Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Sophi @ 2011 09 12, 19:26)

Blizgumas tos dirbtinės odos - medžiaginių jūsų rankinės neįsiminė man. Pasižiūrėjau, kad mano dabartinė irgi šiek tiek blizga, bet tas blizgumas kitoks - nekrinta į akis pirmiauisia jis. O per jūsiškės blizgumą, detalių jau nelabai ir matau blush2.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti
O kam tie krastutinumai? As siais laikais irgi neperku uz 400, bet kas iesko tas randa biggrin.gif Per nuolaidas galima pasigauti ir uz 100lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 19:20)
Man kitoj temoj į tą patį klausimą atrašė: turėti tik vieną, aišku, juodą arba rudą, ir nešioti 5 metus dieną naktį, žiemą vasarą, prie visko  ax.gif

laugh.gif
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 19:22)
Ir laiko mirksiukas.gif Nors po parduotuves lankstant tikriausiai jo daugiau reikia.

as jau pradejau nebemėgt apsipirkinet, kai reikia rasti ir graziia ir pigiai ir ne sintetika doh.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 09 12, 19:26)
400 Lt nei galiu, nei noriu - paskutinę pirkau už 100 Lt,

kur?!

QUOTE(Soy @ 2011 09 12, 19:30)
O kam tie krastutinumai? As siais laikais irgi neperku uz 400, bet kas iesko tas randa biggrin.gif Per nuolaidas galima pasigauti ir uz 100lt

tik tas ir gelbsti

medziokle vadinasi laugh.gif
as rubus taip perku.
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 09 12, 19:42)

Bevardėj parduotuvėj prie VCUP. Ji ne natūralios odos.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 18:24)
Paprastai 3 spalvas, bet skirtingus atspalvius (tamsiau, šviesiau, raštai, vienspalviai - jau gaunasi nemaža įvairenybė)  4u.gif
Bet kalbant būtent apie žiemos sezoną ir megztinius, tai aš turiu kokį penketą megztinių, skirtų vilkėti po striuke (į gamtą), tai jie visi skirtingų spalvų, ir nemanau, kad reikia išvis prie kažko derinti, nes jų po striuke nesimato  smile.gif Bet čia toks išskirtinis atvejis  ax.gif

Supratau. Klausiu, nes pas mane megztiniai labiau pastelinių spalvų (jų tikrai daugiau nei 3), bet teko skaityti, kad pasteliniai atspalviai dera su visomis spalvomis. Kažin, kiek tame tiesos?

QUOTE(raami @ 2011 09 12, 18:34)
Einu prie to, kad apačios būtų bazinių spalvų, todėl viršus gali būti įvairiausių tinkančių spalvų 4u.gif

O gal kuri nors turit ar žinot kur būtų galima rasti spalvų derinimo taisykles ar kažką panašaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 12, 20:12)
bet teko skaityti, kad pasteliniai atspalviai dera su visomis spalvomis. Kažin, kiek tame tiesos?

Ne, na taip teigti negalima unsure.gif
Atsakyti
Mergaites,reik rankinuko i darba pagrinde (ale bankas, bet stilius laisvesnis), uzrodet mano drabuziai tai dabar ziurinejuos blush2.gif gal kas pasakytu ka mano apie sias:

user posted image
http://www.manodrabu...n-juoda-rankine
http://www.manodrabu...es-rankine-2in1
http://www.manodrabu...aukso-detalemis

man pirmos dvi tokios smagios, bet bijau, kad tie blizguciai reks is toli kad padzielka lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolilna: 12 rugsėjo 2011 - 19:23
pirma rankine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 09 12, 20:19)
Mergaites,reik rankinuko i darba pagrinde (ale bankas, bet stilius laisvesnis), uzrodet mano drabuziai tai dabar ziurinejuos  blush2.gif gal kas pasakytu ka mano apie sias:

http://www.manodrabu...n-juoda-rankine

Na čia gi padielka, ne Viutonas biggrin.gif
Atsakyti
Pirma arba paskutine simpatiskos.
Manau supranta kad cia padielka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 19:23)
Na čia gi padielka, ne Viutonas  biggrin.gif

svarbu kokybiska padzielka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 09 12, 20:19)
Mergaites,reik rankinuko i darba pagrinde (ale bankas, bet stilius laisvesnis), uzrodet mano drabuziai tai dabar ziurinejuos   blush2.gif gal kas pasakytu ka mano apie sias:

Vuitton nekomentuosiu biggrin.gif DJ pusė velnio, bet tik neišversta schmoll.gif

O kaina Vuitton - 200 Lt blink.gif už nieką cool.gif
Dar pasižiūrėjau, tai ta pirmoji Vuitton fasonu kiek primeną manąją, bet mano tikrai ne Vuitton ir be blizgaliukų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 12 rugsėjo 2011 - 19:31