Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 09 23, 11:01)
Aha, tik prarasiu siuntimo islaidas g.gif
Manau kokybe turetu but nebloga, nes pries nuolaidas 90 € kainavo g.gif

Čia tikra oda?
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 23, 11:03)
Čia tikra oda?

schmoll.gif
Atsakyti
Laba
Vakare ikelsiu savo naujos rankines foto, dabar neturiu galimybes ax.gif
QUOTE(Shana @ 2011 09 23, 10:08)

Abi rankines neblogos. Pirmoji sviesesne man daugiau siltesniam sezonui, antroji - saltesniam g.gif Toks ispudis susidare palyginus. Tik man tu spalvu kiek per daug g.gif Bet is kitos puses galima labiau prie visko priderinti. Pats modeliukas mielas wub.gif Koks dydis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 23 rugsėjo 2011 - 12:22
Man rankines patinka tik vienspalves, visos kitos, kur vyrauja bent 2 spalvos man nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 22, 16:17)
Klausimas - cia kelios studijavosi/rinkosi rankine rudeniui, ar esat atrade kokiu graziu/kapsuliniu sio sezono perliuku g.gif . As vis nieko nematau g.gif

Ant bangos keliu spalvu (pvz kitos spalvos rankena), madingi perpynimai (zurnale vienam akcentavo kad kt spalvos rankena ir dar supinta is virveliu). Kiek ziurejau, labai daug rudos spalvos rankiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 09 23, 13:20)
Man rankines patinka tik vienspalves, visos kitos, kur vyrauja bent 2 spalvos man nea  schmoll.gif

Tai Tau mano naujoji rankine tikrai nepatiks biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 23, 12:19)
Abi rankines neblogos. Pirmoji sviesesne man daugiau siltesniam sezonui, antroji - saltesniam  g.gif Toks ispudis susidare palyginus. Tik man tu spalvu kiek per daug  g.gif Bet is kitos puses galima labiau prie visko priderinti. Pats modeliukas mielas  wub.gif Koks dydis?

Matai, pas mane to salto sezono, Lt mastais, kaip ir nera g.gif
Man patikt pradejo tokios, nes as dabar turiu 3 spalvu, ir lengvai derinasi prie visko.
Vat del dydzio ir abejoju, nes 39*46, didoka. Nors is kitos puses i darba nesiosiu, kartais ir popieriai tilps g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 23, 12:40)
Tai Tau mano naujoji rankine tikrai nepatiks  biggrin.gif

tai ir neturi patikti visiems zmonems tie patys dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 23, 13:46)
Matai, pas mane to salto sezono, Lt mastais, kaip ir nera g.gif
Man patikt pradejo tokios, nes as dabar turiu 3 spalvu, ir lengvai derinasi prie visko.
Vat del dydzio ir abejoju, nes 39*46, didoka. Nors is kitos puses i darba nesiosiu, kartais ir popieriai tilps g.gif

Tai tada reikia ziureti i pacio zmogaus ugi, jei esi auksta, tai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 23, 14:51)
Tai tada reikia ziureti i pacio zmogaus ugi, jei esi auksta, tai tiks  mirksiukas.gif

Lt vidutine buvau, pagal vietinius prie aukstesniu biggrin.gif 167 biggrin.gif na ir aisku i darba su kulnais vaikstau ax.gif

Jau nusipirkau ax.gif
Tik, kad teks palaukti pora savaiciu, tie outletai ilgai siuncia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 rugsėjo 2011 - 15:08
Mano rankine
user posted image
Atsakyti
O labai patiko va tokia, bet man netiko, pritruko ugio tokiai talpiai rankinei biggrin.gif
user posted image
Tiesa, nuotraukoj ne as, pardaveja pozavo lotuliukas.gif
Atsakyti