Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ir dar neatsispyriau Gino Rossi basutems, jauciu daug kam nepatiks, bet man labai patogios rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Man tie platforminiai batai irgi faini bigsmile.gif , o vat tie antri tai tokie biski bobiski ax.gif smile.gif O kad patogus tai tikiu, toks kulnas visada patogus thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko botiljonai, o rankinė visai ne mano skonio 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kur Klaipedoje galima nusistatyti tipa ir uzsisakyti palete. Tipa labai seniai, jau virs 10 metu, buvau nusistacius, bet kaip suprantu individualiai pritaikyta palete be tipo nustatymo nedarys?
Atsakyti
Prie ko derinti pieštuko formos sijoną

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iš čia
Atsakyti
Kaip viskas grazu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2011 09 25, 18:48)
Gal galit patarti kur Klaipedoje galima nusistatyti tipa ir uzsisakyti palete. Tipa labai seniai, jau virs 10 metu, buvau nusistacius, bet kaip suprantu individualiai pritaikyta palete be tipo nustatymo nedarys?

As zinau vienintelej vietoj, tai Viva salone Didziojo vandens gatvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 09 25, 16:58)
Man tie platforminiai batai irgi faini  bigsmile.gif , o vat tie antri tai tokie biski bobiski  ax.gif  smile.gif O kad patogus tai tikiu, toks kulnas visada patogus  thumbup.gif

Ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 25, 19:52)
As zinau vienintelej vietoj, tai Viva salone Didziojo vandens gatvej  smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 25, 17:38)
Man patiko botiljonai, o rankinė visai ne mano skonio  4u.gif

drinks_cheers.gif ir jusu idetos kapsules labai grazios ax.gif
Atsakyti
Apie bobiskuma irgi buvau pagalvojus biggrin.gif Bet kaip sakiau, gerai ziurisi ant kojos ir patogios, skirtos bus lakstyti kasdien. Tai isvada ta, kad gariuniski pirkiniai sulauke daugiau pagyru biggrin.gif

Donstop, grazios kapsules bigsmile.gif Ypac rankine is pirmo paveikslelio smile.gif
Atsakyti
Dontstop, labai grazios kapsules, mano stiliaus, galeciau priglausti beveik viska, isskyrus placius marskinius su bantukais priekyje biggrin.gif
Labai grazus geletas sijonukas 3 nuotraukoje. bigsmile.gif
Atsakyti