Skaitančioms rusiškai - įdomus straipsnis apie pėdkelnes (kaip ir prie ko derinti)
QUOTE(dontstop @ 2011 09 26, 12:51)
Skaitančioms rusiškai - įdomus straipsnis apie pėdkelnes (kaip ir prie ko derinti)
rusiskai
mini kapsulytes su mados tendencijom
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 14:02)
neatidaro nuorodos
QUOTE(Leticija @ 2011 09 26, 15:23)
neatidaro nuorodos
http://www.moteris.l..._jaukus_duetas/
Gal taip atidarys
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 17:21)
Man atidarė. Šaunių derinukų pririnkta Man patiko visi batai O rankinės bene visos - portfelio formos, visgi ant bangos dar
QUOTE(dontstop @ 2011 09 26, 17:23)
Man atidarė. Šaunių derinukų pririnkta Man patiko visi batai O rankinės bene visos - portfelio formos, visgi ant bangos dar
o as pamasciau, kad smutkes dar dar ale jau batai ir rankines su tokiom niekur neiciau kiek zmoniu tiek skoniu, konservatyvi turbut as.
niu baigineju darbo kapsule sumaketuot tai pafotkinsiu atsiusiu, galesit peikt kol nebaigiau
QUOTE(Karolilna @ 2011 09 26, 18:33)
o as pamasciau, kad smutkes dar dar ale jau batai ir rankines su tokiom niekur neiciau kiek zmoniu tiek skoniu, konservatyvi turbut as.
Man šmutkės nieko, bet sau pritaikyčiau nebent leopardinę suknelę Labiausiai nustebino balachonas nuotraukoje su aviatoriaus striuke, man taip ir trūksta kokių kelnių/sijono ir diržo
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 17:21)
patiko man visai kapsules aisku ne visos bet vienoj batai nieko, kitoj suknele. aplamai patiko tai kad madinga megztos sukneles ir kad jas ivairiai suderint galima. taip pat kazkaip uzstrigo liemene su kailiu, kazkokios net ir as uzsimaniau jau
Karolilna, bus labai idomu pamatyt darbo kapsule
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 25, 19:52)
As zinau vienintelej vietoj, tai Viva salone Didziojo vandens gatvej
Apsilankiau siandien, tai blogos naujienos. Ta firma (Beauty for all seasons) apskritai baige savo veikla del savininko mirties (taip man paaiskino). Tai gerai, kad buvau nusistacius savo tipa...
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 25, 17:51)
Ir dar neatsispyriau Gino Rossi basutems, jauciu daug kam nepatiks, bet man labai patogios
Man atrodo ir gražios, ir patogios, bet patogumas bet kuriuo atveju svarbiau
QUOTE(Shana @ 2011 09 26, 10:40)
Dontstop, labai grazios kapsules, mano stiliaus, galeciau priglausti beveik viska, isskyrus placius marskinius su bantukais priekyje
QUOTE(dontstop @ 2011 09 26, 17:23)
As tai ir rubu kainas suziurejau, primeciau kiek kainuotu apsirengti taip
QUOTE(Malena @ 2011 09 26, 16:21)
Is kiekvienos kapsules daug ko noreciau. Tik rankines ne mano skonio.