sūnelį, noriu išnaudot buvimą namuose kapsulės įgyvendinimui. jau buvau sunešusi visą savo spintų turtą ir kritiškai jį peržiūrėjau bei suskirsčiau į kategorijas:
1. Išmesti
2. Nešioti tik namuose
3. Vidutiniški rūbai, artimiausiu metu pretenduojantys į antrą kategoriją
4. Kokybiški, geri rūbai

Daugiausia visko nuėjo į 2 kategoriją. Iš esmė tai lėmė ir tai, kad paskutinis didelis apsipirkimas jau senai buvo, o apsipirkti Lietuvoje sunkiai rankos kyla (ir piniginė raukosi smile.gif ). Kadangi planuojame artimiausiu metu organizuotis apsipirkimo kelionę, tai tik dar kartą grąžino mane prie kapsulės. Norėčiau konkrečiai susiplanuoti ką pirksiu, kad išvengti pirkinių kokofonijos.

Dabar mano galvoje 2 klausimai, kuriuos reikia apgalvoti:
1. Nusistatyti spalvinį tipą. Seniau buvau daug maž tikra, kad esu ruduo. Tačiau kuo toliau, tuo labiau abejoju... Jau išsiunčiau nuotrauką Dontstop, bučiau dėkinga, jei ir man galėtų padėti ax.gif
2. Stilistiškai pasikoreguoti rūbus pagal dabartinę gyvenseną. Su darbine apranga viskas aiškiau ir paprasčiau, jai kapsulę nesunku pritaikyti. bet va dabar, būnant su sūneliu, poreikiai ir gyvensena keičiasi, tad norisi ir laisvalaikio, sportinio stiliaus rūbų. vat juos "sukapsuliuot" man atrodo daug sudėtingiau g.gif

toks trumpas mano įvadas. nemažai jūsų jau patapusios tikrom ekspertėm, tad jūsų patirtis kaip lobynas. dabar bandau vėl viską perskaityt iš naujo. būsiu dėkinga, jei priimsit į savo būrį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 09 28, 12:25)

2. Nešioti tik namuose
3. Vidutiniški rūbai, artimiausiu metu pretenduojantys į antrą kategoriją

Jau išsiunčiau nuotrauką Dontstop, bučiau dėkinga, jei ir man galėtų padėti  ax.gif

2. Stilistiškai pasikoreguoti rūbus pagal dabartinę gyvenseną. Su darbine apranga viskas aiškiau ir paprasčiau, jai kapsulę nesunku pritaikyti. bet va dabar, būnant su sūneliu, poreikiai ir gyvensena keičiasi, tad norisi ir laisvalaikio, sportinio stiliaus rūbų. vat juos "sukapsuliuot" man atrodo daug sudėtingiau  g.gif

Pirmą, tai siūlyčiau taip nedaryti biggrin.gif Čia ne iš kapsulės srities, tiesiog nesusilaikiau blush2.gif Jūs dabar sėdit su vaiku namuose, jūsų vyras jus mato tik tokią, naminę smile.gif . Gaunasi, kad jūs visą laiką prieš jį apsirengusi kažkokiais nutampytais senais rūbais ax.gif Vėliau, kai dirbsit, vėlgi, prieš bendradarbius išsipuošiama, o prieš vyrą ir namiškius - vėl nutampytais, nuskalbtaias skarmalais. Kame logika? ax.gif

Negavau unsure.gif

Kai buvau vaiko auginimo atostogose, mano kapsulės atrodė maždaug taip:

žiemai - šilta striukė, patogūs plokščiapadžiai, slidininko kelnės, n+k megztinių, tinkančių po striuke, šilti aksesuarai;

pavasariui, rudeniui - striukė, patogūs plokščiapadžiai, kedai, džinsai, patogios medvilninės kelnytės, pora bliuzonų, pora maikių ilgom rankovėm;

vasarai - kedai, plokščiapadės šlepetės, koks trejetas bridžų, n+k medvilninių maikių trumpom rankovėm, koks vienas bliuzonas, kepurė su snapeliu

Visai nereikėjo: sijonų, suknelių, sarafanų, kulniukų, pėdkelnių, švarkų.
Atsakyti
kol mano vaikai buvo visai maži aš labai mėgau berankoves sukneles (poros užtekdavo) ne itin ilgas. Po apačia maudavausi pagal poreikį maikutes, trumparankoves, ilgarankoves ar aptempta megztuką... šiltas pėtkelnes arba timpas. Einant į lauką tik atitinkamą striukę apsivilkdavau. Batai buvo irgi visi sportinio tipo. Buvau normaliai stora, tad dėl donstop išvardintų priežasčių, nenorėjau spraustis į nutampytus, senus rūbus.
...dar turėjau keleta rubų išėjimui į miestą, bet ne kapsulinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 28 rugsėjo 2011 - 12:56
QUOTE(bytte @ 2011 09 28, 08:56)
jei mano monitorius nemeluoja - tinka 4u.gif

clap.gif planuoju siųstis paltuką ir tokios medžiagos gavau pigiai, o dabar, gavus patvirtinimą, kad tinka pagal mano tipą, lėksiu pas siuvėją 4u.gif
Atsakyti