Ir dar neatsispyriau Gino Rossi basutems, jauciu daug kam nepatiks, bet man labai patogios
Man tie platforminiai batai irgi faini , o vat tie antri tai tokie biski bobiski O kad patogus tai tikiu, toks kulnas visada patogus
Man patiko botiljonai, o rankinė visai ne mano skonio
Gal galit patarti kur Klaipedoje galima nusistatyti tipa ir uzsisakyti palete. Tipa labai seniai, jau virs 10 metu, buvau nusistacius, bet kaip suprantu individualiai pritaikyta palete be tipo nustatymo nedarys?
QUOTE(7sense @ 2011 09 25, 18:48)
Gal galit patarti kur Klaipedoje galima nusistatyti tipa ir uzsisakyti palete. Tipa labai seniai, jau virs 10 metu, buvau nusistacius, bet kaip suprantu individualiai pritaikyta palete be tipo nustatymo nedarys?
As zinau vienintelej vietoj, tai Viva salone Didziojo vandens gatvej
QUOTE(Leticija @ 2011 09 25, 16:58)
Man tie platforminiai batai irgi faini , o vat tie antri tai tokie biski bobiski O kad patogus tai tikiu, toks kulnas visada patogus
Ta pati pagalvojau
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 25, 19:52)
As zinau vienintelej vietoj, tai Viva salone Didziojo vandens gatvej
Aciu labai
QUOTE(dontstop @ 2011 09 25, 17:38)
Man patiko botiljonai, o rankinė visai ne mano skonio
ir jusu idetos kapsules labai grazios
Apie bobiskuma irgi buvau pagalvojus Bet kaip sakiau, gerai ziurisi ant kojos ir patogios, skirtos bus lakstyti kasdien. Tai isvada ta, kad gariuniski pirkiniai sulauke daugiau pagyru
Donstop, grazios kapsules Ypac rankine is pirmo paveikslelio
Donstop, grazios kapsules Ypac rankine is pirmo paveikslelio
Dontstop, labai grazios kapsules, mano stiliaus, galeciau priglausti beveik viska, isskyrus placius marskinius su bantukais priekyje
Labai grazus geletas sijonukas 3 nuotraukoje.
Labai grazus geletas sijonukas 3 nuotraukoje.