Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Jau kaip sudominote su šia tema bigsmile.gif
Skaičiau skaičiau, atrodo supratau, dar paskaičiau - pamečiau mintis. Toliau skaitant vaizdas išryškėjo. Vėliau vėl apsiblausė.
Galiausiai liko klausimas iš vienos praėjusių temų.

Apie soft vasarą.
QUOTE(raami @ 2011 07 21, 07:44)
Nu ekspertės pasakykit man kokie čia atspalviai šilti ar šalti? g.gif  bigsmile.gif
Ar tiktų Soft vasarai? g.gif
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2011 07 21, 07:51)
Šilti  4u.gif  Soft vasarai nelabai, nors...

Kodėl šie šilti netinka soft vasarai, nes pagal paletę, man čia viskas lyg ir vietoj. Ar čia paletėj ne šilti atspalviai? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 09 26, 23:16)
Ar čia paletėj ne šilti atspalviai?  blush2.gif
user posted image

Paletėje šalti dominuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 27 rugsėjo 2011 - 07:07
QUOTE(_asamaM @ 2011 09 26, 23:16)
Apie soft vasarą.
Kodėl šie šilti netinka soft vasarai, nes pagal paletę, man čia viskas lyg ir vietoj. Ar čia paletėj ne šilti atspalviai?  blush2.gif

ne vietoj ax.gif
user posted image

sulyginkit visas spalvas, pamatysit kad tik violetiniai dryželiai su kampine paletės spalva sutampa, o visos kitos spalvos žymiai šiltesnės (liaudiškai sakant rudesnės) 4u.gif
Atsakyti
Laba

Apziurejau imesta nuoroda. Grazus derinukai, o labiausiai tai apyranke wub.gif
user posted image

QUOTE(Sophi @ 2011 09 26, 21:01)
Man atrodo ir gražios, ir patogios, bet patogumas bet kuriuo atveju svarbiau smile.gif

Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 26, 13:51)
Skaitančioms rusiškai - įdomus straipsnis apie pėdkelnes (kaip ir prie ko derinti)  4u.gif

bliamba kažkiek laiko praeina ir pasidaro tingu skaityti svetima kalba blush2.gif ... atsidėjau straipsnį kokiam vakarui. pasirodė įdomus 4u.gif

man visi derinukai patiko, bet nieko sau nenorėčiau... gal tik batai kai kurie kabino. kažkaip nusprendžiau kad laikas pereit prie kulnų... tai jaukinuosi juos po truputi. Aš kažkaip pagalvojau, kad labai ne moteriškas mano garderobas g.gif ... nors sijonus dievinu. Nemėgstu moteriško stiliaus batų, rankinių... patinka grubūs aksesuarai, neįsivaizduoju savęs su jokiais papuošimais bantukų ar ale gėlių pavidalu. O dabar nerandu batų kad tiktų prie mano naujų džinsų... ale tokių:
user posted image
kažkaip gal truputi per sena su kedukais... o bateliai paprasti šaip sau ar ne? kažkaip kulno reikia mano akimis žiūrint blush2.gif kažin kokių ieškotis, kad ir prie A tipo sijonų su lig keliais arba mxi tiktų?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 27, 08:21)

kažkaip gal truputi per sena su kedukais... o bateliai paprasti šaip sau ar ne? kažkaip kulno reikia mano akimis žiūrint blush2.gif kažin kokių ieškotis, kad ir prie A tipo sijonų su lig keliais arba mxi tiktų?

Neaukstos dailios platformikes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 27, 08:07)
Paletėje šalti dominuoja 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 09 27, 09:02)
ne vietoj ax.gif
user posted image

sulyginkit visas spalvas, pamatysit kad tik violetiniai dryželiai su kampine paletės spalva sutampa, o visos kitos spalvos žymiai šiltesnės (liaudiškai sakant rudesnės) 4u.gif

Na va, pasirodo tik skaityti - neužtenka smile.gif Šaltą sutapatinau su ryškia.

Ačiū už komentarus. Jaučiu čia saviįtaiga suveikė. Įsivaizduoju, kad esu soft vasara, bet paskutiniu metu bais noris dangiškos mėlynos, smėlio šiltų spalvų. Tai ir bandžiau visą paletę privest iki to doh.gif
Beje, prie pat veido foninė spalva irgi "įskaičiuojama" į rekomenduotinas? (Vis tikiuos, kad ta dangiška man tiks lotuliukas.gif )

Atsakyti
Žinovės papasakokit, ar Deep autumn tinka Taupe spalva? LAbai patikti pradėjo...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 09 27, 12:07)
Žinovės papasakokit, ar Deep autumn tinka Taupe spalva? LAbai patikti pradėjo...

Taupe tinka visoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 09 27, 12:07)

Man si spalva labai labai wub.gif
Atsakyti
Gal galit kas įdėti Deep autumn tinkančių darbui (biure) kapsulių su taupe ar turkio spalva. Nesugalvoju kokios spalvos švarko norėt doh.gif: Reikia +/- klasikinių gal kiek su įdomesniais elementais doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 09 27, 11:01)
Ačiū už komentarus. Jaučiu čia saviįtaiga suveikė. Įsivaizduoju, kad esu soft vasara, bet paskutiniu metu bais noris dangiškos mėlynos, smėlio šiltų spalvų. Tai ir bandžiau visą paletę privest iki to  doh.gif
Beje, prie pat veido foninė spalva irgi "įskaičiuojama" į rekomenduotinas? (Vis tikiuos, kad ta dangiška man tiks  lotuliukas.gif  )

Ta dangiška kur dabar parduotuvėse pilna - dažniausiai visai ne šilta, o šalta... tinkanti žiemai. kiek pamenu viena iš donstop mėgiamų ax.gif .
O soft summer irgi turi savo dangišką, tik kiek kitokę, bet irgi neblogą (deja kažkaip nelabai užtinku LT)
Foninė prie rekomenduotinų, bet man jina visai tokia ne ryški ir ne dankiška, daugiau apibūdinčiau kaip ledo rolleyes.gif

shana plotformytės, tai kai pilnai padukas užpildytas? O tokių dabar būna?
Atsakyti