Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 09 27, 12:00)
shana plotformytės, tai kai pilnai padukas užpildytas? O tokių dabar būna?

Dar ir kaip. savaitgali Hilfigerio tokias matavausi wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 rugsėjo 2011 - 12:07
QUOTE(Shana @ 2011 09 27, 13:05)
Dar ir kaip. savaitgali Hilfigerio tokias matavausi wub.gif

Paskutinėje foto šešetukas tiesiog svajonių wub.gif Aš irgi už platformas prie kliošo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniau jau išeina iš mados... labai senai kažkaip atrodo kad tokie yra atsiradę...
Aš tokių jau praitais metais dairiausi, labai dailiai mano kojos atrodo su tokiais batais, tik su lig kauliuku kur baigiasi. Matavausi Taupe spalvos... ale išpirko kol apsisprendžiau lotuliukas.gif
Aš tai griebčiau su alyviniais apvadais wub.gif nu vat tokių labai labai dabar norėčiau...
o tas šešetukas... man prie sijono nebent su laibom blauzdom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 27, 12:54)
Maniau jau išeina iš mados... labai senai kažkaip atrodo kad tokie yra atsiradę...

Labai daug visur, sestadieni slaisciausi po visokias blatnas pardes, tai tikrai daug.

O as prisisnekejau, tik tau ikeliau paveiksliuku, islekiau cia su reikalais, ir nusipirkau pakeliui batukus su tokia platforma neauksta, tamsiai melynus, odinius, paskutine pora wub.gif
Su tokio tipo platformike, i darba lakstyti, tiks prie naujo rankinuko ir daug prie ko ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 27, 14:28)
O as prisisnekejau, tik tau ikeliau paveiksliuku, islekiau cia su reikalais, ir nusipirkau pakeliui batukus su tokia platforma neauksta, tamsiai melynus, odinius, paskutine pora wub.gif
Su tokio tipo platformike, i darba lakstyti, tiks prie naujo rankinuko ir daug prie ko ax.gif

... hah.gif ... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 27, 13:45)

liezuvis.gif

Labai grazus, nors paprastuciai, darbiniai, o ir taip reikejo rudeniui uzdaru batuku, jau tuoj atsals ir reiks is basankiu lipti smile.gif O is pernai ne ka turiu.
Taip kad cia protingas pirkinys rolleyes.gif liezuvis.gif
10 € odiniai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 rugsėjo 2011 - 13:54
Ar tinka tokia pilka Soft summer tipui? ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 27 rugsėjo 2011 - 15:52
Labas merginos, gal galit parasyti kur jus nusistatet koks tipas esat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 09 27, 19:52)
Labas merginos, gal galit parasyti  kur jus nusistatet koks tipas esat?  4u.gif

Mano tipą nustatė forumietės 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nusimananti galetu pasakyti ,koks esu tipas ax.gif rudi (tamsus) plaukai, oda i ruduma, akys melynos su priemaisom rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 09 27, 20:19)
Gal kuri nusimananti galetu pasakyti ,koks esu tipas  ax.gif  rudi (tamsus) plaukai, oda i ruduma, akys melynos su priemaisom  rolleyes.gif .

Reikia foto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, o klostuoti sijonai dabar madingi ar ne? g.gif
Atsakyti